Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rząd do dymisji - natychmiast!

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@hrabia

Nikt nie twierdzy, że nie istnieje coś takiego jak "miłość homoseksualna" tylko, że to jest zboczenie tak samo jak pożądliwa miłość 40 latka do 10 latki czy człowieka do zwierzęcia, albo jeszcze człowieka do samego siebie.Zostało to naukowo udowodnione.Homoseksualizm został wykreślony tylko z dwóch powodów: 1.Żeby zdjąć piętno społeczne z homoseksualistów i żeby mogli się swobodnie leczyć. 2.Przez naciski różnych środowisk LGTB.

3 kryteria:

1. Czy miłość jest odwzajemniona.

2. Czy miłość ta nie szkodzi nikomu.

3. Czy obie osoby są W PEŁNI świadomi zaangażowania jakie przychodzi z miłością.

Żadna z perwersji, takich jak zoofilia, pedofilia, dendrofilia, cokolwiek nie spełnia wszystkich 3 warunków. Dlatego, patrząc z etymologicznego punktu widzenia kończą się końcówką -filia.

Homoseksualizm z kolei spełnia wszystkie 3 warunki i dlatego jest ORIENTACJĄ SEKSUALNĄ, nie ZBOCZENIEM. To jest ogromna różnica i to, że ty sobie nazywasz homoseksualizm zboczeniem wcale nie oznacza, że nim jest.

Jak to przeczytałem to zrozumiałem, że dyskusja z Tobą nie ma sensu. Dla Ciebie pakowanie 15-20 cm, może 10 cm w d*** jest normalne? Szkoda czasu i nerwów na dyskusję z takimi jak ty.

Jakoś heteroseksualne pary uprawiają seks analny i nikomu to nie przeszkadza. Tylko jeśli chodzi o homoseksualistów to nagle wszyscy dookoła chcą im dyktować, co mają robić a czego nie robić w łóżku. Hipokryzja.

742611478555387739101.jpeg

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@hrabia

Ale czy ja użyłem słowa pedofilia? Nie.Może być taka sytuacja, że 40 facet zakocha się w 10 latce i ta 10 latka może odwzajemnić tą miłość i może dojść do stosunku, tak zresztą dzieje się chyba w kulturze Arabkisje/islamskiej.Jest to nienormalne, a jednak występuje.

Już piszę o tym któryś raz.Każdy osobnik odczuwa miłość o podłożu erotycznym do osobnika o płci przeciwnej, bo ma to zapisane w genach i jest to naukowo udowodnione.Dzięki temu pociągowi, dochodzi do stosunku i rodzi się nowy osobnik.

Homoseksualizm jest chorobą i miał się nazywać homofilią.A to, że dzisiaj nazywa się homoseksualizmem i uchodzi za "orientacje seksualną" zawdzięcza tylko ideologii środowisk LGTB  a nie naukowym badaniom.

Jakoś heteroseksualne pary uprawiają seks analny i nikomu to nie przeszkadza. Tylko jeśli chodzi o homoseksualistów to nagle wszyscy dookoła chcą im dyktować, co mają robić a czego nie robić w łóżku. Hipokryzja.

Nikogo nie obchodzi, co homo robią w łóżku, tylko, że próbują wmówić innym, że to jest normalne, organizują parady, chcą prawa do adopcji, naciskają na naukowców.

Opublikowano

@hrabia

Ale czy ja użyłem słowa pedofilia? Nie.Może być taka sytuacja, że 40 facet zakocha się w 10 latce i ta 10 latka może odwzajemnić tą miłość i może dojść do stosunku, tak zresztą dzieje się chyba w kulturze Arabkisje/islamskiej.Jest to nienormalne, a jednak występuje.

Ale 10 latka nie jest dojrzała emocjonalnie i nie wie, jakie konsekwencje niesie ze sobą miłość. Dlatego jest to zboczenie.

@hrabia

Już piszę o tym któryś raz.Każdy osobnik odczuwa miłość o podłożu erotycznym do osobnika o płci przeciwnej, bo ma to zapisane w genach i jest to naukowo udowodnione.Dzięki temu pociągowi, dochodzi do stosunku i rodzi się nowy osobnik.

