Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rząd do dymisji - natychmiast!

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej poszedłbym w inną stronę, to wyższe szkolnictwo nie jest w stanie przygotować potencjalnego pracownika na stanowisko. Sam materiał, który paradoksalnie w przyszłości może ci się nie przydać jest oczywiście niewystarczający. Nawet weźmy dla przykładu medycynę, nikt po studiach nie pamiętałby dobrze materiału ze względu na jego obszerność, jeżeli robiłby tylko to co od niego wymagają.

//

Pomijam już kwestię olbrzymiej ilości całkowicie niepotrzebnych uniwersytetów, niski poziom matury jak i samych progów.

Pomogę z matematyki, PW.

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja jestem konserwatywnym liberałem który twierdzi że każdy może Sam o siebie zadbać, robicie z ludzi debili.

Mówisz że ludzie po studiach to nieroby ? Dlaczego ? Ale odpowiedź prosta po co mają pracować jak dostaną zasiłek(czyli kradzież) ?

10389598_581195131998565_612508971134677

By dostać zasiłek trzeba przepracować pewien okres czasu. Myślisz, że te studenciaki to zrobiły, skoro tak nie lubią pracy?

Ale nie, zasiłki rosną na drzewach a Polska jest socjalistyczna, genialne!

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Geje(pedofile), feminizm to zwykły odchył, bydło.

Nie wiem czy moja wiara by wytrzymała ja bym zrobił im Sodomę i Gomorę

Gdzie tu jest tolerencja i normalność ? 

Ja tam nigdy nie zmienie zdania żeby takich ludzi po prostu eliminować. 

Deus vult

Opublikowano

Cała ta demonstracja pewnie się skończy, tak jak ta wykopowa jakiś czas temu. Jakby ktoś nie wiedział, o co chodzi, to łapcie fotę ze wszystkimi demonstrantami. Serio, to wszyscy, którzy przyszli.

comment_SDsNrZEGrNheMFqCQMELJUipKSNo1yZX

Oni ruszyli dupe i poszli, ty co zrobiłeś? No nic bo przecież Ci się zajebiście żyje.

By dostać zasiłek trzeba przepracować pewien okres czasu. Myślisz, że te studenciaki to zrobiły, skoro tak nie lubią pracy?

Ale nie, zasiłki rosną na drzewach a Polska jest socjalistyczna, genialne!

tak jak te stypendia socjalne, heh

76561198001815076.png
Opublikowano

HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Rozjebałeś teraz. Jeśli dla ciebie to jest normalne to masz nieźle najebane w główce.

A to tylko mała próbka, powinniśmy uczyć dzieci i pokazywać takie parady według cb hmmm ? BO TO NORMALNE XDD NO NIE MOGE

902371402945055275536.jpeg

374061402945055275536.jpeg

A co? Lepiej, żeby słuchali nazioli pokroju ONR, uczyli się życia od chuliganów z 11 listopada i wyrastali na rasistów i ksenofobów?

To co ty pokazałeś wyżej to nie powszechność. To parę "kwiatków", kilku świrów pośród kilku tysięcy ludzi na takich marszach. Skąd wiem? Bo na podobnych marszach byłem, a ty widywałeś je tylko w internecie. Nic dziwnego, że wierzysz w takie głupoty.

Opublikowano

Geje(pedofile), feminizm to zwykły odchył, bydło.

Nie wiem czy moja wiara by wytrzymała ja bym zrobił im Sodomę i Gomorę

Gdzie tu jest tolerencja i normalność ? 

Ja tam nigdy nie zmienie zdania żeby takich ludzi po prostu eliminować. 

Ten filmik pokazuje wszystko, zresztą wiadomo że to tępe bydło. Nawet ze strony lekarskiej wiadomo że jest jedna płeć i wszystkie inne są nienormalne, nie mówie że nie powinny byc tolerowane, ale żadnych praw, żadnych parad niech sobie żyja i tyle.

