Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Essenia.pl START 13.06.14 [Dedyk] [Easy]

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamiast pieprzyć, że odrzuca was ilość graczy, wejdzcie i zagrajcie.

Na takim serwerze, gdzie trzeba troch podziałać, podropić, dłużej poexpić dużo ludzi nie najebie, bo 'dzieci' chcą mieć gotowce, w 2h wbić maxymalny level, dlatego taka jest ilość graczy... ;)

Serwer jak najbardziej polecam, wbijać i cisnąć w topke tylko, powodzenia.

Dokładnie do tego serwer jest stabilny, wczoraj niestety był zły dzień sporo ludzi o tej godzinie nie ma, inni ze znajomymi już czekali na meczyk :D startowały dwa serwery? i sporo ludzi po prostu nie miało okazji raczej dołączyć do naszej "wspólnoty" że tak to nazwę.

Reklamy sam porobię, administrator również wiele robi także graczy przybędzie, sam cały czas zapraszam.

To na tyle ode mnie w tym temacie, zapraszam do gry ;)

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer oldschoolowy sztabki, bez zbędnych dodatków, nie pay2win miło sie gra administarcja ogarnieta, drop stalek z bossow typu ognisty król POLECAM,

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Zagram ponieważ diablo jako jedyny dał mi -10% kiedyś <3 

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Polecam serwer oldschoolowy sztabki, bez zbędnych dodatków, nie pay2win miło sie gra administarcja ogarnieta, drop stalek z bossow typu ognisty król POLECAM,

Z każdego bossa od wodza orków już lecą  ;)

Zapraszam na serwer na prawdę przyjemnie się gra 

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

kiedy pobrałem łatke i clienta nie mogę wejść do gry bo gdy odpalam metin2.exe czy coś w tym stylu pisze że nie ma pliku jakiegoś tam ... próbowałem patchować klienta ale to samo (nie ma pliku) HELP

Opublikowano

kiedy pobrałem łatke i clienta nie mogę wejść do gry bo gdy odpalam metin2.exe czy coś w tym stylu pisze że nie ma pliku jakiegoś tam ... próbowałem patchować klienta ale to samo (nie ma pliku) HELP

co pisze ? ze jakiego pliku brakuje ?

Opublikowano

Odpal metin2.exe czekaj aż się skończy patchować potem Essenia.exe i powinno działać.

Przed chwilą zakończył się Event Zuo

Trochę on nam nie wyszedł ale za tydzień będzie lepiej :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jak na tym serwerze odbugować postać ? wszedłem z  pustyni na giganty i utknołem .. wywala mi postać i mam znaki zapytania

Wejdź na ts-3 i napisz do admino on ci pomoże.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Aktualizacja - 15.06.14

Co zostało zmienione ?

Dodano

- Drop białych flag z piłek
- Usunięta problem kiedy Silna Lodowa Wiedźma nie pojawiała się po zabiciu zwykłej
- Drop do bossa na mapie od 100 Lv.

Poprawiono

- Brak respu przy metinach mordu w DT
- Działa już mapa "Wężowe Pole" ( potrzebna łatka )
- System Ulepszeń Noży
- System Ulepszeń Dwuręcznych mieczy.
- Drop z Wróżki
- % Ulepszeń na bronie 80/90 Lv.
- Wróżka respi się teraz co 30min (dawniej 1h)
- Exp na mapie od 100 Lv.

Żeby wszystkie zmiany były widoczne musimy spatchować naszego clienta plikiem Metin2.exe

Również działa już nasze forum forum.nazwaserwera.pl < Zapraszamy !

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Propozycje ( podane przeze mnie ) które według mnie powinny zostać wprowadzone na serwer

1. Dodanie 100 % HP Po wstaniu 
2. Dodanie NPC z Skillami na P
3. Dodanie Rosek do npc ( Sztuk 200 ) i maxymalne wartości
4. Dodanie Toogle SkiLL
5. Dodanie AutoPotów lub dodanie potom większej ilości uzupełniającej hp ( przy czym dodać nieskończone poty )
6. Usunięcie Czekania ( chodzi że jak np dedne to żeby odrazu postać wstawała )
7. Pasowałoby troche zmniejszyć cene rosek
Narazie tyle ;p 

Opublikowano

Propozycje ( podane przeze mnie ) które według mnie powinny zostać wprowadzone na serwer

