Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rząd do dymisji - natychmiast!

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio znalazłem ciekawego mema.

"Nie potrzebuje seksu, bo codziennie politycy mnie ruchają"

I tym akcentem powiem że mam to gdzieś wszystko. Korwin u władzy? Ok niech rozwali do końca ten kraj. Narodowcy u władzy? Spoko! Kaczyński u władzy? Jeszcze lepiej!

Korwin chcę założyć kraj o nazwie Polska bo aktualnie istnieje tylko teoretycznie. 

Skończcie szkołę, wtedy bierzcie się za zmianę kraju idioci.

tylko jak skończę szkołę to nie będzie czego już zmieniać

Deus vult

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I w tym momencie kończy się moja dyskusja z Tobą, nie jesteś nawet wart rozmowy.

Masz rację poziom dyskusji drastycznie wzrośnie. 

Deus vult

Opublikowano

Dyskusja z Korwinistami mija się z celem. Idźcie dalej żyć swoim światem gdzie plemniki przenoszą poglądy polityczne, a pedofilia wprowadza dzieci do dorosłego życia seksualnego.

Opublikowano

I w tym momencie kończy się moja dyskusja z Tobą, nie jesteś nawet wart rozmowy.

>uznaj kogoś poglądy za niewarte dyskusji

>nie podaj żadnego argumentu

widzę mpc w formie

inb4 wyborca korwina

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Dyskusja z Korwinistami mija się z celem. Idźcie dalej żyć swoim światem gdzie plemniki przenoszą poglądy polityczne, a pedofilia wprowadza dzieci do dorosłego życia seksualnego.

Jaka pedofilia ? 

tumblr_mydew9EJQE1sncurto1_1280.jpg

Deus vult

Opublikowano

Korwin chcę założyć kraj o nazwie Polska bo aktualnie istnieje tylko teoretycznie. 

tylko jak skończę szkołę to nie będzie czego już zmieniać

Sam jesteś kurwa teoretyczny. Jeśli już mówimy o zniszczeniu kraju to nie jest to wina rządu tylko najbardziej spierdolonego narodu na świecie. Biernego, leniwego i na dodatek głupiego.

Jeśli rząd tak was rucha to zróbcie coś z tym, wielcy narodowcy. A nie, sorry. Skończy się na pierdoleniu, postach na forach i legalnej manifie bo na nic więcej was nie stać.

Sam ostatnio znalazłem robotę w gastronomii, w wieku 19 lat, bez żadnego doświadczenia płatną, bagatela 3,5k na miesiąc. Ale nie siedziałem i nie szukałem w necie/pośredniaku ani nie liczyłem na znajomości tylko zapierdalałem calutkie miasto wzdłuż i wszerz. Da się.

Ale polacy są fajni, mają tendencję do zwalania winy na kogoś innego zamiast przyznawać się do swoich wad.

Nie ma pracy? To wina tego zjebanego rządu! To wcale nie to, że skończyłem tylko zawodówkę i mam gąbkę zamiast mózgu, to wina rządu!

Przyjeżdżają imigranci? O nie! To przecież wina zjebanej Unii, która umożliwia im przyjazd a mi zabrania być rasistą/ksenofobem. 

Dwóch mężczyzn / dwie kobiety się kochają? O nie! Przecież ja ich nie lubię więc nie powinni żywić do siebie żadnych uczuć, prawda? Jawna prowokacja i spisek!

I takich przykładów jest mnóstwo, ludzie głupi zwalają winę na innych i są przekonani o swojej racji. I tutaj wkracza prawica, z ludźmi takimi jak Kurwin mówiąc - "Macie rację!".

A polak, przekonany o swojej racji od razu kocha tego człowieka bo w końcu myśli tak jak on więc pewnie jest mądry. Oczywiście nie rozważając opcji, że zarówno polak, jak i Kurwin są głupi, szkoda :C

Do roboty, ruszyć dupska i poradzić sobie a nie narzekać, nieroby cholerne...

Jaka pedofilia ? 

