Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Essenia.pl START 13.06.14 [Dedyk] [Easy]

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już sie pobiera, prezentacja wręcz zajebista przekonała mnie bardzo, czegoś takiego mi brakowało dokładniej normalnego priva tradycyjnego :) Juz sie pobiera liczę że wszystko będzie działać.Wielki szacun dla właściciela i administracji i osoby robiącej prezentacje, napracowaliście sie i wyszło to świetnie :)

Opublikowano

Już to robiłem i nadal to samo.

Wejdź na GG, jeżeli to co masz podane w profilu jest prawidłowe. Albo PW. Pomogę Ci indywidualnie, bo tutaj nie chce zaśmiecać. 

#####

Aktualnie trwa, krótka przerwa techniczna, spowodowana naprawą padających channeli.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Kurde!!!! A taką miałem chęć zagrać no zesz kurna jego mać, :( A kiedy on?

Opublikowano

własnie gram :) 1 wrażenie naturalne ;P Ale wreszcie super naturalny server zadnych kd+5 itp... ;) ani 300000000000000000000000dmg =.=

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na Administrację, braku przesadzenia w ulepszaczach, wierzchowcach i ekwipunku, chociaż nie przepadam za Hwangami. Sztylety podobają mi się, w szczególności te na 155 lvl. Oby serwer stał jak najdłużej. Powodzenia! :)

Opublikowano

Bardzo polecam! Serwer w stylu dawnych najlepszych serwerów, nie przesadzony, ale także nie ubogi. Zapraszam! Osoby chętne do pogrania zapraszam o pw w grze (Chunjo) nick: Fen0men (przez zero) :D

76561198029073973.png

Daj plusa. To wiele Cię nie kosztuje.

Opublikowano

"polece server znajomym" a i przy okazji kupie byle jakie gunwo z isu zeby server stał :)

Opublikowano

Exp według mnie jest troszke nawet za łatwy :D

Opublikowano

wszystko fajnie , tylko zeby sie zalogować to naprawde graniczy z cudem , caly czas blad podczas laczenia z serwerem , niby wszystko ''okej'' z logowaniem a tu ..

xdddmtw.jpg

Opublikowano

wszystko fajnie , tylko zeby sie zalogować to naprawde graniczy z cudem , caly czas blad podczas laczenia z serwerem , niby wszystko ''okej'' z logowaniem a tu ..

Usuń root.epk, root.eix i wszystkie locale z folderu pack. Potem odpal patcher i powinno śmigać.

###############################

Serdecznie chciałbym Was zaprosić na nowe forum.

W nocy pracowaliśmy, aby postawić je na silniku IP.B.

Adres to forum.nazwaserwera.pl

Co prawda większość jest już tam dodana, ale jakieś małe błędy mogą się pojawić.

Jak admino się obudzi to wgra nowy styl i sb. Bo ja niestety dostępu do FTP nie posiadam.

Trzymajcie się.

e :

Godzina 13:33:15

Pobiliśmy nasz dotychczasowy rekord online. :)

fkm5wq.jpg

Dziękujemy wszystkich że wybierają nasz serwer ! Z dnia na dzień jest nas coraz więcej !

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam, przyjemnie się expi. Co do administracji też nie mam żadnych zastrzeżeń (liczą się z opinią graczy i robią serwer dla graczy). Z perfect eq nie jest najłatwiej, moje konto do BS ma czas gry prawie 80h i brakuje mi jeszcze 2 perfect itemów. Mogliby jednak usprawnić troszeczkę to prywatne DT (w sensie usunąć te przepustki). Bo jak ktoś chce robić tylko priv to prędzej czy później skończą mu się przepustki (nie z każdego ripa leci) i dalej będzie musiał się borykać z noobami na normalnym dt. Pozdrawiam

