Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu 6.6.14 18:00 [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój nick to TypowyTomasz. Mam nadzieję że jakoś się to wyjaśni :)

qsHVsoT.png

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile online ? Tak średnio :)

Jest moze client na jakims innym hostingu niz na stronach? < Jeden nie działa a Mega Co.nz mi nie odpowiada > :D

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Ja tak sie chcialem zapytac o co chodzi z tymi zylami sily/zreki/inty ?  Niby sa pokaze na mini mapie , a jak sie jedzie w to miejsce to nic nie ma ;]

69737149773342596741.png

Opublikowano

Dobra, jako że widzę że duża część graczy ma problem z hostingiem wrzucam wam na nowy hosting clienta deila.pl z dodanym bs'em pięcioslotowym. 

Pojawi się rano (słaby internet)

bez gif

Opublikowano

Branzy na 160lvl+9 nie da się założyć bo pisze że się nie ma odpowiedniego lvla... popraw to.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

z czego dropia ulepki 

latający dywan. 

ulepki na broń 160 amulet coś tam?

Dywany i pierścień hotha dropi smok v5 //

Ulepy na eq 160+ z dungeona 150

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Dobra, jako że widzę że duża część graczy ma problem z hostingiem wrzucam wam na nowy hosting clienta deila.pl z dodanym bs'em pięcioslotowym. 

Pojawi się rano (słaby internet)

O której gdzieś tak będzie ten client na innym hostingu? bo mi też ten mega.co.nz nie działa ;/

Opublikowano

@Alternatyw

Ten klient co wrzucasz różni się czym od tego co jest na mega.co?

Bs twój osobny 5 slotow czy wbudowany na 5?

osobny, 5 slotów. Wbudowany ma 1. Wrzucam od nowa bo neta mi zerwało.

bez gif

Opublikowano

Serio sam nie wiesz co piszesz...

Na temat Mateusza ja sam po doświadczeniach z współpracy z nim przy serwerze Astivia który sponsorowałem mam złe doświadczenia a nawet bardzo złe lecz jest to po prostu czysta prowokacja z waszej strony abym wyjął kilka brudów i rzeczy jakie zrobił Mateusz,a myślę on sam tego nie chce.Nie jestem mściwą osobą natomiast jak widzę jakie głupoty wypisujecie pod tematem tego serwera i własności plików Deilii to już przesada.

Ja jestem pazerny na hajs?

Pazerny przez to że sponsoruje Deile ? ^ ^

To akurat ciekawe, to pozdrów swojego kolege Gumisia który sam mówił "Nie dam True zarobić kur*a na Deilii" :)

Pozdrów tam ekipę,bez obrazy ale warta siebie...

True!

Co Ty za głupoty pierdolisz człowieku :D nie jesteś pazerny na hajs? :D powiedz ile serwerów już zasponsorowałeś?,upadłeś tak nisko że podejmujesz współprace jako sponsor z osobami które nie mają bladego pojęcia o prowadzeniu/edycji plików/clienta, byle gówno Cie zadowala aby tylko $ się zgadzał na koncie bankowym.

Latasz po prezkach lub dziale "Metin2 pomoc przy serwerze" i tylko czekasz na nową ofiarę która będzie tak głupia by podjąć z Tobą współprace.

Jakiś czas temu oferowałeś mi sponsoring lecz nie skorzystałem,nie jestem tak naiwny i głupi ;). Szczerze mówiąc z ludzi masz czysty zysk,nic Cie nie interesuje poza hajsem.

Idz do uczciwej pracy :D a nie szukasz naiwnych ludzi którzy podejmą z Tobą współprace.

@W świecie Metina nie ma czegoś takiego jak sponsor ;)

Ps: Nie znam Gumisia ;> i nie chce znać :D , sam sobie winien jesteś ,pierw podejmujesz współprace z ludzmi a potem płaczesz i zamykasz serwer z powodu iż członek teamu mający dostęp do ftp skopiował sobie pliki.

Opublikowano

Co Ty za głupoty pierdolisz człowieku :D nie jesteś pazerny na hajs? :D powiedz ile serwerów już zasponsorowałeś?,upadłeś tak nisko że podejmujesz współprace jako sponsor z osobami które nie mają bladego pojęcia o prowadzeniu/edycji plików/clienta, byle gówno Cie zadowala aby tylko $ się zgadzał na koncie bankowym.

Latasz po prezkach lub dziale "Metin2 pomoc przy serwerze" i tylko czekasz na nową ofiarę która będzie tak głupia by podjąć z Tobą współprace.

Jakiś czas temu oferowałeś mi sponsoring lecz nie skorzystałem,nie jestem tak naiwny i głupi ;). Szczerze mówiąc z ludzi masz czysty zysk,nic Cie nie interesuje poza hajsem.

Idz do uczciwej pracy :D a nie szukasz naiwnych ludzi którzy podejmą z Tobą współprace.

Ps: Nie znam Gumisia ;> i nie chce znać :D , sam sobie winien jesteś ,pierw podejmujesz współprace z ludzmi a potem płaczesz i zamykasz serwer z powodu iż członek teamu mający dostęp do ftp skopiował sobie pliki.

Lols. To wina nie jest TRUE. Tylko Gimba który wykorzystał zaufanie sponsora. Więc wtf. To on go wyrolował a nie True. Płakać nad plikami serwerowymi, płakać można nad ludźmi gdy pokazują jak są fałszywi itd. Cieszcie się jeżeli jego wykorzystaliście rzadko kto może tak wykorzystać kogoś. 

Opublikowano

Ty masz taki ból dupy o to że on zarabia hajs na metinie że to jest głowa mała, myślisz że jak napiszesz jaki to True nie jest pazerny na kasę że tylko czeka na zyski bla bla bla to co? Nagle rzuci wszystko w pi*du i sobie pójdzie rozdawać ulotki bo ktoś w internecie spina jaja bo ma problem o to że ktoś zarabia?