Nie ma czegoś takiego jak "Miłość o podłożu erotycznym", nie kombinuj. Nazywa się to po prostu "pociągiem seksualnym" i owszem, zapisane jest w naszym instynkcie / genach. Nie wiem z czym tu się nie zgadzać. Istnieją też zaburzenia pociągu seksualnego i to również jest udowodnione no ale to nieważne...

@hrabia

Homoseksualizm jest chorobą i miał się nazywać homofilią.A to, że dzisiaj nazywa się homoseksualizmem i uchodzi za "orientacje seksualną" zawdzięcza tylko ideologii środowisk LGTB  a nie naukowym badaniom.

Po raz kolejny udowadniasz, że nie wiesz o czym mówisz i na potrzeby dyskusji swoje braki w wiedzy uzupełniasz własnymi wymysłami.

"Homofilia" to termin wprowadzony w 1964 przez Paula Lazarsfelda i Roberta K. Mertona.

Jest to termin określający miłość między osobami tej samej płci, pozostającą miłością czysto platoniczną, wykluczającą całkowicie stosunek seksualny. Jak miłość przyjaciół na przykład.

@hrabia

Nikogo nie obchodzi, co homo robią w łóżku, tylko, że próbują wmówić innym, że to jest normalne, organizują parady, chcą prawa do adopcji, naciskają na naukowców.

Może nie konkretnie ciebie ale wybacz, nie mówisz za wszystkich homofobów i ogromna część z was dąży do totalnego radykalizmu. Całkowite zakazy, kary itd. To jest dopiero chore.

Bardziej skupiacie się na tym czego homoseksualiści nie powinni mieć niż na poprawianiu siebie i dążenia do własnych dóbr. Jak dla mnie to brzmi jakby kogoś jednak to obchodziło...

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "Miłość o podłożu erotycznym", nie kombinuj. Nazywa się to po prostu "pociągiem seksualnym" i owszem, zapisane jest w naszym instynkcie / genach. Nie wiem z czym tu się nie zgadzać. Istnieją też zaburzenia pociągu seksualnego i to również jest udowodnione no ale to nieważne...

Oczywiście, że jest.Są różne rodzaje miłości.Może być miłość matki do dziecka i ta miłość jest pozbawiona erotyzmu, ale już miłość mężczyzny do kobiety nie, z wiadomych przyczyn.

Po raz kolejny udowadniasz, że nie wiesz o czym mówisz i na potrzeby dyskusji swoje braki w wiedzy uzupełniasz własnymi wymysłami.

"Homofilia" to termin wprowadzony w 1964 przez Paula Lazarsfelda i Roberta K. Mertona.

Jest to termin określający miłość między osobami tej samej płci, pozostającą miłością czysto platoniczną, wykluczającą całkowicie stosunek seksualny. Jak miłość przyjaciół na przykład.

To, że homoseksualizm został wykreślony tylko ze względu na naciski LGTB i poprzez głosowanie jest faktem i możesz sobie to sprawdzić.Nie ma żadnych naukowych badań, które udowadniają, że homoseksualizm jest normalny i nie pisz, że tak samo nie da się udowodnić tego, że lubienie koloru czerwonego jest normalne a czarnego nie, bo to jest kwestia gustu, a nie natury.

Tak ten człowiek określił to sposób stricte psychiczny, pomijając stosunek seksualny a ja właśnie uważam, że homofilią powinno się nazywać obcowanie płciowe z tą samą płcią i miłość o podłożu erotycznym do tej płci.

Może nie konkretnie ciebie ale wybacz, nie mówisz za wszystkich homofobów i ogromna część z was dąży do totalnego radykalizmu. Całkowite zakazy, kary itd. To jest dopiero chore.

Bardziej skupiacie się na tym czego homoseksualiści nie powinni mieć niż na poprawianiu siebie i dążenia do własnych dóbr. Jak dla mnie to brzmi jakby kogoś jednak to obchodziło...

Nie wiem, dlaczego to się nazywa homofobia.Fobia to przecież strach przed czymś, a ludzie nie boją się homo, tylko ich homo denerwują.Po za tym gwarantuje, że nikomu nie będzie chciało się tracić siły, czasu i pieniędzy, żeby karać ludzi za to co robią we własnym łóżku.