Novum.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam, przyjemnie się expi. Co do administracji też nie mam żadnych zastrzeżeń (liczą się z opinią graczy i robią serwer dla graczy). Z perfect eq nie jest najłatwiej, moje konto do BS ma czas gry prawie 80h i brakuje mi jeszcze 2 perfect itemów. Mogliby jednak usprawnić troszeczkę to prywatne DT (w sensie usunąć te przepustki). Bo jak ktoś chce robić tylko priv to prędzej czy później skończą mu się przepustki (nie z każdego ripa leci) i dalej będzie musiał się borykać z noobami na normalnym dt. Pozdrawiam

Priv Dt zostało chwilowo zawieszone ponieważ powodowało ono problem z WW , mamy zamiar je dodać w przyszłości. Przepustki na priv DT lecą ze wszystkich bossów na serwie / metinów 85 + / szkatułek. Więc raczej tak ciężko o nie nie jest.

Dziękuje za opinie.

Pozdrawiam!

##########

Nowy rekord online. 

mf4wEOQ.jpg?1?6871

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Właśnie odpaliliśmy raty 30% na okres 52 godzin. Jest to świetna okazja by zacząć grę! Na domiar tego jutro będą 3 rundy OX-a z dobrymi nagrody więc jako nowy gracz na pewno Ci się przydadzą.

Autopoty są gdzieś dostępne? I gdzie dropią bronie na 75? :)

bronie 75 - riper/nieb smierć. Autopotek obecnie nie ma będą do Poniedziałku wprowadzone.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Prezka ładna, tylo 90% bajeru.

1)Lagi masakra

2)Drop z metkow mapka 100 heheh robaki i rybki naCH? ipo 2 roski 5% potwory z rekawicaxD

3)Na mapki wejsc mozna tylko nie ma expa heheh ?

4)w zapowidzi easy ?????????? exp od 95 do 100 raczej medium hard

5)Dropnac trute ?? dość cieżko(masakra)

6)Ulepsznie itemów na epik 50% chyba 5% 16 razy i lipa

ITP ITD

Nie chce mi sie rozpisywać, bo i nie warto ,radze przemyslec co sie pisze w prezce i ogarnac czy to medium czy easy.

PS. mapka z Beranem na która kazdy wejść może to raczej archaizm bo tylko naparzanki i nic z tego nie wynika.

Opublikowano

Prezka ładna, tylo 90% bajeru.

1)Lagi masakra

2)Drop z metkow mapka 100 heheh robaki i rybki naCH? ipo 2 roski 5% potwory z rekawicaxD

3)Na mapki wejsc mozna tylko nie ma expa heheh ?

4)w zapowidzi easy ?????????? exp od 95 do 100 raczej medium hard

5)Dropnac trute ?? dość cieżko(masakra)

6)Ulepsznie itemów na epik 50% chyba 5% 16 razy i lipa

ITP ITD

Nie chce mi sie rozpisywać, bo i nie warto ,radze przemyslec co sie pisze w prezce i ogarnac czy to medium czy easy.

PS. mapka z Beranem na która kazdy wejść może to raczej archaizm bo tylko naparzanki i nic z tego nie wynika.

Nie wiem kiedy grałeś na serwie bo lagów nie ma od 3/4 dni tzn. od czasu jak przenieśliśmy serwer na inną maszynę.

Z metinów lecą ulepki/rosy/skrzynki/pdki/rekawice

No jak wchodzisz na mapę na 80 lvl która jest od 100 to się nie dziw że ci nie leci exp.

Exp 95-100 już dawno został poprawiony.

Średnio z 10/20 szkat masz trute - dropią tylko stalki/bronie 75 i 3 ulepki....

Tyle ile ci piszę że jest na ulepszenie tyle jest , nie mogę tym sterować.

ITD ITP

Podsumowując nie pisz postów jeżeli nie grałeś od paru dni bo codziennie poprawimy błędy żeby się lepiej grało.

PS. Na mapke  z beranem od 3 dni wchodzi się z 80 Lv. Do tego wystarczy iść na generała i dropnać kręte i iść sobie na dungeon że smokiem samemu.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...