Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Essenia.pl START 13.06.14 [Dedyk] [Easy]

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No jak serwerów easy nie lubię to na tym zagram :)

To nie jest taki mega easy ;c dosyć szybko exp leci ale ciężko ogarnąć na mapach 100 + bo moby pizgają strasznie.

Medium jest dosyć z ulepszaniem bo trzeba dużo bossów bić itp.

Jednak serwer super przyjemny cały czas gram i jest mega spoko zero problemów , zero lagów wszystko śmiga.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

To nie jest taki mega easy ;c dosyć szybko exp leci ale ciężko ogarnąć na mapach 100 + bo moby pizgają strasznie.

Medium jest dosyć z ulepszaniem bo trzeba dużo bossów bić itp.

Jednak serwer super przyjemny cały czas gram i jest mega spoko zero problemów , zero lagów wszystko śmiga.

No to w takim razie jeszcze lepiej :)

W dzień gra dużo osób? Bo patrze na licznik o 1:00 w nocy i ludzi jest sporo bo ponad 120... w tygodniu. 

(Przynajmniej dla mnie sporo, ostatnio jaki serwer to nie znalazłem było mniej niż 100 osób w godzinach "szczytu")

edit. Licznik na stronie nie jest podkręcony?

185241494535326637230.png

Opublikowano

No to w takim razie jeszcze lepiej :)

W dzień gra dużo osób? Bo patrze na licznik o 1:00 w nocy i ludzi jest sporo bo ponad 120... w tygodniu. 

(Przynajmniej dla mnie sporo, ostatnio jaki serwer to nie znalazłem było mniej niż 100 osób w godzinach "szczytu")

Serwer wystartował w piątek i było z tego co widziałem 202 osób... następnego dnia ok 270 dziś już ponad 350 w godzinach szczytu. Serwer jest mega stabilny nie ma żadnych problemów więc graczy będzie tylko przybywać. Do tego Administracja ogłosiła dzisiaj że ruszyli z reklamą.

@ElvonPL

raczej nie,widać że jest "sporo" osób znaczy ta liczba na liczniku wygląda prawdziwie nie jest ona powalająca ale myślę że będzie już tylko lepiej :P

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Ładna prezentacja 8/10 gdyby nie te oczoje**e kolory  .;x Serwer 7/10 Zagram :) bo Nudy .

mr76n6.png
Opublikowano

to pozdro z wrozki ktora pewnie sie respi co 2h i jest obstawiona przez topke...

nie mozna bylo jakiegos deugony zrobic an drop ich....

Wróżka co 30 minut, zrób eq do pvp i wróżka będzie twoja.

Opublikowano

Zagrałęm chwile ale szczerze nie polecam 3sklepy w m1....serwer niby easy ale jak dla mnie medium... truta  10kkk ????:P beznadzieja kto na easy robi drop truty z ripa...? nie polecam....

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Zagrałęm chwile ale szczerze nie polecam 3sklepy w m1....serwer niby easy ale jak dla mnie medium... truta  10kkk ???? :P beznadzieja kto na easy robi drop truty z ripa...? nie polecam....

Jakbyś kiedyś skończył szkołę to byś przeczytał że to serwer easy/med a nie easy.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Zagrałęm chwile ale szczerze nie polecam 3sklepy w m1....serwer niby easy ale jak dla mnie medium... truta  10kkk ???? :P beznadzieja kto na easy robi drop truty z ripa...? nie polecam....

Jakie 10kkk ? 1.2kkk można kupić.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Jakbyś kiedyś skończył szkołę to byś przeczytał że to serwer easy/med a nie easy.

zobacz sobie temat (

Essenia.pl [Dedyk] [Easy])

i sam skończ podstawówkę najpierw :P a potem poprawiaj to że gdzieś w prezentacji dodali sobie medium to nie mój problem.

@JestemPolakiem czasem ktoś pisze że da 3-5kkk ale co z tego. jak pisze do kogoś z trutą to że 8-10kkk chce

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

zobacz sobie temat (

Essenia.pl [Dedyk] [Easy])

i sam skończ podstawówkę najpierw :P a potem poprawiaj to że gdzieś w prezentacji dodali sobie medium to nie mój problem.

@JestemPolakiem czasem ktoś pisze że da 3-5kkk ale co z tego. jak pisze do kogoś z trutą to że 8-10kkk chce

A co to moja wina że jakiś zajebisty moderator usunął [MED/EASY] i dodał samo [Easy] ?

To problem mpc że wprowadzają w Ciebie w błąd.

PS. Przeczytaj pierwsze kilka zdań w prezentacji a potem idź skończyć podstawówkę.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Taka sytuacja, że do kogo nie napisze okazuję się być gm'em.  8S

A plików nie chcę mi się patch'ować ;/

922231403041642637230.png

PS: No naprawdę, zajebisty Off-topic

185241494535326637230.png

Opublikowano

Bardzo mi się podoba serwer lecz niestety zasmuciłem się gdy zobaczyłem że gra tu zaledwie 300 graczy :( To prawda czy tylko licznik tak wskazuje? Proszę róbcie coś z tym ! :) 

Opublikowano

Serwer wystartował ze słabą reklamą, do tego ostatnio wystartowało 2/3 naprawdę fajne serwery z autorskimi rzeczami i ludzie się porozchodzili na nie i zostali "na dłużej" mniejsza ilość osób wolała postawić na Essenie ze względu na administracje, organizacje, szybkie rozwiązywanie problemów, oraz stabilność serwera jaką zapewnił admino ;)

Szkoda serwer jest naprawdę pierwszej klasy, lecz reklama, ciut mało autorskich rzeczy bo wiadomo dzisiaj trzeba mieć spore wybicie zawiniło.