Opublikowano

1.Homofobia? My się kogoś boimy ? Po prostu dążymy do tego żeby nie mieli żadnych praw bo nie mogą przedłużać gatunku, wyjątkiem są małżeństwa bezpłodne( z naturalnego punktu widzenia mogą mieć dzieci więc przysługuje im możliwość adopcji). Kolejnym argumentem jest to że pedofilia u homoseksualistów występuje 20 razy częściej niż u normalnych ludzi hetero/
2. Nie lubię podziały na związku jednopłciowe czy dwupłciowe, albo przedłużasz gatunek albo nie.
3.Nikt im nie zagląda to domów nie jesteśmy socjalistami żeby to robić, wolność tomku w swoim domku. 

W tym filmie jest wszystko wyjaśnione. Homosekualizm to uderzenie w wolność,rodzinę,Boga,Cywilizację chrześcijańską.

http://www.youtube.com/watch?v=hwqDf8z3wss

Deus vult

Opublikowano

Homoseksualiści byli, są i będą. Ale tych dewiantów z parady równości powinno się utylizować...

Opublikowano

Kolejnym argumentem jest to że pedofilia u homoseksualistów występuje 20 razy częściej niż u normalnych ludzi hetero/

Gówno prawda. Za dużo naczytałeś się artykulików z danymi procentowymi prawaczku ;)

Opublikowano

Gówno prawda. Za dużo naczytałeś się artykulików z danymi procentowymi prawaczku ;)

Ja też o tym słyszałem, więc coś w tym jest.  :unsure:

Opublikowano

Przedłużenie gatunku, o czym wy k***a mówicie.

Na świecie może 5% ludności to homoseksualiści, a wy twierdzicie że przez te 5% dzieje ludzkiej rasy się nagle zakończą?

Jak słyszę "przedłużenie gatunku" to mam wrażenie że rozmawiamy o Brodaczu krasnopręgim zagrożonym wyginięciem, a nie o człowieku.

Homo sapiens pojawił się na Ziemi ok. 200tys. lat temu i ma nagle wyginąć przez mniejszość seksualną, śmieszne.

Aha, i jest różnica pomiędzy pajacami z parady równości a gejami.

Game Over

Opublikowano

Ja też o tym słyszałem, więc coś w tym jest.  :unsure:

Nic w tym nie ma. Po prostu czytasz takie same gówna jak tobie podobni.

http://www.prawy.pl/z-kraju/3958-do-40-proc-homoseksualistow-to-pedofile-w-mediach-cisza

Artykuł z prawicowego portalu. Krótka, banalna analiza tekstu i od razu każdy średnio rozgarnięty człowiek dostrzeże jak manipulowane są te dane.

Zaczyna się schematycznym zdaniem "Jak pokazują badania naukowców...". Tu już ludzie zaczynają łykać przynętę, bo słowo "naukowiec" to w masowym społeczeństwie wciąż słowo dosyć egzotyczne i mogące oznaczać mnóstwo rzeczy.

Na przykład profesor Freund popierał homoseksualizm. W roku 1961 był jednym z ludzi, którzy doprowadzili do dekryminalizacji homoseksualizmu w Czechosłowacji. Ale portal tak napisał, więc tak jest! Dowalmy jeszcze anglojęzyczny tytuł publikacji żeby czytelnik poczuł się głupi i był bardziej skłonny do uwierzenia w to co czyta.

Nie są wspomniane metody badania, nie są wspomniane formy weryfikacji. Czytelnik dostaje tylko cyfrę - 40%. I ślepo w nią wierzy, bo potwierdza to jego obawy przed tym do czego pała taką niechęcią i sprawia, że czuje, że ktoś podziela jego zdanie.

Jesteście naprawdę spierdoleni. Określacie się etykietką "oświeconych i walczących z zepsuciem świata", jak wszyscy prawicowi fanatycy a jednocześnie nic o tym świecie nie wiecie. 

Z zasady sprzeciwiacie się mediom, bo tak trzeba. Nie szukacie zastępczych źródeł informacji a jeśli już to robicie to robicie to bardzo nieobiektywnie i bez ostrożności.

Idźcie, nazwijcie moje wywody "lewackim pierdoleniem" jak to macie w zwyczaju i dalej nic nie róbcie ze swoimi życiami i dalej wierzcie we wszystko co chcą wam wepchnąć do główek. Jeśli was to cieszy to proszę bardzo.

Ale nie zarażajcie ludzi swoim myśleniem, bo to choroba.

