Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Essenia.pl START 13.06.14 [Dedyk] [Easy]

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nic specjalnego takich serwerów teraz jest sporo i jeszcze więcej.

nić nowego nie zauważyłem.

słabo słabo

Opublikowano

Hmm teraz spatchowałem klienta i mam jakiegoś LOG'a ;d.

Czy dam rade ninją archerem/daggereem expić sam bez buffa ? Z perf eq do expa i tymi roskami ?

Opublikowano

nic specjalnego takich serwerów teraz jest sporo i jeszcze więcej.

nić nowego nie zauważyłem.

słabo słabo

Takich serwerów jest sporo i jeszcze więcej?

Powiedź mi na jakim serwerze jest system ulepszen broni i zbrojek jak tutaj.

Nic nowego nie zauważyłeś? i o to chodzi, chcesz mieć w uj nowości i najebany bug na bugu, to szukaj jakiegoś gówna.

Ten serwer rozjebał rywalizacje już dawno, pozdrawiam ludzi którzy lubią sie pomęczyć troche żeby coś osiągnąć, a nie wszystko mieć na gotowe.

Strzała.

Opublikowano

Hmm teraz spatchowałem klienta i mam jakiegoś LOG'a ;d.

Czy dam rade ninją archerem/daggereem expić sam bez buffa ? Z perf eq do expa i tymi roskami ?

Usuń pliki locale i włącz patchera.

Opublikowano
Opublikowano

17 panowie ;p serwer powinien dzialac jesli naprawde jestescie slowni.. jest blad przy patcherze..naprawcie go szybicutko ;)

Błąd LOG? Jeżeli tak, to po prostu usuń pliki locale i uruchom patchera żeby pobrał nowe.

Opublikowano

Jak wam nie działa client to usuńcie z folderu pack pliki locale oraz root i ściągnijcie na nowo.

Administracja da 5 minut żeby było równe szanse start 17:10 - INFO Z TS-A

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie widzi 4 CH, to musi usunąć root.epk, root.eix i wszystkie locale. Po czym włączyć patcher, wtedy on pobierze wszystko.

Jeżeli ktoś nie może sobie z tym poradzić, to macie łatke:

https://mega.co.nz/#!hxtCmIzT!dMCqlX7GTB2O2NakonIzVXpDNMM0O57Y-qp_nLRiO0A

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/eef322cb9e9b49fa1357039186d34975451141fb141b8b43a7f834ebba22c5af/analysis/1402671929/

Jakby patcher nie chciał włączyć gry, to odpalamy przez Essenia.exe.

SERWER OFICJALNIE WYSTARTOWAŁ!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie ma to jak zryta strona z innego serwera s2.Emperius.eu... masakra;) Tak się nie robi panowie ale powodzenia:) 

Kolego, ten styl strony został legalnie UPUBLICZNIONY PRZEZ JEGO TWÓRCĘ "Kuriz Design" więc strona nie jest skradziona ani nic w ten deseń. W związku z tym że jej autor (Kurlz) udostępnił PSD każdy może sobie go pobrać i zakodować i dowolnie użyć :)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

No dobrze dobrze ;) Nic nie mowie ale i tak trochę kreatywności z waszej strony by się przydało no nic :)  Powodzenia ze serwerem

5jw512.jpg

Opublikowano

No dobrze dobrze ;) Nic nie mowie ale i tak trochę kreatywności z waszej strony by się przydało no nic :)  Powodzenia ze serwerem

Jak byś "nic nie mówił" to Twojego poprzedniego posta by nie było. Co do kreatywności - nie zapomnij wspomnieć też o niej właścicielom Emperiusa. Nie każdy ma na stworzenie nowego projektu xxxx kasy do wydania na sprzęt/zabezpieczenia/stronę/kodowanie/grafikę.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...