Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Essenia.pl START 13.06.14 [Dedyk] [Easy]

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja widzę w tej prezentacji Diamonda. 

Jak dla mnie brakuje lekkich nowości takich jak system osiągnięć, odświeżone wyglądy miast itp. 

Wbiję i zobaczę jak  się gra. Ile osób online?

Miasta są lekko odświeżone tzn tekstury.. Będzie system PO wraz ze sklepem.

Graczy gra coraz więcej dziś było już to prawie 500 graczy.

Cały czas pracujemy nad reklamą i serwerem więc na pewno będą tylko przybywać !

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miasta są lekko odświeżone tzn tekstury.. Będzie system PO wraz ze sklepem.

Graczy gra coraz więcej dziś było już to prawie 500 graczy.

Cały czas pracujemy nad reklamą i serwerem więc na pewno będą tylko przybywać !

No to elegancko. 

Pobieram, wbijam i zapraszam kumpli :D

Planujecie jeszcze dodać coś z tych rzeczy:

-pety, nowe kostiumy. fryzury, zbroje z globala(hwangi już każdy widział)

oraz takie dungeony jak Bramy Piekieł i Ice Run?

@Edit

Wbiłem, pograłem do tego 70lvl'a i powiem szczerze, że gra się przyjemnie, ale bez szału.

Brakuje świeżości, bo gdy wejdzie się do m1 to serwer wygląda biednie(bez obrazy). Tekstury miast-nie widzę różnicy między tymi standardowymi(chyba, ze dodaliście strażników i trawa jest bardziej zielona).

Plusem są sztabki wpadające do ekwipunku.

Jak pisałem wyżej potrzebna jest dla serwera aktualizacja wizualna, która cieszy oko i od pierwszego wejścia na serwer przykuwa uwagę(tekstury, interface, skyboxy, poświaty nowych zbroi, a nawet taki szczegół jak efekt lvl up'a).

Czekałem na taki serwer i myślę, że pójdzie do przodu i zacznie grać więcej osób.

Opublikowano

No to elegancko. 

Pobieram, wbijam i zapraszam kumpli :D

Planujecie jeszcze dodać coś z tych rzeczy:

-pety, nowe kostiumy. fryzury, zbroje z globala(hwangi już każdy widział)

oraz takie dungeony jak Bramy Piekieł i Ice Run?

@Edit

Wbiłem, pograłem do tego 70lvl'a i powiem szczerze, że gra się przyjemnie, ale bez szału.

Brakuje świeżości, bo gdy wejdzie się do m1 to serwer wygląda biednie(bez obrazy). Tekstury miast-nie widzę różnicy między tymi standardowymi(chyba, ze dodaliście strażników i trawa jest bardziej zielona).

Plusem są sztabki wpadające do ekwipunku.

Jak pisałem wyżej potrzebna jest dla serwera aktualizacja wizualna, która cieszy oko i od pierwszego wejścia na serwer przykuwa uwagę(tekstury, interface, skyboxy, poświaty nowych zbroi, a nawet taki szczegół jak efekt lvl up'a).

Czekałem na taki serwer i myślę, że pójdzie do przodu i zacznie grać więcej osób.

Petów ani systemu energii nie mamy w planach. Na pewno będzie system PO , kostiumy w niedalekiej przyszłości.

Co do rajdów && dungeonow to raczej jak będziemy dodawać to coś nowego.. nie wykluczam że bramy piekieł lub ten ice run się pojawi , ale będziemy się staram dawać coś na całkiem nowej mapie i z całkiem nowymi pomysłami na przebieg dungeonu.

Dziś na forum pojawią się nowe miasta tzn parę propozycji jak mają one wyglądać. Zobaczymy które przypadnie do gustu.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Server wyglada nawet spoko..

Mialem chęć zagrać do puki nie doszedłem w prezentacji do systemu ulepszeń..

