Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu 6.6.14 18:00 [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, dopiero  teraz mam chwilę więc sprostuję kilka spraw.

Nikt nie dostał bana za darmo, każdy kto dostał był sprawdzany X razy w grze + w logach wyskakiwał jak powalony więc gadanie że "dostałem bana za darmo serwer gówno" jest zwykłymi bredniami ;). Dostałeś bana? Naucz się grać uczciwie. Exp nie będzie zwiększany, w 2 dni wbili 200 więc w czym jest problem?

Jak nie dostałeś bana dzisiaj za wh dostaniesz jutro bo w logach się wszystko wyświetli - spokojnie.

Co do forum, niedługo będzie dostępne. Będzie poprawiony host i wszystko wystartuje pełną parą i od razu zostanie otwarta rekrutacja na moderatora/ów więc chętni przygotowywać się :).

Co do poprzedniej odsłony - deila.pl jest to syf a jego sponsor jest zwykłem dzieckiem i złodziejem. A więc po pierwsze obalę największe plotki:

1. Mateusz nie ma 20 lat tylko 15  - zacznijmy od tego.

2. Mateusz pomagał przy plikach więc pliki są jego - że co proszę? Wszystko zrobił Smok/Anzelm .

3. Współpraca między nami a Mateuszem zakończyła się w momencie gdy podał Harnaśkowi dostęp do wszystkiego, harnaś w obieg wpuścił eq navi parokrotnie a dalej nie było sensu tego ciągnąć.

4. Serwer deila.pl jest marną kopią deili.eu . Nasz serwer ma zamiary stać naprawdę długo a tamten serwer padnie, rozumiem że tam są eventy srenty expy nie expy ale to jest serwer na 5 minut, przekonacie się z czasem - nie wiem jak wy ale ja bym nie chciał grać na serwerze gdzie znajomi sponsora mają eq z navi :)

5. Anzelm nie odszedł od serwera tylko postanowiliśmy wrócić pod skrzydła true - który nie będzie po znajomości nic nikomu dawał.

Teraz co do serwera, niedługo będą zorganizowane eventy, póki co musicie się trochę nagrać - wszystko w swoim czasie. Aktualnie jest 1:15 a na serwerze 300 graczy. W godzinach szczytu było was około 1k. Nie martwcie się liczbą graczy, stabilność jest najważniejsza. To będzie zagwarantowane (chyba że Virutal znowu odpali mikrofalę i polecą ddos'y o mocy 10mb/s"  Nowi gracze zobaczą że serwer jest stabilny i wszystko śmiga - pojawią się. 

Dodam też od siebie że jak pojawi się forum pojawi się MEGA poradnik co do ulepszaczy dokładniej - co z czego dropi. Zajmie mi to za pewne trochę czasu ale dla graczy warto. 

Na chwile obecną to tyle. Pozdrawiam - [GM]GoodIdea

EDIT:// Co do aktualizacji :

Z dniem 07.06 i godziną 14:15 wiążą się następujące poprawki:

• zmiana oraz rozmieszczenie na powierzchni całej Atlantydy Generałów, Wróżek, Metinów
  • odbugowanie dungeonu Piaski Pustynnej Doliny
  • 100% szans na ulepszenie
  • przetopy oraz 5 bon sprzedają się w ilości sztuk 200
  • zwiększono szansę na drop wiśni
  • zwiększono szansę na drop Ognistego Klejnotu, Czerwonej Opaski
  • odbugowano mapę Zbuntowana Dolina, bossy stoją nieruchomo - nie buguje się drop, poprawiono zasięg i dmg mobów
  • dodano system nagród
  • dodano nową bazę pytań OX - w 100% odnosząca się do serwera .eu
  • poprawiono drop z wiedźmy
  • zmniejszono zadawane dmg i życie mobów na mapie Skrupia Wyspa
  • dodano kreatywne i zabawne dialogi NPC (wołacz)

W opracowaniu:

• Wieża Wygnańców (dungeon)
  • Wyspa Rozkoszy (dungeon) 
  • nowe potwory
  • drop kostiumów
  • naprawienie podłogi w Atlantydach
  • poprawienie prywatnych sklepów
  • siódmy i ósmy futrzak 
  • patcher

bez gif

Opublikowano

Ognista ziemia ;)

Zabiłem 9 czerwonych smoków i spadł tylko 1 rodzaj ulpszacza (smoczy monument czy jakoś tak..) a te 2 pozostałe to gdzie?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

3 razy pobierałem clienta z mega i zatrzymuje przy 99% podziękuje za taki hosting . Szkoda serwerek wydawał sie fajny

A tak przeglądam to pomogę xD

Jak się zatrzymuje to musisz poczekać troszkę, w tym samym czasie pliki są w zasobach przeglądarki i może potrwać zanim się to wszystko załaduje (wszystko zależy od wydajności pc)

Jeżeli było 99% to jest tak jak napisałem, sam miałem tak kilka razy.

Można także w tym czasie otworzyć nową karte i pośmigać na jakiś link, wtedy też się odświeży i za x czasu się ściągnie w filesystem. 

Opublikowano

a ten smok na ognistej co ile sie respi?

Zabiłem 9 czerwonych smoków i spadł tylko 1 rodzaj ulpszacza (smoczy monument czy jakoś tak..) a te 2 pozostałe to gdzie?

zaden kanal niedziala 

Opublikowano

Czyżby Wam coś padło?

Strona nie działa.

Channele również nie działają.

Kiedy się weźmiecie za tą stabilność?

Co do tego jak oczerniacie flourine i harnasia to się nie wypowiem :P Szkoda mi Was :)

Opublikowano

Czyzby trwały jakieś prace w niedzielny poranek ? Moze należałoby coś tu na ten temat napisać... ?

@up- Harnaś sam się oczernił.  

Opublikowano

Macie link do clienta ? 

Bo na strone nie mam jak wejść

Error Blad polaczenia z baza!

A chciałem zagrać ale clienta nie ma jak pobrać ;/

xxx

link proszę. :P

Opublikowano

Ludzie nie srajcie się tak . ''Z dniem 07.06 i godziną 14:15'' nastąpią poprawki więc może już teraz coś robią albo po prostu coś sie stało i chwilowo off spokojnie czemu nie czytaliście up  Alternatyw

wilowo.jpg

Opublikowano

Ludzie nie srajcie się tak . ''Z dniem 07.06 i godziną 14:15'' nastąpią poprawki więc może już teraz coś robią albo po prostu coś sie stało i chwilowo off spokojnie czemu nie czytaliście up  Alternatyw

Na TS. Była wiadomość że jakiś serwer padł i padła też Deila. Dlatego też nic nie działa. Metinek.eu też off. 

Opublikowano

Haha to mało czasu mieli na takie poprawki,start był przesunięty o tydzień ? Weź Ty wyluzuj lepiej ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...