Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu 6.6.14 18:00 [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jak z tym expem? Bo jak słabo to dziś startuje też innym easy, może tam będzie lepiej.

E, widzę że jeden chuj, i tu i tym drugim po 4 godzinach top ok 90 coś, więc tak średnio jak na easy. Po północy ściągnę klienta i wbije, ten wygląda na ciekawszy z prezki. Pytanie skąd truta i czy robi się z niej coś dalej?

Opublikowano

Po co sie wypowiadasz jak nie wiesz ? Admin niech odpowie a nie ty

Bylem na serwerze pustki w miastach,na czacie tez szalu nie ma.Na starcie wbilo nawet sporo osob ale widac,ze ludzie odchodza ze wzgleduNa slaby exp.Swoja droga ciekawe czemu Anzelm nie chwali sie liczba online(tak jak to robil wczesniej),ba nawet zrezygnowal z licznika na stronie.Zbyt dlugo zwlekali z ta reaktywacja,nie ma co sie oszukiwac.

Srij9JT.png

Opublikowano

Co do expa. Nic zwiększane nie będzie. Fakt to jest easy ale nie taki easy gdzie w jedną noc wbijecie 200 lvl. Trzeba się trochę namęczyć. Topka jakoś wbiła już 105+ i jakoś dają radę więc gwarantuje że wy też sobie poradzicie. Od map 100+ exp leci już znośnie więc polecam się przemęczyć .

~ 150-200

Aha? Dobre info. Aktualnie jest 22:42 iiii jest 420

bez gif

Opublikowano

Naprawcie ulepszanie , nie da sie ulepszac itemow metalami a u kowala 85% i pali..
Nie raz juz stracilismy w gildi bron i zbroje ! -.-

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

85-90 exp masakra.. Czemu tak mało expa to juz na deila.pl lepiej leci? czemu zaniżyliście raty? ;x + nadal nie naprawiliscie podłoża w atlantydach. 

wilowo.jpg

Opublikowano

Exp jak na easy nie jest zbyt słaby?

Zwiększcie trochę tego expa bo jest masakra.

Opublikowano

Były już wczoraj 80 lvl + a teraz wbijam i 62 lvl max w TOP :P Co tam się stało ?

Mam tak samo ale coś sie topka zwaliła wszystko normalnie w  grze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...