Opublikowano

Nic w tym nie ma. Po prostu czytasz takie same gówna jak tobie podobni.

http://www.prawy.pl/z-kraju/3958-do-40-proc-homoseksualistow-to-pedofile-w-mediach-cisza

Artykuł z prawicowego portalu. Krótka, banalna analiza tekstu i od razu każdy średnio rozgarnięty człowiek dostrzeże jak manipulowane są te dane.

Zaczyna się schematycznym zdaniem "Jak pokazują badania naukowców...". Tu już ludzie zaczynają łykać przynętę, bo słowo "naukowiec" to w masowym społeczeństwie wciąż słowo dosyć egzotyczne i mogące oznaczać mnóstwo rzeczy.

Na przykład profesor Freund popierał homoseksualizm. W roku 1961 był jednym z ludzi, którzy doprowadzili do dekryminalizacji homoseksualizmu w Czechosłowacji. Ale portal tak napisał, więc tak jest! Dowalmy jeszcze anglojęzyczny tytuł publikacji żeby czytelnik poczuł się głupi i był bardziej skłonny do uwierzenia w to co czyta.

Nie są wspomniane metody badania, nie są wspomniane formy weryfikacji. Czytelnik dostaje tylko cyfrę - 40%. I ślepo w nią wierzy, bo potwierdza to jego obawy przed tym do czego pała taką niechęcią i sprawia, że czuje, że ktoś podziela jego zdanie.

Jesteście naprawdę spierdoleni. Określacie się etykietką "oświeconych i walczących z zepsuciem świata", jak wszyscy prawicowi fanatycy a jednocześnie nic o tym świecie nie wiecie. 

Z zasady sprzeciwiacie się mediom, bo tak trzeba. Nie szukacie zastępczych źródeł informacji a jeśli już to robicie to robicie to bardzo nieobiektywnie i bez ostrożności.

Idźcie, nazwijcie moje wywody "lewackim pierdoleniem" jak to macie w zwyczaju i dalej nic nie róbcie ze swoimi życiami i dalej wierzcie we wszystko co chcą wam wepchnąć do główek. Jeśli was to cieszy to proszę bardzo.

Ale nie zarażajcie ludzi swoim myśleniem, bo to choroba.

Dla ciebie tylko lewackie pierdolenie przekupionych doktorów z Ameryki jest obiektywne.Znajdź mi jeden artykuł z rzetelnymi badaniami, które udowadniają, że homoseksualizm jest normalny.

Po za tym po co homo drą ryje, że lubią w d*** i potem płaczą, że są "dyskryminowani" ? Dlaczego wykorzystują swoje fanaberię łóżkowe do tego, żeby łatwiej zdobyć pracę, bo jak pracodawca nim nie da, to jest "homofobem"? Dlaczego wpajają innym, że są normalni? Po chuja robią te parady? Dlaczego hetero nie manifestują, że ich kobieta robią im loda, faceci minety, albo "lubią w cipę"?

Jedyną spierdoloną osobą jesteś ty, bo próbujesz zmusić nas do uznania twoich wypocin.Kto chce nich sie wali w d***, ale po chuja obwieszcza to całemu społeczeństwu?

Opublikowano

Heh,

"Kto chce nich sie wali w d***, ale po c**ja obwieszcza to całemu społeczeństwu?"

Po pierwsze, nie każdy gej obwieszcza to całemu społeczeństwu, większość z nich jest normalna, ale za sprawą mediów ludzie postrzegają gejów tak samo jak pajaców z parady równości (tym to i ja jestem przeciwny).

Nie wsadzajmy wszystkich do jednego worka.

Po drugie, hipokryzja. "Kto chce nich sie wali w d***" no to na c**j staracie się przekonać nas żeby gejów tępić, skoro to ich sprawa czy walą się w dupska czy nie? Nie rozumiem was, serio.

Game Over

Opublikowano

A ja nie rozumiem po co jest ta cała państwa edukacja, jak ludzie po niej nie umieją nawet czytać ze zrozumieniem.Gdzie ja napisałem, że "gejów trzeba tępić"? Właśnie ciągle piszę, że kto chce niech będzie gejem, ale w swojej sypialni i także ciągle piszę o pfu, gejach, jak to trafnie określił ich Korwin, którzy powinni iść drogą swoich współtowarzysz i zamiast manifestować swoje fanaberię seksualne całemu światu, pozostawić to w swoich sypialniach.