A co? Lepiej, żeby słuchali nazioli pokroju ONR, uczyli się życia od chuliganów z 11 listopada i wyrastali na rasistów i ksenofobów?

To co ty pokazałeś wyżej to nie powszechność. To parę "kwiatków", kilku świrów pośród kilku tysięcy ludzi na takich marszach. Skąd wiem? Bo na podobnych marszach byłem, a ty widywałeś je tylko w internecie. Nic dziwnego, że wierzysz w takie głupoty.

Głupoty już takie pierdolisz że już lepiej nic nie pisz.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ten filmik pokazuje wszystko, zresztą wiadomo że to tępe bydło. Nawet ze strony lekarskiej wiadomo że jest jedna płeć i wszystkie inne są nienormalne, nie mówie że nie powinny byc tolerowane, ale żadnych praw, żadnych parad niech sobie żyja i tyle.

Głupoty już takie pierdolisz że już lepiej nic nie pisz.

Fajna dyskusja. Ty coś powiesz, ja odpowiem i w wyniku czego ty stwierdzisz, że nie potrafię rozmawiać i koniec dyskusji. Serio widać twoją przewagę intelektualną...

Opublikowano

Fajna dyskusja. Ty coś powiesz, ja odpowiem i w wyniku czego ty stwierdzisz, że nie potrafię rozmawiać i koniec dyskusji. Serio widać twoją przewagę intelektualną...

A dziękuje, rozumiem że w każdej mojej wypowiedzi stwierdziłem że nie potrafisz rozmawiać, hmmm ciekawe bo to pierwszy raz, a jak na komuchów przystało imputujesz mi coś co nie miało zdarzenia i z braku argumentów piszesz o bzdurach, przewaga intelektualna haha ja nie jestem socjalistą aby wchodzić w czyjeś sprawy prywatne porównywać ludzi i oceniać ich, życie samo ich oceni.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ludzie poco te nerwy, co wy chcecie zmienić pisząc na tym forum o grach. Przeważnie tu są 13-14 latki i nie mają pojęcia o polityce, no ludzie

Opublikowano

Ci chuligani będą  bronić twoje dupsko w razie ataku wojskowego a te bydło ucieknie chyba że zostaną złapani i pójdą na pierwszy front jako mięso armatnie prawie aby osłabić zasoby amunicyjne.

Mówiąc o świrach masz na myśli wszystkich ludzi biorących udział w takich paradach ?

Bo mnie śmieszy coś takiego jak równość.

Deus vult

Opublikowano

Ludzie poco te nerwy, co wy chcecie zmienić pisząc na tym forum o grach. Przeważnie tu są 13-14 latki i nie mają pojęcia o polityce, no ludzie

Dla mnie nawet kilka ludzi którzy się ockna za młodu to już jakaś minimalnie lepsza przyszłość dla tego kraju, ale dla ciebie nie ma sensu mówić, bo po co, bo dzieci. Siedźmy i cieszmy się rozwojem gospodarczym.

A jeszcze

A co mnie obchodzi jakiś ONR kolejne argumenty pożal się boże, ja nie jestem nacjonalistą tylko konserwatystą a właściwie to promuje też Elitaryzm-Minarchizm-Leseferyzm-Pragmatyzm-Militaryzm

Ale co to ma wspólnego z nacjonalistami xDD może napisz jeszcze że lepiej żeby siedzieli w lesie i rozpalali ogniska czy coś, tak samo zbieżne do mojego komentarza będzie.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Dokładnie. Dzieci słuchają wszystkiego co powie kurwin i biegną za nim do ognia.

A jak kurwin nie ma racji albo ktoś ma inne zdanie to wierni fani nazywają wszystkich naokoło lewakami. Nie można mieć inne zdanie, bo od razu jest się lewakiem.

Najlepszą argumentacją fanów nowej prawicy jest nazywanie innych lewakami.