Wolałbym, żeby moja córka trafiła w ręce pedofila, który po pupie pogłaszcze, niż poszła na lekcję edukacji seksualnej, bo to zabija erotyzm

Ta. Ale wiem, wyrwane z kontekstu i jestem jebanym lewakiem, słyszałem to już.

Bo nikt lemingu nie będzie pracował za 1600 zł bo koszty utrzymania, wszystkie są podatki są zbyt duże aby normalnie funkcjonować.

2mln młodych emigrantów mówi za siebie czy jest praca czy jej nie ma .

No patrz, a ja potrafię zamieszkać, zjeść, uczyć się i jeszcze bawić i pić za 1300zł. Cud!

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Sam jesteś kurwa teoretyczny. Jeśli już mówimy o zniszczeniu kraju to nie jest to wina rządu tylko najbardziej spierdolonego narodu na świecie. Biernego, leniwego i na dodatek głupiego.

Jeśli rząd tak was rucha to zróbcie coś z tym, wielcy narodowcy. A nie, sorry. Skończy się na pierdoleniu, postach na forach i legalnej manifie bo na nic więcej was nie stać.

Sam ostatnio znalazłem robotę w gastronomii, w wieku 19 lat, bez żadnego doświadczenia płatną, bagatela 3,5k na miesiąc. Ale nie siedziałem i nie szukałem w necie/pośredniaku ani nie liczyłem na znajomości tylko zapierdalałem calutkie miasto wzdłuż i wszerz. Da się.

Ale polacy są fajni, mają tendencję do zwalania winy na kogoś innego zamiast przyznawać się do swoich wad.

Nie ma pracy? To wina tego zjebanego rządu! To wcale nie to, że skończyłem tylko zawodówkę i mam gąbkę zamiast mózgu, to wina rządu!

Przyjeżdżają imigranci? O nie! To przecież wina zjebanej Unii, która umożliwia im przyjazd a mi zabrania być rasistą/ksenofobem. 

Dwóch mężczyzn / dwie kobiety się kochają? O nie! Przecież ja ich nie lubię więc nie powinni żywić do siebie żadnych uczuć, prawda? Jawna prowokacja i spisek!

I takich przykładów jest mnóstwo, ludzie głupi zwalają winę na innych i są przekonani o swojej racji. I tutaj wkracza prawica, z ludźmi takimi jak Kurwin mówiąc - "Macie rację!".

A polak, przekonany o swojej racji od razu kocha tego człowieka bo w końcu myśli tak jak on więc pewnie jest mądry. Oczywiście nie rozważając opcji, że zarówno polak, jak i Kurwin są głupi, szkoda :C

No patrz, a ja potrafię zamieszkać, zjeść, uczyć się i jeszcze bawić i pić za 1300zł. Cud!

Lepiej bym tego nie ujął, choć sam nie jestem lepszy bo pogardliwie podchodzę do spraw związanych z polityką...

Opublikowano

Trochę dziwne że 2/3 studentów po studiach siedzą na bezrobociu.

Tak przez państwo nie ma pracy.Gdyby nie podatek dochodowy PIT CIT ,tysiące jak nie setki tysiące nowych firm mogłoby powstać gdyby nie tak wysoki podatek(jak można karać za pracę).

"Państwo polskie istnieje jedynie teoretycznie" Bartłomiej Sienkiewicz 

Dalej będziesz twierdził że polska istnieje jest suwerenna i wolna lemingu ? 

Dlaczego 80% prawa pochodzi z unii gównojebskiej ?

Co do Korwina to największy logik w Polskiej polityce tylko szkoda że platfusy tego nie rozumieją .

I jeszcze do homosiów, nikt im nie zagląda do łóżek kogo to obchodzi ? Rozchodzi się o to żeby zboczeńcy nie afiszowali się tym w przestrzeni publicznej bo jedynie do czego mogą się nadać to do przerobienia na mydło.

Albo każdy pedał miałby być identyfikowany żeby nie miał żadnych praw przywilejów do nauki w szkołach itd uczestniczeniaw  życiu publicznym.

