Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Essenia.pl START 13.06.14 [Dedyk] [Easy]

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są jakieś SM za nagranie Game Play'a ? :)

Edit

Macie jakiś proglem z patcherem ? bo pobiera mi może po pare kb/s a net mi chodzi b. szybko ;p // clienta metina mam w około 5 minut

Edit #

Nie widze mobów na żadnej mapie

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiec tak . Serwera osobiście nie polecam (chyba ze coś się zmieni) Dlaczego ? już pisze . Zaczynając od samego expa , niby serwer easy/ medium a wbicie lvl-a to tragedia jak widać po rankingu. Jest bug  expa gdzie lvl od 80+ do ok 115 lvl można wbić w kilkanaście minut porównując na mapach do expa zajmie nam to z 2 dni . Kolejne bugi to z ulepszeniami broni do expa dla szamana , jako jedyny na +1 juz potrzebuje ogrom ulepszaczy gdzie inne klasy maja dop od +7 i to po 1 perełce. Kolejny idiotyzm to zdobywanie takowych ulepszaczy .... Dt ..DT  i Dt nic tylko całymi dniami chodzić na dt, nawet po wbiciu 100 lvl i wbiciu na nowa mapę nic z tego nie mamy , z busów na nowej mapce lotaja śmieci jak już się po  szczęści , z metinów to samo . jest jeszcze wiele bugów i innych spraw ,ale to szkoda już pisać. W każdym bądź razie możecie wejść się przekonać, po 2 dniach ja na razie podziękuje  

Opublikowano

Wiec tak . Serwera osobiście nie polecam (chyba ze coś się zmieni) Dlaczego ? już pisze . Zaczynając od samego expa , niby serwer easy/ medium a wbicie lvl-a to tragedia jak widać po rankingu. Jest bug  expa gdzie lvl od 80+ do ok 115 lvl można wbić w kilkanaście minut porównując na mapach do expa zajmie nam to z 2 dni . Kolejne bugi to z ulepszeniami broni do expa dla szamana , jako jedyny na +1 juz potrzebuje ogrom ulepszaczy gdzie inne klasy maja dop od +7 i to po 1 perełce. Kolejny idiotyzm to zdobywanie takowych ulepszaczy .... Dt ..DT  i Dt nic tylko całymi dniami chodzić na dt, nawet po wbiciu 100 lvl i wbiciu na nowa mapę nic z tego nie mamy , z busów na nowej mapce lotaja śmieci jak już się po  szczęści , z metinów to samo . jest jeszcze wiele bugów i innych spraw ,ale to szkoda już pisać. W każdym bądź razie możecie wejść się przekonać, po 2 dniach ja na razie podziękuje  

Stary ty grałeś chyba na innym serwie xDDDD Jak na epiki potrzeba perły i brochy które dropia w grocie dopiero na miecz na 110 trzeba maczugi i legendarne które dropia na mapie od 100 ja ani razu na ripie nie byłem a mam full eq prawie że... Chyba musisz okulary kupić albo po prostu Ci się serwer pomylił.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Stary ty grałeś chyba na innym serwie xDDDD Jak na epiki potrzeba perły i brochy które dropia w grocie dopiero na miecz na 110 trzeba maczugi i legendarne które dropia na mapie od 100 ja ani razu na ripie nie byłem a mam full eq prawie że... Chyba musisz okulary kupić albo po prostu Ci się serwer pomylił.

Niestety nie pomyliłem serwera a nawet powiem Ci ze znajduje się w top 20 graczy wiec wiem co pisze . Po za tym to jest moja opinia i napisałem to co zobaczyłem na serwie .Tyle

Opublikowano

Ciężko tutaj o perfekty? bo widzę że 3 stopnie są i to troszkę mnie odpycha od servera ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ciężko tutaj o perfekty? bo widzę że 3 stopnie są i to troszkę mnie odpycha od servera ;/

W pierwszy dzień serwera kupiłem od kolesia fenki 3,5k hp 4x15 za 70kk xDD

Mi aż tak ciężko nie wchodzą.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Moze dziś jakiś ox?, bo troche nudnawo na serverze ;)

Ox jest zaplanowany w jak najbliższej przyszłości. Przygotowujemy teraz na niego autorskie pytania i poprawiamy jego działalność na serwerze testowym bo były z nim małe problemy na beta testach. Więc już niedługo na pewno zrobimy oxa.

-- Przypominam....

że nasze forum oficjalnie już wystartowało.Znajduje się ono pod adresem forum.nazwaserwera.pl . Forum jest na darmowym silniku MyBB co nie zmienia faktu że wygląda bardzo schludnie,również w 100% działa już wersja mobilna naszego forum :)

Pozdrawiam

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ile online w godzinach szczytu? 

@down
Dziękuję bardzo, wolałem zapytać, często liczniki są górne. Wejdę, zobaczę, może zostanę :)

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

Ile online w godzinach szczytu? 

Sam możesz zaobserwować, ponieważ nasz licznik działa poprawnie. 

Codziennie ilość graczy przybywa, aktualnie w godzinach szczytu gra około 400.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Chętnie bym tutaj pograł, bo serwer jest całkiem całkiem i ludzi nie najmniej. Jednak nie działa mi patcher (a admin chyba nie zna rozwiązania problemu) i błędy typu wywalanie klienta gdy do kogoś napiszę pw czy nagłe wywalenia znaków zapytania+klienta gdy sobie expię (spowodowane brakiem aktualnej wersji klienta) są zbyt uciążliwe by grać tutaj normalnie.

P.S. Jeśli admin nie zna rady na mój problem to poprosiłbym o wrzucenie najnowszego klienta na hosting. Myślę, że nie tylko mi się przyda, bo widziałem, że ktoś inny też miał problemy z waszym patcherem.