Bronie - oj ujdzie.. ale tez nie ciekawie

Zbroje- Porażka konkretna .. nie przepadam za nimi xD

Niestety nie zagram,ale życzę powodzenia :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

No to wbijamy :)

Jak z skillami ? :D

Zbrojki są MEGA !

Bronie jednoręczne i dwuręczne bym zmienił ;c

Skille 17/18/19 > G jak wejdzie na M1 to musisz cofnąć zwojem.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Mam pytanie o wiek całego teamu, bo nie chce trafić na dzieci, tak jak w przypadku metinka.

Wystarczy wejść na TS. 

Generalnie to, 19+.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Kiedy naprawicie DT, bo cały czas loga na pieczęciach...

Będzie na serwerze prywatne DT?

Czytaj posty ziomek 5 postów wyżej Ci napisali że będzie , do tego Priv DT już jest ale zbugowane bo sa moby z WW , dziś o 19;00 mają to naprawić.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Była już aktualizacja ? Wprowadzili już wszystkie zmiany ?

Jakie zmiany ?

Jest Priv DT jeżeli o to ci chodzi.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Super, użyłem tej przepustki a w DT czarny ekran. POZDRO 600 -,- wszędzie bugi, na prywatne DT przepustki, które dropią raz na rok a zdobycie ich jest mega trudne. POOOOOOOZDRO

Opublikowano

Super, użyłem tej przepustki a w DT czarny ekran. POZDRO 600 -,- wszędzie bugi, na prywatne DT przepustki, które dropią raz na rok a zdobycie ich jest mega trudne. POOOOOOOZDRO

Dziwne, bo nikt inny takiego błędu nie ma. Chociaż możesz spróbować usunać te pliki: root.eix/epk textureset.eix/epk i włączyć patcher.

Co do przepustek to nie jest trudne. :) Skoro z każdego ripera masz 1 przepustke.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Księżniczka jak zwykle ma problemy.. przepustki na dt dropia z bossów włącznie z riperem więc jak sobie pójdziesz na priv dt to masz szanse na to że wróci ci się przepustka z ripa.

Do tego mi Priv DT działa bez zarzutów tylko ty jak zwykle ma problemy jak nie słuchasz jak administracja każe spatchować clienta to kładziesz na to jajca to się nie dziw.

oLqzgYC.png

Opublikowano

CHANGELOG - Z OSTATNICH DNI.

Poprawiono...

- DMG Zinów w AV2
- Drop z nowych bossów
- Drop z Metinów na nowych mapach.
- Drop Yangów w V2 Pająków oraz na Nowych Mapach.
- Duszek zadaje już DMG
- Drop "Szkatułek Esseni"
- Niewidzialne itemy z szkatułki Esseni.
- Ikonkę piłki
- Kraina Gigantów już działa.
- Wchodzenie bonusów zostało trochę "z tuningowane"

Dodano...

- Priv DT
- (Szept) na końcu wiadomości na wołaczu
- Duszek & Mroczna Ochrona działa jak Ostrze u Sury WP
- Nowy interface ( 3 rozwiązania )
- Blokada DropHacka
- Drop "Zasuszonej Czachy" 14190140345651780829.png ( przepustka na nowy dungeon który pojawi się do max 2 dni.)

W planach mamy...
- W pełni odbugowany System Kostiumów & Fryzurek
- W pełni sprawny system PO wraz z NPC u którego będzie można kupować itemy w zamian za punkty.
- Nowe Dungeony & Rajdy
- Misje u Rybaka ( które będą działać na zasadzie misji u Biologa )
- Misje u Dekobe ( które będą działać na zasadzie misji u Biologa )
- System Zielarstwa ( nowe miksturki )
- "Specjalne Zbroje" które będą tylko do expa.
- Nowa Mapa specjalna na które będą się respić specjalne Metiny co 2h.