Homoseksualizm to nie miłość tylko dewiacja seksualna czyli tylko stosunek seksualny.

Deus vult

Opublikowano

Trochę dziwne że 2/3 studentów po studiach siedzą na bezrobociu.

Tak przez państwo nie ma pracy.Gdyby nie podatek dochodowy PIT CIT ,tysiące jak nie setki tysiące nowych firm mogłoby powstać gdyby nie tak wysoki podatek(jak można karać za pracę).

"Państwo polskie istnieje jedynie teoretycznie" Bartłomiej Sienkiewicz 

Dalej będziesz twierdził że polska istnieje jest suwerenna i wolna lemingu ? 

Dlaczego 80% prawa pochodzi z unii gównojebskiej ?

Co do Korwina to największy logik w Polskiej polityce tylko szkoda że platfusy tego nie rozumieją .

2/3 studentów nie ma pracy? No kurwa, nawet sobie odpuszczę komentarz. Nie biorę już pod uwagi tego, że część osób po studiach to też jebane nieroby, tylko z lepszym papierem.

Nie ma pracy mówisz? Ok, w tydzień rozniosłem około 120 CV. W następnym tygodniu dostałem około 40 telefonów. Przypadek? Nie no, pewnie spisek, kurde blaszka :(

Tylko pracy nie można się bać, a z tym macie właśnie misie kurwa problem.

Polska jest suwerenna. Tylko, że należy do Unii, której PODSTAWOWYM założeniem jest jedność. Jedność jest dobra, ale wymaga kompromisów, przyjęcia niektórych rzeczy.

Ale znowu wychodzi polska mentalność - "Albo będzie po mojemu, albo się pierdolcie".

I jeszcze do homosiów, nikt im nie zagląda do łóżek kogo to obchodzi ? Rozchodzi się o to żeby zboczeńcy nie afiszowali się tym w przestrzeni publicznej bo jedynie do czego mogą się nadać to do przerobienia na mydło.

Albo każdy pedał miałby być identyfikowany żeby nie miał żadnych praw przywilejów do nauki w szkołach itd uczestniczeniaw  życiu publicznym.

Homoseksualizm to nie miłość tylko dewiacja seksualna czyli tylko stosunek seksualny.

O kurwa, serio to powiedziałeś? :D

To trochę śmieszne, że wskakujesz w najgłębsze gówno jakie możesz i uważasz jeszcze, że masz racje :D

Opublikowano

2/3 studentów nie ma pracy? No kurwa, nawet sobie odpuszczę komentarz. Nie biorę już pod uwagi tego, że część osób po studiach to też jebane nieroby, tylko z lepszym papierem.

Nie ma pracy mówisz? Ok, w tydzień rozniosłem około 120 CV. W następnym tygodniu dostałem około 40 telefonów. Przypadek? Nie no, pewnie spisek, kurde blaszka :(

Tylko pracy nie można się bać, a z tym macie właśnie misie kurwa problem.

Polska jest suwerenna. Tylko, że należy do Unii, której PODSTAWOWYM założeniem jest jedność. Jedność jest dobra, ale wymaga kompromisów, przyjęcia niektórych rzeczy.

Ale znowu wychodzi polska mentalność - "Albo będzie po mojemu, albo się pierdolcie".

O kurwa, serio to powiedziałeś? :D

To trochę śmieszne, że wskakujesz w najgłębsze gówno jakie możesz i uważasz jeszcze, że masz racje :D

Czysta hipokryzja albo polska Jest wolna albo niezależna albo jest pod okupacją unii. Niestety na dzień dzisiejszy to 2 opcja. Nie wspominając gdybyśmy nie weszli do unii i obralibyśmy inną drogę po 1989 roku bylibyśmy na poziomie Chin. Cała unia i rosja mogłaby nas pocałować głęboko w dupę. 

Deus vult

Opublikowano

Pszypadek ? nie sondze.