Opublikowano

No i o tym mówię. Niech każdy współżyje z kim chce, ale niech nie robi z siebie ofiary. Mnie nie obchodzi kto z kim, nikogo nie powinno obchodzić z kim ja.

Gdyby ludzie tak się zachowywali jak opisałem, a tych debili z parady użalających się nad sobą wysłać do innej galaktyki, świat byłby piękniejszy.

Game Over

Opublikowano

To że 40 %  homoseksualistów to pedofile to nie ma co zaprzeczać, wystarczy spojrzeć w jakich ośrodkach były przeprowadzone.

Ja mówiłem o czystej matematyce, każdy może  sobie takie obliczenie wyprowadzić. 

No i o tym mówię. Niech każdy współżyje z kim chce, ale niech nie robi z siebie ofiary. Mnie nie obchodzi kto z kim, nikogo nie powinno obchodzić z kim ja.

Gdyby ludzie tak się zachowywali jak opisałem, a tych debili z parady użalających się nad sobą wysłać do innej galaktyki, świat byłby piękniejszy.

Mnie to też nie obchodzi, ale Ci pedofile nie będę mi narzucać że muszę ich tolerować, to jest ingerencja w moją i tak bardzo naruszoną przez państwo wolność. Jeśli zostaną w domu, to ja do nich nic nie mam, jeśli będą domagać się dzieci to skończą jako mydło, proste jasne. 

9717814044570621172657.jpg

Ogólnie dążymy to samozagłady cywilizacji ludzkie, jeśli jak najszybciej nie odłączymy się od zachodu i nie wyjdziemy z unii nie będzie dobrze.

7792114044571611172657.jpg

Mała wzmianka, antyunijnym. 

Ogólnie rzecz biorąc to Lewicy jest zagrożeniem dla ludzkości. 

Deus vult

Opublikowano

To że 40 %  homoseksualistów to pedofile to nie ma co zaprzeczać, wystarczy spojrzeć w jakich ośrodkach były przeprowadzone.

Ja mówiłem o czystej matematyce, każdy może  sobie takie obliczenie wyprowadzić. 

Mnie to też nie obchodzi, ale Ci pedofile nie będę mi narzucać że muszę ich tolerować, to jest ingerencja w moją i tak bardzo naruszoną przez państwo wolność. Jeśli zostaną w domu, to ja do nich nic nie mam, jeśli będą domagać się dzieci to skończą jako mydło, proste jasne. 

9717814044570621172657.jpg

Ogólnie dążymy to samozagłady cywilizacji ludzkie, jeśli jak najszybciej nie odłączymy się od zachodu i nie wyjdziemy z unii nie będzie dobrze.

7792114044571611172657.jpg

Mała wzmianka, antyunijnym. 

Ogólnie rzecz biorąc to Lewicy jest zagrożeniem dla ludzkości. 

Podpowiedź: Wklejanie obrazków nie zwiększa siły twoich argumentów. Rozsądna rozmowa, elokwencja i skrupulatna analiza danych owszem ale nie będę od ciebie zbyt dużo wymagał...

Owszem, jest co zaprzeczać bo nie wiesz oczywiście ja te badania zostały prowadzone. Skazanym pedofilom pokazywano materiały obu płci sprawdzano reakcję. Dla pedofila dziecko to dziecko, płeć nie jest ważna a całe te badania są o kant stołu rozbić.

Dla ciebie tylko lewackie pierdolenie przekupionych doktorów z Ameryki jest obiektywne.Znajdź mi jeden artykuł z rzetelnymi badaniami, które udowadniają, że homoseksualizm jest normalny.

Po za tym po co homo drą ryje, że lubią w d*** i potem płaczą, że są "dyskryminowani" ? Dlaczego wykorzystują swoje fanaberię łóżkowe do tego, żeby łatwiej zdobyć pracę, bo jak pracodawca nim nie da, to jest "homofobem"? Dlaczego wpajają innym, że są normalni? Po chuja robią te parady? Dlaczego hetero nie manifestują, że ich kobieta robią im loda, faceci minety, albo "lubią w cipę"?

Jedyną spierdoloną osobą jesteś ty, bo próbujesz zmusić nas do uznania twoich wypocin.Kto chce nich sie wali w d***, ale po chuja obwieszcza to całemu społeczeństwu?

