Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu 6.6.14 18:00 [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu nadal instieją 2 strony z koncówka pl i eu?

Która jest "Wasza" bo 2 karty do typu ktos o pl pisal ze jakas latka tam jest w prezce eu jest.

Poprawna to deila.eu - deila.pl jest pierwszym naszym serwerem lecz teraz jego Administracja to złodzieje i krętacze żerujące na czyjejś pracy, ukradli nam pliki dlatego od nich odeszliśmy i powstała deila.eu która będzie stała na pewno dłużej niż ta podróbka z kradzionymi plikami 

bez gif

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@True990

Mam pytanie do Ciebie, sponsorujesz tyle serwerów bo wybiles sie na Dreikonie rozumiem. Gralem szanuje Cie serwer był do 160lv elegancki. 

Teraz piszesz ze Harnaś jest taki i taki, a nie dawno widzialem go na 1 z serwerów które sponsorujesz, wiec powiedz mi jak to jest? Dobrze wszyscy wiedza jaki Harnas jest i go kazdy kojarzy ze do teamu sie nie nadaje ani do gry na serwerze i nalezy mu sie ban na wejsciu. A współpracujesz z nim?

Flourine siedzi teraz na Verd**.pl i stara sie o posade GM jakby kogos to interesowało (gildia bractwo) i kapuje na all ze na wh siedza.

W tym momencie team jaki jest team na tej Deili? Dokladnie kto jaka role pełni? Nikt juz nie ma dostepu do bazy a haslo zostaly edytowane?

I co z lukami na serwerze?

Powiem krótko bo dziś czasu za bardzo nie mam :)

Po pierwsze po części wybiłem się na dreikonie tu się zgodzę chodź kłamstwem jest że całkowicie,sponsoringiem zajmuje się od prawie 3 lat i myślę że przed Dreikonem wiele osób mnie już kojarzyło.

Kolejną sprawą są panowie o nicku Harnaś i Flourine.Otóż zgadza się sponsorowałem ich serwer Astivia.pl natomiast jak widać już ich nie sponsoruje poprzez ich zachowanie (oni wiedzą o co chodzi) przy astivii :)

Zakończylem z nimi jakąkolwiek współpracę nie przez Deile tylko przez kombinowanie i knucie za plecami w moją stronę i tyle mogę napisać :)

Dostępu do bazy prócz mnie,człowieka od zabezpieczeń-arsoba i smoka nikt niema ;)

Luk jak widać niema skoro serwer nadal stoi ;D

Pozdrawiam

True :)

Opublikowano

@True990

Dopiero ktos pisal ze "Nikt po za True/Anzelm nie ma dostępu do bazy" a teraz czytam o arsobie i smoku? ;)

Na serwer zawitam jutro.

Smok = Anzelm. Dwa różne nicki ta sama osoba. Arsob to prawa ręka true, na jedno wychodzi. To tak jak by ktoś się spytał kto ma klucze do twojego domu - twoja mama i ty, na jedno wychodzi bo raczej sami siebie nie okradniecie :D (wiem, głupi przykład)

bez gif

Opublikowano

@Alternatyw

Dlaczego Arsoba nie ma w zespole w prezce?

I tak na szybko.

Ile osob online w godzinach szczytu?

Magiczne kamienie sa na serwerze rozumiem? :)

W godzinach szczytu 1k+ ponad

MAgiczne kamienie - tak 

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Co do serwera serwer jest fajny. Tym bardziej dziś, zwiększyli drop tanich szczotek, broszek itd. Chociaż szkoda że ja męczylem się z tym ponad 2h na zrobienie zbrojki i miecza. Jest trochę minusów na serwerze jak np exp na mapie 155. Trzeba wbijać w av4. Expi się łatwo i przyjemnie. Zrobienie mieczyka do expa też nei wymaga trudności, wytworzenie kd +6 też nie wymaga dużego sprytu. Najbardziej to denerwuje brak reklamy tego serwera. Wszystkie są przypisanego do tamtego kradzionego serwera więc przybywa im graczy. Team jest dobry i pomocny na tym serwerze. Gdy miałem problem Anzelm napisał do mnie i spytał się o co chodzi. Sraciłem peta przez jakiegoś buga ale nie ma co się poddawać, gramy dalej. Gra się łatwo i bardzo przyjemnie. Warto innym slowem grać. Polecam jeszcze raz, pozdrawiam. Domiś. :P

Opublikowano

Tak czytam tą jakże śmieszną historyjkę ułożoną przez Azmela aka Smoka aż śmiać mi się chce.

Koleś zrobi wszystko by oczernić Mateusza :D

Jak można ukraść pliki do których miało się dostęp? login,oraz hasło do ftp przepowiedziała mu wróżka?

Jesteście zabawni i naiwni.

Mateusz jako członek Teamu miał pełne prawo do tych plików bo je edytował.

Więc proszę abyś smoczku nie pierdolił głupot bo zaraz wstawię archiwum od Mateusza jak prosiłeś go o pomoc,z tego co wiem Mateusz zajmował się kostiumami.

Nigdy nie zagram na tym syfie ;) pzdr

Wole pomagać Mateuszowi który jest uczciwy ( ma kiepską reputacje wśród ludzi bo takie właśnie osoby jak przyjebany Smoku go krytykują i oczerniają) ale ogólnie jest spoko.

Ps: Gdyby nie True i ta jego chciwość na kasę chuja byście mieli a nie sponsora

Opublikowano

Tak czytam tą jakże śmieszną historyjkę ułożoną przez Azmela aka Smoka aż śmiać mi się chce.

Jak można ukraść pliki do których miało się dostęp? login,oraz hasło do ftp przepowiedziała mu wróżka?

Więc proszę abyś smoczku nie pierdolił głupot bo zaraz wstawię archiwum od Mateusza jak prosiłeś go o pomoc,z tego co wiem Mateusz zajmował się kostiumami.

Wole pomagać Mateuszowi który jest uczciwy ( ma kiepską reputacje wśród ludzi bo takie właśnie osoby jak przyjebany Smoku go krytykują i oczerniają) ale ogólnie jest spoko.

Mateusz miał pełen dostęp ssh + msql. Odnośnie plików to tak naprawdę chuja zrobił a pod tymi plikami się podpisuje. Na skradzionej Deili sytuację ratuje gumiś, który dodaje Updaty oraz Pesoil z Concordii. Więc jak masz nadal pierdolić farmazony to stąd wyjdź.

Opublikowano

Lepszy będzie nagrany film. ;) Ale do tego dodajcie prawdziwe GG smoka. Jak wchodzicie i pokazujecie archiwum. Wątpię, tez sobie moge na Ciebie podrobić rozmowę i każdy bd z Ciebie bekał i niby z twojego prawdziwego Mateuszka. Pozdrooo. :P|

Nie polecam nikomu gry tutaj. Administracja ma po 15 lat i 0 doświadczenia

Administracja tutaj jest pomocna i nie a 15 lat jak na kradzionym priv gdzie mają serwer tylko po aby mieć zyski z is. Admini pomagają i potrafią ogarnąć sporo na tym serwerze. ;)

Opublikowano

Forum nie ma bo Arsob jest rudy i nie chce go zrobić. A tak na serio Arsob jak zapenie poślady forum się pojawi - tyle. Będzie to niedługo.

Jak pisałem wcześniej będzie forum, rekru na moderatora itd.

Zapraszam do gry

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...