388451402943807275536.jpeg

226571402943807275536.jpeg

950671402943807275536.png

>Popieraj prawicowe poglądy

>Wstawiaj grafiki z gazety Wyborczej

Michnik byłby dumny kucu ;)

Czysta hipokryzja albo polska Jest wolna albo niezależna albo jest pod okupacją unii. Niestety na dzień dzisiejszy to 2 opcja. Nie wspominając gdybyśmy nie weszli do unii i obralibyśmy inną drogę po 1989 roku bylibyśmy na poziomie Chin. Cała unia i rosja mogłaby nas pocałować głęboko w dupę. 

Jaka hipokryzja? Po prostu ty uważasz, że powinniśmy mieć resztę świata w dupie a ja uważam, że tworzenie jedności jest lepsze. Jak już nie wiedziałeś jak mnie obrazić to mogłeś po prostu nazwać mnie lewacką kurwą zamiast używać słów, których do końca nie rozumiesz :)

Opublikowano

Wolę być kucem prawicy niż zielonych komuchów.

Co z tego że z gazety, przecież to powinno być dla ciebie najbardziej rzetelne źródło informacji tak samo jak TV więc o co ci chodzi?

Przecież na argumenty największych myślicieli, twórców pojęcia gospodarki Smitha i Ricarda (liberałów) nie reagowałeś.

edit kucu całe twoje działanie w pigułce:

"Sterowanie społeczne jest to wywieranie wpływu na społeczeństwo
zmierzające do osiągnięcia określonych celów. Manipulacja natomiast jest
specyficznym rodzajem sterowania ludźmi, w którym prawdziwe cele - a często nawet
sam fakt sterowania - są przed nimi ukryte. Ludzie poddani manipulacji mogą sobie
wyobrażać, że walczą o swe własne interesy lub realizują jakieś wzniosłe cele (np.
budują nowy ustrój społeczny, w którym żyć się im będzie lepiej), podczas gdy w
rzeczywistości zmierzają w zupełnie innym kierunku. Bardzo często manipulacja polega
na tym, że ludzi inspiruje się do działania w sposób ukryty, tak, aby wyobrażali sobie, że
działają samodzielnie i niezależnie."

NJxbd4x.png

Opublikowano

Wolę być kucem prawicy niż zielonych komuchów.

Co z tego że z gazety, przecież to powinno być dla ciebie najbardziej rzetelne źródło informacji tak samo jak TV więc o co ci chodzi?

Przecież na argumenty największych myślicieli, twórców pojęcia gospodarki Smitha i Ricarda (liberałów) nie reagowałeś.

Telewizji nie oglądam, od gazet wolę internet ale ok, rozumiem. Wiesz lepiej, przecież lewacy nie mają swoich zdań i wszyscy są pionkami mediów.

Opublikowano

>Popieraj prawicowe poglądy

>Wstawiaj grafiki z gazety Wyborczej

Michnik byłby dumny kucu ;)

Jaka hipokryzja? Po prostu ty uważasz, że powinniśmy mieć resztę świata w dupie a ja uważam, że tworzenie jedności jest lepsze. Jak już nie wiedziałeś jak mnie obrazić to mogłeś po prostu nazwać mnie lewacką kurwą zamiast używać słów, których do końca nie rozumiesz :)

Gdzie Cię obraziłem ?

Czego nie rozumiem ? Chyba ty nie rozumiesz jak działa gospodarka i państwo typowe dla lewicy.

Każde państwo powinno same o siebie zadbać jedność nie jest dobra. Wystarczy spojrzeć na unię i wszystko jasne.

10440903_777620952271250_306049768196398

Jeszcze pytanie, jesteś socjalistą ?

Deus vult

Opublikowano

Telewizji nie oglądam, od gazet wolę internet ale ok, rozumiem. Wiesz lepiej, przecież lewacy nie mają swoich zdań i wszyscy są pionkami mediów.

ŚWIAT WEDŁUG LEWICY

1. Wszyscy są równi wobec prawa, ale niektóre grupy można uprzywilejować.

2. Kobiety są równe mężczyznom, ale należy stworzyć odpowiednie ustawodawstwo, aby mogły im dorównać.

3. Płeć nie powinna być kryterium przy zatrudnianiu pracownika. Pracodawca musi jednak zatrudnić określoną ilość osób danej płci.

