Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Essenia.pl START 13.06.14 [Dedyk] [Easy]

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer upadł, admino zrezygnował z posady GM, forum OFF, serwer OFF, pragnę was poinformować, że tak kończą serwery, na których idioci są w teamie:

Występki Admino:

1. Obraza graczy od pajaców,

2. Obraza graczy od rodziców typu, 'twoja matka zostawiła u mnie majtki, przyjdzie po nie czy mam jej wysłać?'

3. Obraza graczy typu 'spierdalaj', 'Vandeta(gracz) spierdalaj xyz',

4. Tekst do gracza: 'Chodź w realu to Cię zpizgam' 

itd. Serwer upadł, przykro mi, ledwo co wszedłem to OFF :F

Serwer działa , admino odszedł będzie nowy technik.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ohh, miło to słyszeć, lecz ja i tak nie mogę wejść na serwer, a forum kompletnie padło - piszę że jakiś problem z MySQL ;s

Opublikowano

Ohh, miło to słyszeć, lecz ja i tak nie mogę wejść na serwer, a forum kompletnie padło - piszę że jakiś problem z MySQL ;s

Usun root.eix/epk , locale.eix/epk uiscript.eix/epk i użyj patchera.

Oj! dziwne ze nagle forum dziala a na stronie 200graczy online ojj

Serwer działa od jakiejś godziny : )

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Wiemi mnie to wkurza ludzie tylko rb problemy a server jest zaje*isty :)))

Polowy nie zrozumialem, ale z koncowka zdania sie zgodze ;D

Opublikowano

no ze ludzie robią duzo problemów typu ze pali ze bugi a oni stają na glowie zeby im dogodzic prosze powiedzcie mi ze server bedzie stał ;(

Opublikowano

a racja racja, gimby everywhere, to ze im spalilo to nie znaczy ze jest to bug - taki dzis byl spam jak odpalili seerwa

Opublikowano

Serwer działa, ale bez tej łatki. Po wklejeniu jej do klienta tylko obraz logowania i z tego co zauważyłem to inny interface. Niestety cały czas Zostaniesz połączony z serwerem... i tak można czekać. Odpaliłem patcher, pobrało pliki, serwer działa, ale wszystko stare bez nowości. Da się to jakoś pogodzić, żeby serwer działał z nowościami?

Opublikowano

Serwer działa, ale bez tej łatki. Po wklejeniu jej do klienta tylko obraz logowania i z tego co zauważyłem to inny interface. Niestety cały czas Zostaniesz połączony z serwerem... i tak można czekać. Odpaliłem patcher, pobrało pliki, serwer działa, ale wszystko stare bez nowości. Da się to jakoś pogodzić, żeby serwer działał z nowościami?

Miały być nowości ale było za dużo problemów i przełożyliśmy to na kiedy indziej.

Łatka na auto-poty .. https://mega.co.nz/#!xg8UybiL!TtWA8F-f555h8UOlZkxnriHXoWMp4aSkN2Yre3r6CPw

lub usunąć locale_pl.eix/epk i icon.eix/epk poczym spatchować - ten sam efekt.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Miały być nowości ale było za dużo problemów i przełożyliśmy to na kiedy indziej.

Łatka na auto-poty .. https://mega.co.nz/#!xg8UybiL!TtWA8F-f555h8UOlZkxnriHXoWMp4aSkN2Yre3r6CPw

lub usunąć locale_pl.eix/epk i icon.eix/epk poczym spatchować - ten sam efekt.

No to lipa, że nie ma.... Na linki do interface czekam z tydzień i dalej nie ma. Trochę się opierniczacie. Na razie nie będę grał, bo nie lubie tych starych wyglądów etc., czuje się jak na biednym hamachi. Jeszcze technik odszedł to sobie jeszcze długoo poczekam..

Opublikowano

Kolejne zmiany na serwerze.

- lista, wkrótce

Dodanie paru nowych funkcji na forum.

Dodanie fanpage, link na forum.

Link do forum na stronie głównej w zakładce "Forum"

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ja nie mogę się zarejestrować :O po wypełnieniu wszystkiego cały czas jest błąd "Wypełnij wszystkie pola." :O

@Już wszystko działa, zarejestrowałem się przez komórkę bo na pc mi się kod captcha nie wyświetlał...

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Sami się chcemy tego dowiedzieć.

Codziennie wartość wyświetleń w tym temacie rośnie, lecz nikt nie chce napisać, co mu nie pasuje na serwerze. A to nie jest trudne. 

Gdyby takie osoby były, staralibyśmy się modyfikować serwer, bo to jest dla Was, my na tym serwerze nie gramy. =D

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Serwer wydaje się być dobry, nie za łatwo, nie za trudno, raczej stabilny z tego co obserwuję - autopoty widoczne są, lecz nie widać ich zużycia podczas exp'a, zarówno eliksiru słońca czy eliksiru księżyca ( ale to drobnostka ) . Jak na razie jestem pozytywnie zaskoczony :)

Opublikowano

Sami się chcemy tego dowiedzieć.

Codziennie wartość wyświetleń w tym temacie rośnie, lecz nikt nie chce napisać, co mu nie pasuje na serwerze. A to nie jest trudne. 