Witajcie, nasz serwer istnieje już 8 dni. Frekwencja graczy z dnia na dzień się zwiększa, dzisiaj gromadziliśmy na serwerze ponad 570 graczy. Jest to dla nas wielkim sukcesem, gdyż podczas startu było nas zaledwie 200. Cały czas staramy się reklamować serwer i wprowadzamy dużo zmian by poprowadzić rozgrywkę w jak najlepszym kierunku. Jednak zauważyliśmy, że bardzo dużo osób przegląda naszą prezentacje, lecz na serwer już nie zagląda. My jako administracja dokładamy wszelkich starań, żeby serwer był stworzony w 100% dla graczy. Dlatego chcemy wiedzieć co odpycha ludzi którzy, przeglądają naszą prezentacje, ale jednak nie decydują się na grę. Dokładamy wszelkich starań, żeby serwer podobał się każdemu i zawsze dajemy alternatywy, możecie sobie nawet zobaczyć na naszym forum.

Wprowadziliśmy nowy interface do clienta, ale żeby nie był jednakowy dla wszystkich, postanowiliśmy wybór pozostawić Wam, (zapraszam na forum). W planach mamy również alternatywne m1, bo niektórzy narzekają, że są zbyt nudne a niektórym podobają się te podstawowe. Więc jeżeli odpychają was stare, nudne miasta, wygląd zbroi - nie ma sprawy! Wystarczy napisać temat na forum, a my postaramy zrobić alternatywną paczkę, specjalnie dla Ciebie. Bo my naprawdę robimy ten serwer dla graczy, a nie dla nas samych. Chcemy to wam pokazać własnie takimi gestami.

Wczoraj uporaliśmy się z błędem w prywatnym DT, od dzisiaj cały czas dział bez żadnych zarzutów, a sugerowanie nam, że drop przepustek jest za trudny, jest naprawdę lekko przesadzony. Ponieważ, po zabiciu ripera wylatuje z niego przepustka, lecz nie z każdego.

W niedalekiej przyszłości mamy zamiar wprowadzić dla Was system kostiumów i fryzurek w pełni odbugowany; system punktów osiągnięć w raz ze sklepem w grze i kilka innych nowości. Dodatkowo w planach mamy 2 dungeony, czyli Ice Run i niespodziankę, ale to już później. Aktualnie priorytetem jest dla nas stabilność serwera, gdzie nikt nie może nam zarzucić nic złego pod tym względem, ponieważ serwer jest cały czas online. Jedyne przerwy są spowodowane poprawianiem czegoś, gdzie restart zajmuje maksymalnie kilka minut i druga gorsza strona, czyli DDos'y z którymi ciężko jest się uporać. Konkurencja nie śpi i ciągle ktoś próbuje nam zaszkodzić, niestety im się to nie udaje. :) 

Pozdrawiam, 

w miarę możliwość będą dopisywał coś jeszcze. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale nie widzę linków do pobrania interface na forum. Mógłby ktoś tutaj wrzucić?

Linki chwilowo zostały usunięte pojawią się w ciągu paru godzin bo poprawiamy parę szczegółów które nam umknęły.

Powie mi ktoś o co chodzi z tym ?

http://scr.hu/25o0/obja5

Odpalaj grę przez Essenia.exe

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jest może możliwa zmiana skili ?

Tak.

P.S

Aktualnie tworzymy dla Was kalendarz eventowy, który pojawi się na początku tygodnia. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Warto byłoby naprawić serwerowego SwitchBot'a bo jest strasznie zbugowany. Przeskakuje bonusy albo wyłącza się po chwili. 

Dzisiaj aż straciłem cierpliwość i ręcznie zmieniałem bo było efektywniej... 

185241494535326637230.png

Opublikowano

Co do BS'a, to staramy się już to ogarniać. Jutro, wieczorem / wtorek rano będzie gotowy TS ze znacznie większą ilością slotów.

Dzisiaj na serwerze odbyły się kolejne wojny, jak na tydzień działalności serwera, odnotowaliśmy już kilkanaście wojen. Oto relacja z dzisiejszej. 

Zapraszam na ts i forum.

ts3.nazwaserwera.pl
forum.nazwaserwera.pl
essenia.pl

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...