Telewizji nie oglądam, gazet nie czytam bo nie warto. Kiedy coś przyciągnie moją uwagę to sam szukam informacji na ten temat i nie przyjmuję ich od kogoś w gotowej formie. Felieton na Onecie, Artyulik na prawicowym portalu, Film Mariusza MK czy wiadomości w telewizji.

Gówno mnie to obchodzi, zarówno lewackie, jak i prawackie pierdolenie.

Homo "drą ryje", że są dyskryminowani bo są. Jak mają nie być, jeśli w naszym pięknym kraju codziennie kilkaset ludzi dostaje wpierdol za sam wygląd a mowa szerząca nienawiść jest tolerowana i pochwalana?

To, że ty powiesz, że homoseksualizm nie jest normalny to nie znaczy, że masz rację. Żaden szanujący się seksuolog nie powie, że orientacja seksualna jest czymś "nienormalnym". Po pierwsze, nie istnieje coś takiego jak normalność, to termin ukuty przez prawicowców by mogli pochwalić się jedną ze swoich nielicznych zalet. "Bóg, honor, ojczyzna i.... normalność. Może być."

Opublikowano

Kiedy coś przyciągnie moją uwagę to sam szukam informacji na ten temat i nie przyjmuję ich od kogoś w gotowej formie

Wszystko co jest napisane w Internecie ma gotową formę, utworzoną przez kogoś.Po za tym jak jak wszystko w książkach gazetach, ktoś to napisał mniej lub bardziej obiektywnie.

Homo "drą ryje", że są dyskryminowani bo są. Jak mają nie być, jeśli w naszym pięknym kraju codziennie kilkaset ludzi dostaje wpierdol za sam wygląd a mowa szerząca nienawiść jest tolerowana i pochwalana?

To po kija manifestują swoją "orientację ubiorem"? Ktoś nosi jeansy, ktoś bojówki, ktoś spodnie od garniaka, ktoś krótkie spodenki, ktoś szorty, ktoś zieloną koszulkę, ktoś czerwoną, ktoś bluzę z kapturem, ktoś koszulę i tym ubiorem nie da się nic zamanifestować, ale jak jakiś p**** zakłada te swoje kolorowe rureczki, makijaż i inne dziwne dla faceta rzeczy, to musi się liczyć, że może wzbudzić reakcje ludzi, bo przecież o to mu chodzi.Tak samo jak skinhead, który nosi glany, spodnie w moro, jest ogolony na łyso, on chce tym wyglądem zamanifestować swoje poglądy i nie chce, żeby ludzie przechodzili obok tego obojętnie.

Gdyby homo nie darli ryja, że są homo nie byłoby dyskryminacji.Sami na siebie podpisują wyrok i jeszcze o to mają pretensji.

To, że ty powiesz, że homoseksualizm nie jest normalny to nie znaczy, że masz rację. Żaden szanujący się seksuolog nie powie, że orientacja seksualna jest czymś "nienormalnym". Po pierwsze, nie istnieje coś takiego jak normalność, to termin ukuty przez prawicowców by mogli pochwalić się jedną ze swoich nielicznych zalet. "Bóg, honor, ojczyzna i.... normalność. Może być."

A ja dostanę te twoje "badania naukowe", które udowadniają, że homoseksualizm  jest normalny? Ciągle czekam.To, że właśnie nie jest, zostało udowodnione przez naukowców, ale którzy wykreślili to tylko przez swoje widzi mi się i przez naciski.

Normalność istniała za nim pojawił się podział na prawicę i lewicę.Normalnością jest to, że facet wchodzi w związek z kobietą i potem z tego związku rodzą się dzieci.A to lewactwo właśnie chce wmówić wszystkim, że wszystko jest subiektywne.

Opublikowano

Wszystko co jest napisane w Internecie ma gotową formę, utworzoną przez kogoś.Po za tym jak jak wszystko w książkach gazetach, ktoś to napisał mniej lub bardziej obiektywnie.

To po kija manifestują swoją "orientację ubiorem"? Ktoś nosi jeansy, ktoś bojówki, ktoś spodnie od garniaka, ktoś krótkie spodenki, ktoś szorty, ktoś zieloną koszulkę, ktoś czerwoną, ktoś bluzę z kapturem, ktoś koszulę i tym ubiorem nie da się nic zamanifestować, ale jak jakiś p**** zakłada te swoje kolorowe rureczki, makijaż i inne dziwne dla faceta rzeczy, to musi się liczyć, że może wzbudzić reakcje ludzi, bo przecież o to mu chodzi.Tak samo jak skinhead, który nosi glany, spodnie w moro, jest ogolony na łyso, on chce tym wyglądem zamanifestować swoje poglądy i nie chce, żeby ludzie przechodzili obok tego obojętnie.