Opublikowano

Robicie wielką dramę z tego, a przecież nie od dziś wiadomo, żę nasz rząd to banda złodziei.

Tak jakby to jakaś nowość była...

Najpierw mamy żenującą frekwencję w wyborach, głosujemy na PO, poraz kolejny, pomimo, że dali dupy już nie raz, a teraz jak wyciekły jakieś materiały robimy dramę.

Patrioci od siedmiu boleści, wielcy, 12-letni znawcy polityki...

Opublikowano

To co ty pokazałeś wyżej to nie powszechność. To parę "kwiatków", kilku świrów pośród kilku tysięcy ludzi na takich marszach. Skąd wiem? Bo na podobnych marszach byłem, a ty widywałeś je tylko w internecie.

Hipokryta? Byłeś na 11 listopada?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Dokładnie. Dzieci słuchają wszystkiego co powie kurwin i biegną za nim do ognia.

A jak kurwin nie ma racji albo ktoś ma inne zdanie to wierni fani nazywają wszystkich naokoło lewakami. Nie można mieć inne zdanie, bo od razu jest się lewakiem.

Najlepszą argumentacją fanów nowej prawicy jest nazywanie innych lewakami.

Nie, ja tam nazywam kucami komuchów, przekręcanie jego nazwiska pokazuje twoją płytkość intelektualna ale nie mnie to oceniać, owszem jestem za Korwinem bo innej partii prawicowej NIE MA ale to nie znaczy że lecę za ni m w ogień i wszystkiego słucham tak samo jak reszta zwolenników, bo to co piszesz totalne bzdury wysysane z palce opowiadane przez ludzi z 0000 wiedzą i pojęciem.

Nie jestem też za wszystkimi jego poglądami mam swoje własne, zresztą myślę że większość jego zwolenników też ma (dorosłych) nie mówię o dzieciarni która nie ma prawa głosu i powtarza bzdury w internecie.

Ale bądź sobie tam ignorantem LEWAKU.

Robicie wielką dramę z tego, a przecież nie od dziś wiadomo, żę nasz rząd to banda złodziei.

Najpierw mamy żenującą frekwencję w wyborach, głosujemy na PO, poraz kolejny, pomimo, że dali dupy już nie raz, a teraz jak wyciekły jakieś materiały robimy dramę.

I Pisze 14 Latek NO NIE MOGĘ XDDD

NJxbd4x.png

Opublikowano

I Pisze 14 Latek NO NIE MOGĘ XDDD

Ja przynajmniej nie wypowiadam się, pisząc kompletne pierdoły i pomimo, że mam dość obszerną wiedzę na tematy polityczne, psychologiczne i inne zazwyczaj pozostaję poza tego typu dyskusjami, bo ludzie traktują wszystkich "gimbusów" z góry. Takie życie.

Chciałem generalnie nadmienić fakt, że na forum o grach, gdzie połowa to 12-letni nerdzi Metina poruszanie takich tematów to nonsens.

Ale bądź co bądź, to pogaduszki - można dyskutować o czym się chcę, dopóki dyskusja trzyma jakiś poziom, więc tyle ode mnie - miłej dyskusji. :-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dla mnie nawet kilka ludzi którzy się ockna za młodu to już jakaś minimalnie lepsza przyszłość dla tego kraju, ale dla ciebie nie ma sensu mówić, bo po co, bo dzieci. Siedźmy i cieszmy się rozwojem gospodarczym.

Ale człowieku o czym ty chcesz dyskutować na forum o grach pomyśl -.- jak te dzieci przeczytają ten zamęt polityczny - ten na tuska, ten na korwina, to mu sie dopiero poprzewraca we łbie, tak czy siak znaczna większość dyskutuje i ma takie poglądy jak ich rodzice, taka prawda.

Więc nie ma co prowadzić dyskusji..