4. Popieranie wolności słowa nie przeszkadza w pozywaniu do sądu ludzi o przeciwnych poglądach. Jest to tłumaczone „mową nienawiści”.

5. Zakaz mowy nienawiści nie chroni katolików. Wtedy jest to wolność  artystyczna.

6. Dyskryminacja jest zła, chyba że dyskryminowany jest białym i  heteroseksualnym mężczyzną. Wtedy nazywamy to dyskryminacją pozytywną.

7. Kobiety zarabiają mniej od mężczyzn za dokładnie tę samą pracę. Mimo to chciwi kapitaliści wolą dokładać do interesu i zatrudniać mężczyzn. Oba zjawiska należy zwalczyć.

8. Wolność osobista nie dotyczy możliwości swobodnego dysponowania  własnym majątkiem.

9. Żeby móc pracować, trzeba mieć pozwolenie.

10. Ubóstwo da się znieść ustawą.

11. Istnieje kilkadziesiąt płci.

12. To czego nie lubimy powinno być zakazane. To co lubimy powinno być finansowane z pieniędzy podatników.

13. Bojkotujemy Kościół katolicki za dyskryminowanie kobiet i homoseksualistów. Wzywamy do tolerancji wobec muzułmanów, u których ww grupy nie mają prawie żadnych praw.

14. Obleśne i pełne wyuzdania parady równości, manify, marsze szmat mają za zadanie pokazać społeczeństwu, że ich uczestnicy są normalnymi ludźmi.

15. Rozbieranie się na przed kamerą to seksizm. Robienie tego samego na ulicy to walka o prawa człowieka.

16. Aborcja powinna być legalna na życzenie. Danie klapsa dziecku powinno być przestępstwem.

17. Jeśli socjalistyczne rozwiązania nie działają, to winny jest kapitalizm.

18. Wymarzonym ustrojem jest ten, który doprowadził już do śmierci milionów ludzi.

19. Prezentowanie niektórych rzetelnych statystyk, danych naukowych i faktów historycznych to rasizm.

20. Ale powielanie oświeceniowych i pozbawionych naukowych podstaw kłamstw o historii Kościoła katolickiego to racjonalizm.

21. Ludzie są wystarczająco kompetentni, aby wybierać władzę, ale nie są kompetentni, aby decydować o własnym ubezpieczeniu.

NJxbd4x.png

Opublikowano

A ty jesteś jednym z nim takiego bełkotu jak ty głosisz i jeszcze niezrozumiałego (typowe dla lewicy) jeszcze nie słyszałem.

Deus vult

Opublikowano

Gdzie Cię obraziłem ?

Czego nie rozumiem ? Chyba ty nie rozumiesz jak działa gospodarka i państwo typowe dla lewicy.

Każde państwo powinno same o siebie zadbać jedność nie jest dobra. Wystarczy spojrzeć na unię i wszystko jasne.

Jeszcze pytanie, jesteś socjalistą ?

Nie, jestem kapitalistą o lewicowych poglądach społecznych.

No ale, pewnie się mylę, zaraz mi powiesz jakie naprawdę mam poglądy :(

ŚWIAT WEDŁUG LEWICY

1. Wszyscy są równi wobec prawa

2. Kobiety są równe mężczyznom

3. Płeć nie powinna być kryterium przy zatrudnianiu pracownika

4. Popieranie wolności słowa nie przeszkadza w pozywaniu do sądu ludzi szerzących nienawiść. Jest to tłumaczone „mową nienawiści”.

5.

6. Dyskryminacja jest zła

7. 

8. Wolność osobista dotyczy możliwości swobodnego dysponowania  własnym majątkiem, jednak część jego musi zostać przeznaczona na wspólne dobro narodu.

9. Żeby móc pracować, trzeba być pracowitym

10.

