Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Essenia.pl START 13.06.14 [Dedyk] [Easy]

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak kombajnik wspomniał, wszystko było udostępnione na forum przez autora tej strony.

Nasza strona będzie tworzona w niedalekiej przyszłości. Przestańcie się już czepiać wszystkiego. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dobrze dobrze ;) Nic nie mowie ale i tak trochę kreatywności z waszej strony by się przydało no nic :)  Powodzenia ze serwerem

weź layos się ogarnij te strony są podobne tak jak każda inna strona kurlza idź się zajmij swoim emperiusem.

@ Serwer działa , zero lagów gra się nawet przyjemnie. Polecam

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Licznik troszkę zaniża, ponieważ odświeżany jest co 5 minut i nie wszystkich łapie.

Przed chwilą przeleciałem się po wszystkich Channelach i łączna liczba graczy waha się w okolicy 200.

O 21.30 pojawią się pierwsze filmiki promujące serwer.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Gra sie przyjemnie, nie ma lagow, polecam. :)

Przy tej ilości graczy to dość normalne.

Przeciętna maszyna nie ma problemu z tysiącem graczy, dlaczego miała by mieć z 200?

Osobiście miałem ochotę zagrać ale odrzuciła mnie ilość graczy.

Zastanawia mnie tylko to czy jest ona spowodowana brakiem reklamy, opinią administracji czy samą grywalnością?

Mógłby jakiś administrator tego serwera wypowiedzieć się szerzej na ten temat?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Tak samo co up jak widze 200 graczy olinne to odrzuca mnie, widac słaba reklama, bardzo duzo serwerów dzis startowało i gdzie tu grac ;/

wolf.gif

Opublikowano

Polecam, admin jest bardzo miły, przyjemnie się siedziało na becie na TS3, zawsze pytał o wszystko i naprawiał systematycznie.

Gram, wpadajcie ludziska :D

Opublikowano

Sorry za nie odpisywanie w temacie byłem zajęty bo trochę mi się db posypało :P

@Mizune

Raczej wątpię że mała ilość graczy jest spowodowana administracją. Jest to nasz pierwszy wspólny serwer i nie mamy wrogów a raczej wielu  "kolegów metinowych" niektórzy nas znają niektórzy nie , ale umiemy swoje i robimy swoje.

Mała ilość graczy jest spowodowana słaba reklamą którą postaramy się poprawić :)

Każdy kto był na ts-ie to wie że da się z nami pogadać jak z normalnymi ludźmi.

Nie wiem dokładnie chcesz wiedzieć , ale zapraszam na Ts3 to wszystko Ci powiem co tam chcesz :)

@ᴅᴧᴙᴡᴏᴙ

Serwer był przez chwile off bo wysadziło mi db , przez moją głupotę już naprawione :P

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Sorry za nie odpisywanie w temacie byłem zajęty bo trochę mi się db posypało :P

@Mizune

Raczej wątpię że mała ilość graczy jest spowodowana administracją. Jest to nasz pierwszy wspólny serwer i nie mamy wrogów a raczej wielu  "kolegów metinowych" niektórzy nas znają niektórzy nie , ale umiemy swoje i robimy swoje.

Mała ilość graczy jest spowodowana słaba reklamą którą postaramy się poprawić :)

Każdy kto był na ts-ie to wie że da się z nami pogadać jak z normalnymi ludźmi.

Nie wiem dokładnie chcesz wiedzieć , ale zapraszam na Ts3 to wszystko Ci powiem co tam chcesz :)

@ᴅᴧᴙᴡᴏᴙ

Serwer był przez chwile off bo wysadziło mi db , przez moją głupotę już naprawione :P

Nie ma problemu, ale móglbyś zwiększyc drop pilek.

i skille P questem ;x

Opublikowano

Nie ma problemu, ale móglbyś zwiększyc drop pilek.

i skille P questem ;x

Drop piłek jest dosyć mały bo będzie aktywy przez cały Mundial a można z nich dropnąć dużo lepsze rzeczy niż kd + 5 , jednak mimo wszystko lekko zostanie poprawiony po następnej konwersacji.

Skille 17/18/19 > G i potem 2 kamyki do wyboru jeden 50% na P drugi 100% na P.

Właśnie Admino znalazł przyczynę wywalani channeli nie powinno się to już zdarzyć.

Przepraszamy błędy.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Drop piłek jest dosyć mały bo będzie aktywy przez cały Mundial a można z nich dropnąć dużo lepsze rzeczy niż kd + 5 , jednak mimo wszystko lekko zostanie poprawiony po następnej konwersacji.

Skille 17/18/19 > G i potem 2 kamyki do wyboru jeden 50% na P drugi 100% na P.

Właśnie Admino znalazł przyczynę wywalani channeli nie powinno się to już zdarzyć.

Przepraszamy błędy.

Nie mogę się zalogować na serwer jak narazie...

przez 30 min nie dropneła mi ani jedna piłka.

Opublikowano

Nie mogę się zalogować na serwer jak narazie...

przez 30 min nie dropneła mi ani jedna piłka.

Potwierdzam właśnie pobrałem Diablo waszego clienta, żeby popykać z nudów a tu off :/. Można wiedzieć czemu :?

@Edit już działa :).

Opublikowano

Potwierdzam właśnie pobrałem Diablo waszego clienta, żeby popykać z nudów a tu off :/. Można wiedzieć czemu :?

juz online serwer mozesz smialo wbijac
Opublikowano

Czy DT jest dla wszystkich czy jest opcja prywatnego DT bo nie będzie mi się chciało użerać z tzw. 'nobbami' gdzie stoisz i czekasz sobie na metka, a zaraz typek 150 lvl podjeżdża i 'sorrki jednak mojego' (dałem tylko przykład, inne historie też mogą być).

Opublikowano

Zamiast pieprzyć, że odrzuca was ilość graczy, wejdzcie i zagrajcie.

Na takim serwerze, gdzie trzeba troch podziałać, podropić, dłużej poexpić dużo ludzi nie najebie, bo 'dzieci' chcą mieć gotowce, w 2h wbić maxymalny level, dlatego taka jest ilość graczy... ;)

Serwer jak najbardziej polecam, wbijać i cisnąć w topke tylko, powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...