Opublikowano

Ja przynajmniej nie wypowiadam się, pisząc kompletne pierdoły i pomimo, że mam dość obszerną wiedzę na tematy polityczne, psychologiczne i inne zazwyczaj pozostaję poza tego typu dyskusjami, bo ludzie traktują wszystkich "gimbusów" z góry. Takie życie.

Chciałem generalnie nadmienić fakt, że na forum o grach, gdzie połowa to 12-letni nerdzi Metina poruszanie takich tematów to nonsens.

Ale bądź co bądź, to pogaduszki - można dyskutować o czym się chcę, dopóki dyskusja trzyma jakiś poziom, więc tyle ode mnie - miłej dyskusji. :-)

Pozdrawiam.

Może jak siedzisz w metinie to tak, powiedz gdzie pisze kompletne pierdoły bo to czysta hipokryzja arogancja i głupota to co napisałeś. Mimo wszystko część tego forum jest pełnoletnia a nawet o wiele starsza.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Oni ruszyli dupe i poszli, ty co zrobiłeś? No nic bo przecież Ci się zajebiście żyje.

tak jak te stypendia socjalne, heh

No sory, nie będę dymał 6h autobusem, żeby postać sobie pod Kancelarią Premiera. Get real, people.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

No sory, nie będę dymał 6h autobusem, żeby postać sobie pod Kancelarią Premiera. Get real, people.

Zgadzam się z Aśparte... Jak mam dymać przez ileś tam godzin do Warszawy by sobie postać czy posiedzieć pod kancelarią premiera, to już wolę w ogóle nie angażować się w takie sprawy.

Poza tym... Mówicie że większość tutaj wypowiadających się to 12stolatkowie idącymi za trendem mody bo głosują na Korwina. Ja mam 24 za tydzień i nie głosuje w ogóle. Dlaczego? Bo mam to już gdzieś... Swoją drogą znam pewnego 30sto latka który głosował w wyborach do PE na Korwina, bo uważa że on zbawi Polskę... Więc twierdzenie że tylko młodzi idą za Korwinem mija się z celem.

Opublikowano

@DesoPL

To co ty napisałeś może spokojnie napisać właśnie 13 latek. Po za tym proszę bardzo.Przedstaw swój program gospodarczy opozycyjny do programu Korwina.Popisz się.Krytykować jest łatwo.

Opublikowano

Ale odleciałeś.

PO to mniejsze zło niż PiS haha/

Będą wszędzie stać pomniki jego brata za 1 milion ,a ty będziesz musiał się na to gapić.

Poza tym i tak wam to nie wypali.

@DesoPL

To co ty napisałeś może spokojnie napisać właśnie 13 latek. Po za tym proszę bardzo.Przedstaw swój program gospodarczy opozycyjny do programu Korwina.Popisz się.Krytykować jest łatwo.