Gdyby homo nie darli ryja, że są homo nie byłoby dyskryminacji.Sami na siebie podpisują wyrok i jeszcze o to mają pretensji.

A ja dostanę te twoje "badania naukowe", które udowadniają, że homoseksualizm  jest normalny? Ciągle czekam.To, że właśnie nie jest, zostało udowodnione przez naukowców, ale którzy wykreślili to tylko przez swoje widzi mi się i przez naciski.

Normalność istniała za nim pojawił się podział na prawicę i lewicę.Normalnością jest to, że facet wchodzi w związek z kobietą i potem z tego związku rodzą się dzieci.A to lewactwo właśnie chce wmówić wszystkim, że wszystko jest subiektywne.

hrabia14  nie poda Ci żadnych dowodów na to że homofilia jest normalna. Każdy wie że homofilia/homoseksualizm (jak ktoś woli) to kalectwo, poprzez które nie można spłodzić dziecka, które jest kluczowym i nadrzędnym obowiązkiem rasy ludzkiej. Jeszcze nie mówiąc o zaburzeniach psychicznych dotyczących popędu seksualnego jak i rozumu. Rozumu? Dlaczego ? Wystarczy spojrzeć na to czego oni chcą i dlatego też że zachowują się jak bydło(nie uniżając zwierzętom ).

Podpowiedź: Wklejanie obrazków nie zwiększa siły twoich argumentów. Rozsądna rozmowa, elokwencja i skrupulatna analiza danych owszem ale nie będę od ciebie zbyt dużo wymagał...

Owszem, jest co zaprzeczać bo nie wiesz oczywiście ja te badania zostały prowadzone. Skazanym pedofilom pokazywano materiały obu płci sprawdzano reakcję. Dla pedofila dziecko to dziecko, płeć nie jest ważna a całe te badania są o kant stołu rozbić.

Telewizji nie oglądam, gazet nie czytam bo nie warto. Kiedy coś przyciągnie moją uwagę to sam szukam informacji na ten temat i nie przyjmuję ich od kogoś w gotowej formie. Felieton na Onecie, Artyulik na prawicowym portalu, Film Mariusza MK czy wiadomości w telewizji.

Gówno mnie to obchodzi, zarówno lewackie, jak i prawackie pierdolenie.

Tak samo jak na ewolucja nie ma żadnych sensownych argumentów...... 

hrabia14 dalej będzie podważał to że pedofilów u homoseksualistów jest 20 x więcej ? 

Wystarczy zastosować trochę matematyki.

Określić na pewną ilość przykładowo mężczyzn ile z nich to homosie a ile hetero. Potem przez ilość skłonności pedofilskich w obu grupach i jeszcze przez współczynnik częstości gwałtów pedofilskich. I  wychodzi około 20 razy/. 

Deus vult

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że pedofil i tak ma swoją orientację, jest heteroseksualny lub homoseksualny. To, że dodatkowo czuje pociąg do dzieci to inna sprawa.

większy odsetek pedofilów jest homoseksualny w swojej orientacji względem płci dziecka.

Opublikowano

Tytuł tematu: Rząd do dymisji natychmiast@!1!11!1!$#34

Co tak naprawde sie dzieje w temacie: kłótnia w której uczestniczą dwie strony: prawicowe zjeby i lewicowe zjeby

Opublikowano

Tytuł tematu: Rząd do dymisji natychmiast@!1!11!1!$#34

Co tak naprawde sie dzieje w temacie: kłótnia w której uczestniczą dwie strony: prawicowe zjeby i lewicowe zjeby

Tu jest mpc forum , tutaj tylko są kłótnie. 

Deus vult

Opublikowano

Tu jest mpc forum , tutaj tylko są kłótnie. 

Które ty na siłę wywołujesz. Odpuść sobie.

Typowe przy samozaoraniu. 

Zależy kto się sam ora. Nie przeszkadzaj sobie.

Opublikowano

Które ty na siłę wywołujesz. Odpuść sobie.

Typowe przy samozaoraniu. 

To jesteś mordercą czy nie ? 

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...