Czekam aż serwer się rozwinie i życzę z gorącego serca by tak było :D

Opublikowano

1. Klasy są wyrównane w pvp?
2. Ognisty duch u sury nie działa... celowo czy zostanie to poprawione? Bo chętnie bym pograł bmem
3. Wywala mi klienta gdy zaznaczę kogoś i z opcji na górze wybiorę Szept. To normalne?

@Edit

4. W prezentacji jest napisane, że max pkty statystyk to 125. Ja mogę dodać jedynie 95. Klienta mam chyba aktualnego...

Novum.png

Opublikowano

1. Klasy są wyrównane w pvp?

2. Ognisty duch u sury nie działa... celowo czy zostanie to poprawione? Bo chętnie bym pograł bmem

3. Wywala mi klienta gdy zaznaczę kogoś i z opcji na górze wybiorę Szept. To normalne?

@Edit

4. W prezentacji jest napisane, że max pkty statystyk to 125. Ja mogę dodać jedynie 95. Klienta mam chyba aktualnego...

1. Za szybko by powiedzieć z tego co wiem to archer jest trochę qpa

2. Wejdź na forum pisze tam że przy następnym resecie duch będzie już zadawał dmg + ochronka/duch będzie działać jak ostrze

3. usun pliki root.eix/epk uiscript.eix/epk locale_pl.eix/epk i użyj patchera.

4. Każdy ma 95 o to musisz pytać admino.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Witajcie!

Powracam po dwudniowej przerwie, spowodowanej urazem w jamie brzusznej. Ze mną już jest ok, ale przejdźmy do rzeczy, które dzieją się na serwerze. 

Doszliśmy do wniosku, że obecny system ulepszeń, czyli broń do 110, zbroja do 115 i drugi set biżuterii w raz z tarczami i hełmami zostaje na swoim miejscu, czyli nie da się go dalej ulepszacz. Jest to spowodowane tym, że przemyśleliśmy to wszystko dogłębnie, niektórzy za chwilę będą się pluć na nas, ale nie o to chodzi. Chodziło nam o to, aby nowi gracze, też mieli jakieś ambicje i perspektywy do grania na naszym serwerze, aby nie byli poszkodowani w walkach z wysokopoziomowym i uzbrojonym po zęby wojownikiem, który każdego, nowego gracza będzie miał na "skilla" - bo gra od początku. Z czasem wszystko będzie się zmieniać. Dążyliśmy też do tego, aby na Esseni, odbywały się codziennie jakieś wojny, bo to jest według mnie, największa gratka dla ludzi grających w tą grę. Dlatego system zablokowaliśmy, ponieważ nikt nie chciałby podjąć wojny przeciwko gildii, która ma w swoich szeregach przedstawicieli z ostatnim setem ekwipunku, takie wojny nie mają sensu. Gdzie wpada 10 niskopoziomowych graczy z pierwszym setem ekwipunku przeciwko dwóm graczom ze wszystkim co mogliby osiągnąć na serwerze - jaki wynik? ~5 do 100 dla tych drugich.

To chyba na tyle, mam nadzieję, że zrozumiecie nas. Dla nas nie liczą się tylko ludzie, którzy non-stop grają, ale także nowicjusze. 

Pozdrówki,

Diablo!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Witajcie!

Powracam po dwudniowej przerwie, spowodowanej urazem w jamie brzusznej. Ze mną już jest ok, ale przejdźmy do rzeczy, które dzieją się na serwerze. 

Doszliśmy do wniosku, że obecny system ulepszeń, czyli broń do 110, zbroja do 115 i drugi set biżuterii w raz z tarczami i hełmami zostaje na swoim miejscu, czyli nie da się go dalej ulepszacz. Jest to spowodowane tym, że przemyśleliśmy to wszystko dogłębnie, niektórzy za chwilę będą się pluć na nas, ale nie o to chodzi. Chodziło nam o to, aby nowi gracze, też mieli jakieś ambicje i perspektywy do grania na naszym serwerze, aby nie byli poszkodowani w walkach z wysokopoziomowym i uzbrojonym po zęby wojownikiem, który każdego, nowego gracza będzie miał na "skilla" - bo gra od początku. Z czasem wszystko będzie się zmieniać. Dążyliśmy też do tego, aby na Esseni, odbywały się codziennie jakieś wojny, bo to jest według mnie, największa gratka dla ludzi grających w tą grę. Dlatego system zablokowaliśmy, ponieważ nikt nie chciałby podjąć wojny przeciwko gildii, która ma w swoich szeregach przedstawicieli z ostatnim setem ekwipunku, takie wojny nie mają sensu. Gdzie wpada 10 niskopoziomowych graczy z pierwszym setem ekwipunku przeciwko dwóm graczom ze wszystkim co mogliby osiągnąć na serwerze - jaki wynik? ~5 do 100 dla tych drugich.

To chyba na tyle, mam nadzieję, że zrozumiecie nas. Dla nas nie liczą się tylko ludzie, którzy non-stop grają, ale także nowicjusze. 

Pozdrówki,

Diablo!

Czyli z tego co rozumiem, exp do 180 nie bedzie miec sensu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...