Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Essenia.pl START 13.06.14 [Dedyk] [Easy]

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ooTToN, w 03 Lip 2014 - 20:16, powiedział: ooTToN, w 03 Lip 2014 - 20:16, powiedział: Co ty gadasz ? Baju Baju , jakiś koleś napisał do admino że ru** mu matkę a ten mu odpisał że jego zostawiła swoje majtki u niego w domu. Nawet go nie zbluzgał tylko pokazał mu jakim jest debilem. To że jest pełno ludzi na WH to raczej nie wina admino bo on nie jest od biegania za cziterami tylko od poprawiania błędów. Ps. Taki z ciebie technik i chciałeś zabłysnąć a jedyne co wystarczy zmienić żeby dopalacze działały to subtype na 8 : < panie techniku (psx2 to już dawno jest zrobione.) Najlepsi są tacy co nie grali do paru dni i wchodzą na forum i piszą głupoty

Tak? to dlaczego naprawienie błogo tam długo im to zajmowało? Tak tak jakiś koleś napisał. no może i napisał ale zachowanie admina pokazało swoje,post-86898-0-88692900-1404416456_thumb.jpg a co powiesz na to ?. Serwer schodzi na psy tak jak ktoś już tutaj wspomniał. I gra z dnia na dzień co raz mniej ludzi. A jeżeli gmowie lecą tylko na kase i nie sprawdzają co sie dzieje na serwie to już ich problem. A więc cheaterzy droga wolna. Dla próby zrobiłem nowe konto. I latałem na sh przez okrągłe 5 godz. I co ? Nikt nawet palcem nie kiwnął. Nawet biłem ludzi w m1. I co ? NIC. 0 bana. 0 zainteresowania. Gracze proszą się na forum o wprowadzenie zmian, Gram tu od 14 Czerwca i żadnego gm'a jeszcze nie widziałem :). Powiedz czemu nie wypowiesz sie na temat kowala? Chętnie poczytam co masz mi do powiedzenia. I dla twojej wiadomości śledze serwer co godzine i gram na nim,. A właściwie siedze na forum i czytam co ludzie piszą na głównym czacie w grze + sprzedaje ulepki.

;p

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze? Server totalne dno.. Byl bug do LVLowania z metinami.. Wiec administracja co zrobila? ; > Zamiast naprawić bug usuneli wszystkie metiny haha :D P.s. Nie cofneli lvlu ludziom ktorzy wbili go na bugu. Na Esseni niestety przyszłości nie widze. Sorry

Opublikowano

Szczerze? Server totalne dno.. Byl bug do LVLowania z metinami.. Wiec administracja co zrobila? ; > Zamiast naprawić bug usuneli wszystkie metiny haha :D P.s. Nie cofneli lvlu ludziom ktorzy wbili go na bugu. Na servie nuuuuudy, że szok. Polecam Invorie, Shinsoo - xSzejdusiek :> Na Esseni niestety przyszłości nie widze. Sorry

Kolejny z kamerą wśród debili. Admino napisał że metiny są usunięte do czasu naprawienia buga na expa.. Miał je zostawić tak o żeby sobie były?

Tak? to dlaczego naprawienie błogo tam długo im to zajmowało? Tak tak jakiś koleś napisał. no może i napisał ale zachowanie admina pokazało swoje,attachicon.gift593q0.jpg a co powiesz na to ?. Serwer schodzi na psy tak jak ktoś już tutaj wspomniał. I gra z dnia na dzień co raz mniej ludzi. A jeżeli gmowie lecą tylko na kase i nie sprawdzają co sie dzieje na serwie to już ich problem. A więc cheaterzy droga wolna. Dla próby zrobiłem nowe konto. I latałem na sh przez okrągłe 5 godz. I co ? Nikt nawet palcem nie kiwnął. Nawet biłem ludzi w m1. I co ? NIC. 0 bana. 0 zainteresowania. Gracze proszą się na forum o wprowadzenie zmian, Gram tu od 14 Czerwca i żadnego gm'a jeszcze nie widziałem :). Powiedz czemu nie wypowiesz sie na temat kowala? Chętnie poczytam co masz mi do powiedzenia. I dla twojej wiadomości śledze serwer co godzine i gram na nim,. A właściwie siedze na forum i czytam co ludzie piszą na głównym czacie w grze + sprzedaje ulepki.

To ci powiem że kowala w dt nie było przez jakieś 12h już jest. A to że grają ludzie na czitach to nie jest do końca wina administracji. Jakby admino miał biegać samemu i szukać na wszystkich mapach cziterów to by nie miał czasu na ogarnianie serwera. A to że gracze nie zgłaszają łamania regulaminu no to inna bajka.

PS. Na serwer jest jeden GM czyli twoje "gmowie lecą na kasę" traci sens.

Opublikowano

Kolejny z kamerą wśród debili. Admino napisał że metiny są usunięte do czasu naprawienia buga na expa.. Miał je zostawić tak o żeby sobie były?

To ci powiem że kowala w dt nie było przez jakieś 12h już jest. A to że grają ludzie na czitach to nie jest do końca wina administracji. Jakby admino miał biegać samemu i szukać na wszystkich mapach cziterów to by nie miał czasu na ogarnianie serwera. A to że gracze nie zgłaszają łamania regulaminu no to inna bajka.

PS. Na serwer jest jeden GM czyli twoje "gmowie lecą na kasę" traci sens.

Nie napisalem, ze usuneli metiny permanentnie. Tak czy siak nie chce mi sie klocic, wedlug mnie server porażka.. Sorry chłopaki, wiem na pewno staraliscie sie zrobic cos dobrego ale nie wyszlo. Moja opinia.

Opublikowano

Powiem tak.

Jakoś specjalnie ten serwer mnie nie przyciągnął ale kolega namówił mnie na gre więc mówie ok wejde zobacze..

Gdy pobrałem clienta i zaczałem gre to nie mogłem sie oderwać :D

Grałem 7h :P

- Exp leci przyjemnie

- Administracja co najważniejsze zna sie na rzeczy i widać że serwer postoi bardzo długo

- Waluta na serwerze to bryłki

- Zdobyć trute nie jestr tak łatwo ( i bardzo dobrze )

- Bardzo fajny serwer,stary dobry klimat MEDIUM/EASY

POLECAM !

24267682304344824194.gif

Opublikowano

- Administracja co najważniejsze zna sie na rzeczy i widać że serwer postoi bardzo długo

Jebłem.. :D Po pierwsze.. Administracja wbiła się na server Invorii i rozdali ludziom SM/Bryłki ale juz wszystko zostało ogarniete. Zaczeli z nimi wojne także.. Server długo nie postoi bo co tu ukrywać.. Lepsze maszyny.. Lepsze wszystko :D 

Opublikowano

Jebłem.. :D Po pierwsze.. Administracja wbiła się na server Invorii i rozdali ludziom SM/Bryłki ale juz wszystko zostało ogarniete. Zaczeli z nimi wojne także.. Server długo nie postoi bo co tu ukrywać.. Lepsze maszyny.. Lepsze wszystko :D

Wątpię że to prawda ale jeżeli tak to jest 1:0 dla nich , więc dziwnie spekulujesz.

Opublikowano

Serwera w 100% nie polecam. Błędy, błędy i jeszcze raz błędy.

A oto zachowanie administratora:

302951404484270236020.jpeg

Wyleciałeś z TGM-a i hejcisz ?#TYPOWE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...