Gdyby takie osoby były, staralibyśmy się modyfikować serwer, bo to jest dla Was, my na tym serwerze nie gramy. =D

Jeśli chcesz poznać moją opinie to przede wszystkim na waszym miejscu zajął bym się poprawianiem tego serwera. Bugów jest mnóstwo, błogosławieństwa nie działają, nie ma doungeonów o których jest mowa w prezentacji, dropy z metinów to porażka jak i z bossów, wymagane ulepszacze np na bron od 125 dla woja to debilizm za przeproszeniem nie wiem kto je ustawiał no ale proszę cię żebym miał dawać 8kkk na ulepszenie broni to jest moim zdaniem trochę chore, Broni dla ninji na 125 nie da się już ulepszać na +1 jedynie wojownik może, Nie organizujecie żadnych zuo lub coś takiego, Teraz sytuacja się zmieniła admino odchodzi i że tak powiem nić  nie robicie. Admini nie pilnują w cale ludzie na wh latają bugują lvle na metinach. Zastanówcie się nad wybraniem dwóch gmów którzy chociaż by pilnowali by nikt nie hakował albo odpowiadali na głupie pytania które gracze zadają.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Jeśli chcesz poznać moją opinie to przede wszystkim na waszym miejscu zajął bym się poprawianiem tego serwera. Bugów jest mnóstwo, błogosławieństwa nie działają, nie ma doungeonów o których jest mowa w prezentacji, dropy z metinów to porażka jak i z bossów, wymagane ulepszacze np na bron od 125 dla woja to debilizm za przeproszeniem nie wiem kto je ustawiał no ale proszę cię żebym miał dawać 8kkk na ulepszenie broni to jest moim zdaniem trochę chore, Broni dla ninji na 125 nie da się już ulepszać na +1 jedynie wojownik może, Nie organizujecie żadnych zuo lub coś takiego, Teraz sytuacja się zmieniła admino odchodzi i że tak powiem nić  nie robicie. Admini nie pilnują w cale ludzie na wh latają bugują lvle na metinach. Zastanówcie się nad wybraniem dwóch gmów którzy chociaż by pilnowali by nikt nie hakował albo odpowiadali na głupie pytania które gracze zadają.

Popieram kolegę . Przed chwilą zobaczyłem notkę o tym że kowal w dt zostaje wywalony bo "latacie do dt i ulepszacie bez ulepek"

B%tch pls. Co to ma do jasnej ciasnej być. Niedość że ulepki marnie dropią i są baaardzo drogie, To jeszcze zablokowali kowala. Grałem tam do 142 lv dalej mi sie niechce bo nic na serwie sie nie dzieje. Pełno ludzi na wh, główny HA bluźni na graczach, błogosławieństwa i inne duperele nie działają a to kwestia kilku linijek w bazie. No co to ma być.?

Niedługo może zmniejszycie drop ulepek i usuniecie ripera bo postanowicie że za często dropią?

Na serwerze z dnia na dzień maleje liczba graczy, a 160 levele wbijały expa na bugach na metkach (biją metki w grupie no i sie dzieje..)  Z ulepszaniem broni też jest kłopot , Na jeden itemek aby zrobić do +9 i żeby pchnąć dalej potrzeba jakieś 6godzin dropienia ulepek. ( albo wydania na nich z 6kkk bo żadko ulepsza) .

;p

Opublikowano

Popieram kolegę . Przed chwilą zobaczyłem notkę o tym że kowal w dt zostaje wywalony bo "latacie do dt i ulepszacie bez ulepek"

B%tch pls. Co to ma do jasnej ciasnej być. Niedość że ulepki marnie dropią i są baaardzo drogie, To jeszcze zablokowali kowala. Grałem tam do 142 lv dalej mi sie niechce bo nic na serwie sie nie dzieje. Pełno ludzi na wh, główny HA bluźni na graczach, błogosławieństwa i inne duperele nie działają a to kwestia kilku linijek w bazie. No co to ma być.?

Niedługo może zmniejszycie drop ulepek i usuniecie ripera bo postanowicie że za często dropią?

Na serwerze z dnia na dzień maleje liczba graczy, a 160 levele wbijały expa na bugach na metkach (biją metki w grupie no i sie dzieje..)  Z ulepszaniem broni też jest kłopot , Na jeden itemek aby zrobić do +9 i żeby pchnąć dalej potrzeba jakieś 6godzin dropienia ulepek. ( albo wydania na nich z 6kkk bo żadko ulepsza) .

Co ty gadasz ? Baju Baju , jakiś koleś napisał do admino że ru** mu matkę a ten mu odpisał że jego zostawiła swoje majtki u niego w domu. Nawet go nie zbluzgał tylko pokazał mu jakim jest debilem.

To że jest pełno ludzi na WH to raczej nie wina admino bo on nie jest od biegania za cziterami tylko od poprawiania błędów.

Ps. Taki z ciebie technik i chciałeś zabłysnąć a jedyne co wystarczy zmienić żeby dopalacze działały to subtype na 8 : < panie techniku (psx2 to już dawno jest zrobione.) Najlepsi są tacy co nie grali do paru dni i wchodzą na forum i piszą głupoty <Bravo>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...