Zachowanie typowego gimbusa, równie dobrze idź na kanał co drugiego youtubera i tam spamuj jakie to pajace z nich nie są bo zarabiają chociażby na reff linkach. - żenada

W świecie metina nie ma czegoś takiego jak sponsoring - a jak to nazwiesz? Co? Nazwiesz go złodziejem? Nieudacznikiem życiowym? Żebrakiem ? Jest to raczej logiczne że, skoro daje komuś możliwość posadzenia serwera na jego wykupionej maszynie to logiczne że za to musi dostać jakiś % z is'a.

Oceniasz go jak by faktycznie miał się Tobą przejąć, na szczęście nie ty będziesz go z tego rozliczał co, kiedy i z kim robi :)

Co do clienta, 40% 

bez gif

Opublikowano

Rozumiem typowy ból "polaczka cebulaczka" że ktoś osiągnał więcej niż inni, ale spokojnie, przywykłem już do tego :)

Druga sprawa Ty serio myślisz że poza sponsoringiem nic innego nie robie, to już świadczy o twojej głupocie osobistej...

Dalsza sprawa naiwni mogą być Ci ludzie którzy cię słuchają, bo jeśli zazdrość tak na ciebie działa, to współczuje ludziom obracającym się w twoim gronie...

"Pierw podejmujesz współprace z ludzmi a potem płaczesz i zamykasz serwer z powodu iż członek teamu mający dotep do ftp skopiował sobie pliki"

Czy ja kiedykolwiek płakałem że ktoś ,gdzieś skopiowałałjakieś pliki? ^ ^

Ty już nawet osób nie odróżniasz czyli Anzelma od mnie...

Widać że słońce za oknem na niektórych źle działa,polecam iść się przewietrzyć na dwór, taka piękna pogoda :)

Podejmuje się współpracy z ludzmi którzy wydają mi się warci sponsoringu, dziennie dostaje ok.5 ofert czasami i nawet więcej abym zasponsorował dany serwer.Jak widać z tych ofert niewielki % zalicza się do tych z którymi podejme współprace,a czasami nawet żaden, dlatego to co wypisujesz jest totalnym absurdem i głupotą.

Polecam Ci jednak odizolować się od towarzystwa w jakim przebywasz mati itd. może mniej Ci się na główkę będzie rzucać :)

Pozdrawiam $erdecznie

True :)

Opublikowano

Chodzenie w pt na dungeony jest nie zbyt przyjemną częścią gry przynajmniej na początku.. Nie ma chętnych osób o takich lvl..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Smoku powiedz mi co to ma byc :
99069894210516301437.png
Wczoraj zmieniles zeby z 5 wrozek byly 10 i zmieniles takze ilosc ulepszaczy na mniejsza za to...

Dzisiaj wchodze na serwer i zamiast 7 pierscieni na ulepszenie ( na starej deili byly 3 ) potrzebne teraz jest x 15..

x15 pierscienie to jakies 1-2 niebiosa więc powiedz mi skad my to mamy wziąc ?
Moim zdaniem jest to smieszne poniewaz niektorzy maja juz te bronie +9 a teraz my bedziemy sie meczyli z tym x2 razy wiecej.. + Lodowy piasek który dropi raz na rok ;x
Smok zmień to bo na serwer easy/medium 1 godzina dropa na kazdy + to masakra -.-

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

@Kaspa YouTube

Jak dla ciebie jest cieżki ten serwer to sobie idz kup eq na allegro, min 70% na ulepszenie, bony max, exp tylko od 88 do 90 ciezki, bossy nawet nie odpychaja... Daj spokój z takimi postami niech zostanie jak jest, ten serwer to i tak wystarczajacy easy...

Edit. Tutaj masz 100% na ulepszenie, tylko czasu Ci sie nie chce poswiecic na dropienie, na bossach które maja prywatne dungi nie musisz nawet o nie sie z nikim bic. Walczyc... co kolwiek

Opublikowano

@Kaspa YouTube

Jak dla ciebie jest cieżki ten serwer to sobie idz kup eq na allegro, min 70% na ulepszenie, bony max, exp tylko od 88 do 90 ciezki, bossy nawet nie odpychaja... Daj spokój z takimi postami niech zostanie jak jest, ten serwer to i tak wystarczajacy easy...

Edit. Tutaj masz 100% na ulepszenie, tylko czasu Ci sie nie chce poswiecic na dropienie, na bossach które maja prywatne dungi nie musisz nawet o nie sie z nikim bic. Walczyc... co kolwiek

Niektórzy się przyzwyczaili do ulepszania jakie było kiedyś. Z Delii.pl wiem, że tyle ulepek zebrać na jedno ulepszenie to trochę problem. :)

denzel.png

Opublikowano

Gdzie znajdę rudę inteligencji? I czego dropią srebrne certy, piasek kwarcowy i olejek piżmowy?

I usuńcie pt na dungeony. Spokojnie można samemu ubujać bossy, tylko się trzeba dropem dzielić przez to.

Opublikowano

Niedługo miną 24 godziny odkąd mój pet magicznie zniknął, a nadal nie widzę postępu w tej sprawie. Mógłbym się dowiedzieć kiedy będę mógł go odzyskać? :huh:

qsHVsoT.png

Opublikowano

Niedługo miną 24 godziny odkąd mój pet magicznie zniknął, a nadal nie widzę postępu w tej sprawie. Mógłbym się dowiedzieć kiedy będę mógł go odzyskać? :huh:

Wejdź na ts-a najlepiej i poczekam na [HA]Anzelm 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...