Novum.png

Opublikowano

Jest możliwe na serwerze prywatne DT ? Cały czas ktoś tłucze ripa a to niemożliwe z takim respem metków twardości -,-

Tak będzie wprowadzone już niedługo admino od 2 dni testuje jest na serwerze testowym żeby nie bugowało zwykłego dt.

Chętnie bym tutaj pograł, bo serwer jest całkiem całkiem i ludzi nie najmniej. Jednak nie działa mi patcher (a admin chyba nie zna rozwiązania problemu) i błędy typu wywalanie klienta gdy do kogoś napiszę pw czy nagłe wywalenia znaków zapytania+klienta gdy sobie expię (spowodowane brakiem aktualnej wersji klienta) są zbyt uciążliwe by grać tutaj normalnie.

P.S. Jeśli admin nie zna rady na mój problem to poprosiłbym o wrzucenie najnowszego klienta na hosting. Myślę, że nie tylko mi się przyda, bo widziałem, że ktoś inny też miał problemy z waszym patcherem.

Wystarczy wejść na forum i napisać więc tak.. Nie wiem co masz na myśli że nie działa ci patcher ale robisz tak

1. Sciagasz clienta

2. Sciagasz patcher

3. Patchera wrzucasz do clienta

4. Przechodzisz do folderu pack

5. Usuwasz locale_pl.eix/epk root.eix/epk oraz uiscript.eix/epk .

6 W głównym folderze używasz Metin2.exe patchujesz do najnowszej wersji clienta.

7. Essenia.pl - odpalasz clienta przez obejście bo to wygodniejsze i szybsze.

Admino i tak ma zamiar jutro z rana wrzucić klienta na parę innych hostingów to jak ci to nie pomoże to pobierzesz najnowsze wersje.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Co do serwera to gorąco polecam, ponieważ widać duży wkład administracji - między innymi @Diablo! .

Sam niestety nie mam już czasu na granie, ponieważ mam ostatni egzaminy na uczelni, ale jak się skończą to na pewno powrócę na serwer :).

Opublikowano

Co do serwera to gorąco polecam, ponieważ widać duży wkład administracji - między innymi @Diablo! .

Sam niestety nie mam już czasu na granie, ponieważ mam ostatni egzaminy na uczelni, ale jak się skończą to na pewno powrócę na serwer :).

Ja zajmuje się serwerem w dzień, a admino w nocy.

Mamy w planach parę ciekawych rzeczy więc naprawdę polecam zajrzeć po skończeniu egzaminów :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Żeby coś sprostować to Diablo! to takie wspólne konto po nocach przeważnie piszę ja czyli admino.

Diablo zajmuję się serwerem w dzień a ja w nocy.

Mamy w planach parę ciekawych rzeczy więc naprawdę polecam zajrzeć po skończeniu egzaminów :)

Spokojnie na 100% zajrzę ponownie :). I dzięki za tu uwagę, że na zamianie siedzicie :).

Opublikowano

Wystarczy wejść na forum i napisać więc tak.. Nie wiem co masz na myśli że nie działa ci patcher ale robisz tak

1. Sciagasz clienta

2. Sciagasz patcher

3. Patchera wrzucasz do clienta

4. Przechodzisz do folderu pack

5. Usuwasz locale_pl.eix/epk root.eix/epk oraz uiscript.eix/epk .

6 W głównym folderze używasz Metin2.exe patchujesz do najnowszej wersji clienta.

7. Essenia.pl - odpalasz clienta przez obejście bo to wygodniejsze i szybsze.

Admino i tak ma zamiar jutro z rana wrzucić klienta na parę innych hostingów to jak ci to nie pomoże to pobierzesz najnowsze wersje.

Chodzi o to, że patcher w ogóle się nie włącza. O problemie pisałem na forum, dokładnie tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1224961-esseniapl-easymed-start-130614/?p=10496382 Jeśli dałoby się jakoś pomóc to byłbym wdzięczny :)

Novum.png

Opublikowano

Bardzo dobrze zrobiliście z tą bronią :)
Możecie dać inny hosting, gdyż mega mi nie działa. (W ogóle nie tylko wasz.)

Znalazłem inny, dzięki. 

Opublikowano

Chodzi o to, że patcher w ogóle się nie włącza. O problemie pisałem na forum, dokładnie tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1224961-esseniapl-easymed-start-130614/?p=10496382 Jeśli dałoby się jakoś pomóc to byłbym wdzięczny :)

Zaraz ci upniemy niezbędne pliki do gry a jakoś trochę potem będziemy wrzucać całego clienta z dzisiejszej daty to najwyżej sobie pobierzesz.

https://mega.co.nz/#!VlsjgRxK!Qjs6qWGsmcxYHFYC3CDGpgl3MrFw1QhISex7xsN8sUU

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Gdzie tutaj dużo pereł ogarnąć bo jak widzę że jest easy/medium i 30% na +9 to mi się źle robi..

Moby na av1(nwm jak na av2) biją znacznie za dużo :/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Gdzie tutaj dużo pereł ogarnąć bo jak widzę że jest easy/medium i 30% na +9 to mi się źle robi..

Moby na av1(nwm jak na av2) biją znacznie za dużo :/

Perły lecą z ripera/nieb. śmierci i chyba nowych bossów.

PIXvtbf.png

Nowa sygnaturka.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ja widzę w tej prezentacji Diamonda. 

Jak dla mnie brakuje lekkich nowości takich jak system osiągnięć, odświeżone wyglądy miast itp. 

Wbiję i zobaczę jak  się gra. Ile osób online?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...