1. Dodanie 100 % HP Po wstaniu 

2. Dodanie NPC z Skillami na P

3. Dodanie Rosek do npc ( Sztuk 200 ) i maxymalne wartości

4. Dodanie Toogle SkiLL

5. Dodanie AutoPotów lub dodanie potom większej ilości uzupełniającej hp ( przy czym dodać nieskończone poty )

6. Usunięcie Czekania ( chodzi że jak np dedne to żeby odrazu postać wstawała )

7. Pasowałoby troche zmniejszyć cene rosek

Narazie tyle ;p 

1. Tak

2. Nie, dobrze jest tak jak teraz 17-20pkt -> G -> 1 kamyk -> P

3. Tak

4. Tak

5. Tak

6. Nie, wystarczy, że po wstaniu będzie pełne HP.

7. Nie, cena jest dobra, leci dużo sztabek.

Opublikowano

1. Dodanie 100 % HP Po wstaniu  NA NIE

2. Dodanie NPC z Skillami na P   NA NIE

3. Dodanie Rosek do npc ( Sztuk 200 ) i maxymalne wartości NA NIE

4. Dodanie Toogle SkiLL - NIE WIEM O CO CHODZI :D

5. Dodanie AutoPotów lub dodanie potom większej ilości uzupełniającej hp ( przy czym dodać nieskończone poty ) - NA TAK !!

6. Usunięcie Czekania ( chodzi że jak np dedne to żeby odrazu postać wstawała ) - KOMPLETNIE NA NIE !! Pomyślcie że jest zadyma w m1 i jest postać któej skille się szybko ładują wystarczy że padnie  teraz wstaje i juz ten skill uzywa i wszyscy na około padają kompletnie na nie

7. Pasowałoby troche zmniejszyć cene rosek - zbędne na 85lvl + zobaczysz że cena 20kk to nic

Narazie tyle ;p 

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Serwer epicki, lubię takie oldschool'e, a z administracją można normalnie popisać tak samo jak z graczami, jedyny minus jest to, że czekasz na ts3 4h aby zgłosić buga po czym wkurzasz się i wychodzisz ^^ (Administracja była na ts, a ja w pokoju do zgłaszania bugów) 

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Serwer epicki, lubię takie oldschool'e, a z administracją można normalnie popisać tak samo jak z graczami, jedyny minus jest to, że czekasz na ts3 4h aby zgłosić buga po czym wkurzasz się i wychodzisz ^^ (Administracja była na ts, a ja w pokoju do zgłaszania bugów) 

Trzeba się upominać o te bugi, pisząc do mnie na PW/Poke (ts), albo w grze/forum. Ponieważ jak ktoś siedzi na kanale, to nie zawsze mam czas, żeby tam zerknąć. Jak coś to zapraszam TS i Poke bądź PW.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ile gra os. na tym servie??

Teraz gra tak do 350.. ale to i tak dużo więcej wczoraj było max 300 2 dni temu ok 200.

Graczy codziennie przybywa do tego administracja dziś rozpoczęła się reklamować bo np. widać na stronę kamera ich logo

Więc myślę że tak z tydzień i spokojnie 600 graczy będzie.

Polecam serwer naprawdę spoko. Administracja bardzo pomocna cały czas integruje się z graczami serwer też przyjemny ani za trudny ani za łatwy.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Dzisiaj w nocy 2/3 odbędzie się aktualizacja, po której zastaniecie takie zmiany, jak:

Poprawiono

- % dropu broni 75 z szkaty ripera i nieb. śmierci,

- ulepszacze do systemu ulepszeń,

- exp na mapie od 100,

- drop na mapie od 118 (boss),

- drop piasków kwarcowych, 

Dodano

- wspólny czat dla królestw,

- drop pierścieni doświadczenia na 30 min, na mapach od 100+ (nie da się ściągać),

- drop rękawic złodzieja na 30 min, na mapach od 100+ (można ściągać), 

Jutro, najprawdopodobniej pojawi się kufer, którego będzie można otworzyć specjalnym kluczem, który będzie dropić ze wszystkich potworów w grze. Natomiast z kufra będzie można zdobyć losowy ulepszacz. Ale to plany na jutro. :P

Codziennie staramy się, aby umilić Wam rozgrywkę. Dzisiaj pojawiła się reklama na stronie głównej Kamer'a. Od jutra mają zacząć się pierwsze serie z naszego serwera. O 22:15 odbyła się pierwsza wojna, gdzie bój stoczyły gildie NeverQuite vs Seexownix3, zwycięsko z niej wyszli Ci pierwsi, pokonując swoich przeciwników 100 do 64. 

Dzisiaj, rano, oficjalnie uruchomiliśmy forum na silniku myBB. Zapraszamy serdecznie do udzielania się w dyskusjach. 

Link do forum znajdziecie na stronie głównej pod zakładką "Forum".

To chyba na tyle, czas się pożegnać i w końcu położyć się spać.

Na serwerze dzisiaj w godzinach szczytu przebywało w granicy 370 graczy. Liczymy na więcej, ponieważ serwer jest naprawdę stabilny i nie wymaga kilkunastu restartów dziennie, aby każdemu umilić czas. Dzisiaj w nocy w okolicach 2-3, Head Admin wykona reebot serwera, aby wprowadzić wyżej wymienione zmiany i poprawki.

Zapraszam serdecznie na serwer!

Pozdrawiam,

Diablo!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...