11. Każdy ma prawo do decyzji o swojej seksualności

12. 

13. Bojkotujemy Kościół, nie wiarę.

14.parady równości, manify mają za zadanie pokazać społeczeństwu, że ich uczestnicy są normalnymi ludźmi.

15. Rozbieranie się na przed kamerą to seksizm.

16. Aborcja powinna być legalna na życzenie.

17. 

18.

19. Prezentowanie niektórych rzetelnych statystyk, danych naukowych i faktów historycznych to dysusja

20. Ale mówienie o rzeczywistej i ciemnej historii Kościoła katolickiego to racjonalizm.

21. Ludzie są wystarczająco kompetentni, aby wybierać władzę, ale nie są kompetentni, aby decydować o własnym ubezpieczeniu.

Te bez sensu wykasowałem ;)

Opublikowano

ŚWIAT WEDŁUG LEWICY

1. Wszyscy są równi wobec prawa, ale niektóre grupy można uprzywilejować.

2. Kobiety są równe mężczyznom, ale należy stworzyć odpowiednie ustawodawstwo, aby mogły im dorównać.

3. Płeć nie powinna być kryterium przy zatrudnianiu pracownika. Pracodawca musi jednak zatrudnić określoną ilość osób danej płci.

4. Popieranie wolności słowa nie przeszkadza w pozywaniu do sądu ludzi o przeciwnych poglądach. Jest to tłumaczone „mową nienawiści”.

5. Zakaz mowy nienawiści nie chroni katolików. Wtedy jest to wolność  artystyczna.

6. Dyskryminacja jest zła, chyba że dyskryminowany jest białym i  heteroseksualnym mężczyzną. Wtedy nazywamy to dyskryminacją pozytywną.

7. Kobiety zarabiają mniej od mężczyzn za dokładnie tę samą pracę. Mimo to chciwi kapitaliści wolą dokładać do interesu i zatrudniać mężczyzn. Oba zjawiska należy zwalczyć.

8. Wolność osobista nie dotyczy możliwości swobodnego dysponowania  własnym majątkiem.

9. Żeby móc pracować, trzeba mieć pozwolenie.

10. Ubóstwo da się znieść ustawą.

11. Istnieje kilkadziesiąt płci.

12. To czego nie lubimy powinno być zakazane. To co lubimy powinno być finansowane z pieniędzy podatników.

13. Bojkotujemy Kościół katolicki za dyskryminowanie kobiet i homoseksualistów. Wzywamy do tolerancji wobec muzułmanów, u których ww grupy nie mają prawie żadnych praw.

14. Obleśne i pełne wyuzdania parady równości, manify, marsze szmat mają za zadanie pokazać społeczeństwu, że ich uczestnicy są normalnymi ludźmi.

15. Rozbieranie się na przed kamerą to seksizm. Robienie tego samego na ulicy to walka o prawa człowieka.

16. Aborcja powinna być legalna na życzenie. Danie klapsa dziecku powinno być przestępstwem.

17. Jeśli socjalistyczne rozwiązania nie działają, to winny jest kapitalizm.

18. Wymarzonym ustrojem jest ten, który doprowadził już do śmierci milionów ludzi.

19. Prezentowanie niektórych rzetelnych statystyk, danych naukowych i faktów historycznych to rasizm.

20. Ale powielanie oświeceniowych i pozbawionych naukowych podstaw kłamstw o historii Kościoła katolickiego to racjonalizm.

Dlaczego się śmiejecie z Lewaków ? <3:)

Deus vult

Opublikowano

Teretycznie jest socjalizm konserwatywny ale to jak mówienie że lubisz rozpalać ogniska w wodzie.

NJxbd4x.png

Opublikowano

A ja jestem konserwatywnym liberałem który twierdzi że każdy może Sam o siebie zadbać, robicie z ludzi debili.

Mówisz że ludzie po studiach to nieroby ? Dlaczego ? Ale odpowiedź prosta po co mają pracować jak dostaną zasiłek(czyli kradzież) ?

10389598_581195131998565_612508971134677

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...