Przecież to zwykły użytkownik debilu ,bo inaczej nie mogę ,a nie jakiś twórca.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Dlatego ten kraj nigdy się nie zmieni, przez takich właśnie ludzi, chociaż jest nadzieja że wraz z wiekiem trochę zmądrzejesz. Cóż, mając 14 lat prawdopodobnie ciężko to pojąć, ale demokracja to ustrój w którym władzę sprawuję większość obywateli. Nie od dziś wiadomo, że nasz rząd to banda złodziei? Tak? Co, wujek Janusz tak powiedział przy niedzielnym obiedzie? Ma jakiekolwiek dowody na to? Gdyby tak było to rząd zostałby już dawno obalony, ale nie ma dowodów to nie ma żądnego pretekstu, tym bardziej jeżeli musiałaby zostać zmobilizowana większość obywateli, aby tego dokonać. Idźmy dalej, czyli dowody na to że partia aktualnie rządząca, a co lepsze jej liderem jest premier kraju okrada państwo jest błahostką? Tak? W pierwszej kolejności powinien zostać zdymisjonowany i ponieść odpowiedzialność za czyny podwładnego. Naprawdę uważasz że lider partii, która jest finansowana przez nbp nie miał o tym pojęcia? Dziwnym trafem po ujawnieniu taśm znalazł się oczywiście słynny boguś oraz co lepsze tvn nie skupia się na treści nagrania, ale dlaczego rozmowy polityków są nagrywane. xD Zastanów się chwilę nad tym, prawdopodobnie będzie ci to ciężko pojąć, ale postaraj się to zrozumiesz.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Dlatego ten kraj nigdy się nie zmieni, przez takich właśnie ludzi, chociaż jest nadzieja że wraz z wiekiem trochę zmądrzejesz. Cóż, mając 14 lat prawdopodobnie ciężko to pojąć, ale demokracja to ustrój w którym władzę sprawuję większość obywateli. Nie od dziś wiadomo, że nasz rząd to banda złodziei? Tak? Co, wujek Janusz tak powiedział przy niedzielnym obiedzie? Ma jakiekolwiek dowody na to? Gdyby tak było to rząd zostałby już dawno obalony, ale nie ma dowodów to nie ma żądnego pretekstu, tym bardziej jeżeli musiałaby zostać zmobilizowana większość obywateli, aby tego dokonać. Idźmy dalej, czyli dowody na to że partia aktualnie rządząca, a co lepsze jej liderem jest premier kraju okrada państwo jest błahostką? Tak? W pierwszej kolejności powinien zostać zdymisjonowany i ponieść odpowiedzialność za czyny podwładnego. Naprawdę uważasz że lider partii, która jest finansowana przez nbp nie miał o tym pojęcia? Dziwnym trafem po ujawnieniu taśm znalazł się oczywiście słynny boguś oraz co lepsze tvn nie skupia się na treści nagrania, ale dlaczego rozmowy polityków są nagrywane. xD Zastanów się chwilę nad tym, prawdopodobnie będzie ci to ciężko pojąć, ale postaraj się to zrozumiesz.

A tam NBP przecież PO to partia pro-niemiecka finansowana z zagranicy tak samo jak PIS xDD czy SLD z socjal demokratów unii jełropejskiej ale niestety trzeba przyznać, że PIS gdyby doszedł do władzy z tym swoim programem socjalnym, to bankructwo na pewno przyszło by szybciej, nie jestem za PO ale i tak po tych aferach i nienawiści polaków nie odważą się robić większych głupot niż jakie by zrobił PIS po dojściu do władzy wiec można ich uznać za mniejsze zło.

https://www.youtube.com/watch?v=hbbInLCSTGw

NJxbd4x.png

Opublikowano

A tam NBP przecież PO to partia pro-niemiecka finansowana z zagranicy tak samo jak PIS xDD czy SLD z socjal demokratów unii jełropejskiej ale niestety trzeba przyznać, że PIS gdyby doszedł do władzy z tym swoim programem socjalnym, to bankructwo na pewno przyszło by szybciej, nie jestem za PO ale i tak po tych aferach i nienawiści polaków nie odważą się robić większych głupot niż jakie by zrobił PIS po dojściu do władzy wiec można ich uznać za mniejsze zło.

https://www.youtube.com/watch?v=hbbInLCSTGw

Z tą nienawiścią to nie tylko wina PO, bo to też Kaczyński od czasu katastrofy smoleńskiej, ciągle pluje jadem z PIS'em. A partia Ziobry o ile to coś można nazwać jeszcze partią? Toć to PIS tyle że w łagodniejszym wydaniu.

SLD? Nie ma szans na ich powrót, bo wciąż jest wielu tych, co pamięta ich rządy, a właściwie aferę starachowicką i aferę rywina. PSL nie ma aż takiej dużej siły przebicia, by móc rządzić więc będzie wiecznym koalicjantem.

A Palikot? A dajcie spokój oszołom i tyle! Co prawda ma kilka sensownych postulatów, jak opodatkowanie kościoła lub legalizacja marihuany... Ale reszta to jak na moje oko zwykłe prowokacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...