Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Essenia.pl START 13.06.14 [Dedyk] [Easy]

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa ten serwer wgl ? -.- Pobrałem klienta i dupa .... żenada .

Wszystko działa.

Dla tych, którzy nie wiedzą, wczoraj uruchomiliśmy weekendowe raty, które potrwają do końca, niedzielnego dnia.

A dzisiaj jest zaplanowany event OX. Świetna okazja dla nowych graczy, powodzenia!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Na serwie wszystko ładnie smiga, Tylko ja bym zamienił ten opis z EASY na MEDIUM. ponieważ ciężko troche z lv od 90 do 100, i ciężko też z ulepami :P.

Wkońcu znalazłem godny polecenia serwerk na wakacje :]

;p

Opublikowano

Diablo z tą mapą od 100 levela to zeście dojeb... mapa 100 a moby max 95 lvl  to na zinach maja wieksze lvl  i jeszcze tyle mobow ze rok chyba bede wbijal 118lvl do nastepnej mapy powodzenia wam zycze  pewnie na mapie 118lvl moby max 100lvl - 105lvl hahaha.

Opublikowano

Diablo z tą mapą od 100 levela to zeście dojeb... mapa 100 a moby max 95 lvl  to na zinach maja wieksze lvl  i jeszcze tyle mobow ze rok chyba bede wbijal 118lvl do nastepnej mapy powodzenia wam zycze  pewnie na mapie 118lvl moby max 100lvl - 105lvl hahaha.

Emm.

To, że Ty je widzisz, że mają taki lvl, to wina klienta. Po prostu źle zostały wprowadzone. One mają większe lvl'e.

A wbijanie 118 lvl'a od 100, zajmuje jakieś 2 godziny.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Wszystko działa. 

Teraz tak, jednak wczoraj w nocy padło i padły raty 30%. Nie wiem o której zostały włączone ponownie jednak chciałbym się dowiedzieć czy w związku z tym zostaną przedłużone do powiedzmy poniedziałku do południa?

Novum.png

Opublikowano

Emm.

To, że Ty je widzisz, że mają taki lvl, to wina klienta. Po prostu źle zostały wprowadzone. One mają większe lvl'e.

A wbijanie 118 lvl'a od 100, zajmuje jakieś 2 godziny.

Diablo proszę ci nie kompromituj się expie już 3 postać do 118 i wbijanie 1 lvla na tej mapie trwa 25min więc wychodzi grubo ponad 7h a nie 2

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Diablo proszę ci nie kompromituj się expie już 3 postać do 118 i wbijanie 1 lvla na tej mapie trwa 25min więc wychodzi grubo ponad 7h a nie 2

Chyba bijesz po jedną grupkę.  Ja od 100 do 118 wbiłem w max 3-4h. To nie kłopot. A jak sie nie podoba to idź na jakiś 4fun. Wszystko dobrze jest ustawione i trzeba sie lekko natrudzić żeby coś zdobyć. :P

;p

Opublikowano

Serwer jest przenoszony na nowy "system". Pojawią się między innymi skyboxy. Na serwerze jestem tylko ja + admino dlatego są 2 osoby online. Żeby wejść na serwer będzie potrzebna łatka.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

mam latke i teraz pisze ciagle zostaniesz polaczony i niewchodzi do wyboru postaci

a moze logowanie padlo?

Przecież pisałem że serwer jest wyłączony lol.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Serwer upadł, admino zrezygnował z posady GM, forum OFF, serwer OFF, pragnę was poinformować, że tak kończą serwery, na których idioci są w teamie:

Występki Admino:

1. Obraza graczy od pajaców,

2. Obraza graczy od rodziców typu, 'twoja matka zostawiła u mnie majtki, przyjdzie po nie czy mam jej wysłać?'

3. Obraza graczy typu 'spierdalaj', 'Vandeta(gracz) spierdalaj xyz',

4. Tekst do gracza: 'Chodź w realu to Cię zpizgam' 

itd. Serwer upadł, przykro mi, ledwo co wszedłem to OFF :F

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...