Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu 6.6.14 18:00 [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytania o online się pojawiają wiec macie odpowiedź z teraz:

bfccx6.jpg

Postaram sie jak najszybciej dodac licznik na stronę :)

Jak tam 2700 graczy :D?

denzel.png

Opublikowano

Jak tam 2700 graczy :D?

Jak tam zęby? Jeszcze masz wszystkie :D?

@Topic. Nie jest jak wcześniej, na 5 bon nie ma 100%, na ulepszenie nie ma 100% a 80%, expi sie wolniej, większa monotonia, wiśnie dropią jeszcze gorzej niż wcześniej i wy mówicie, że gra się jak wcześniej..

ZjaranaPanda

Opublikowano

Jak tam zęby? Jeszcze masz wszystkie :D?

@Topic. Nie jest jak wcześniej, na 5 bon nie ma 100%, na ulepszenie nie ma 100% a 80%, expi sie wolniej, większa monotonia, wiśnie dropią jeszcze gorzej niż wcześniej i wy mówicie, że gra się jak wcześniej..

Jest 100% na 5 bon nie było 100%, exp ten sam.

Tylko teraz coś z genakmi zrobili :/

Opublikowano

dali byscie wiekszy exp bo jest porazka tak samo drop ...

niby to easy a do 90 expi sie jak na medium -.-

Pewnie, większy exp, po 1 dniu już 191lvl w rankingu, ale co tam, lepiej dać większy exp.

Opublikowano

Co to kur%@ ma znaczyć ? 

"Twoje konto nie może być użyte"

Pierdole grasz uczciwie, a i tak dostniesz bana // Niech się wypowie do c*uja jakiś admin serwera !! 

Nie ukrywam na początku serwera grałem na WH za co dostałem bana, ale nie po to robiłem drugie konto żeby na nim chetować jeżeli macie logi[grać czysto dostać bana bezcenne]i dostać bana za damski c*uj !! 

I do c*uja odbanujcie na ts3, bo nie idzie nawet jak pogadać z wami o tak kretyńskiej sytuacji 

ID: OrginMen9 ! Ma być odbanowane i c*uj mnie to obchodzi ja kto zrobicie ! 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

JA TAK SAMO DOSTALEM BANA TYLKO NAJLEPSZE JEST TO ZE jAKIS GRACZ MOWI  LADNE HACKI DOSTANIESZ BANA (gralem ninja rozwalilem go)

zadnych wh nie mam i podod wh smieszna adminsitracja.

Twoje konto ziutek12 zostało zbanowane, przez [HA]Anzelm o godzinie: 2030-07-07 16:30:30
Powód:
wh
Konto zostanie odblokowane: 2030-07-07 16:30:30

PODAJ MI JAKIS  DOWOD ZE NA WH JECHALEM CO ZA HA TO NIE HA TYLKO JAKIS IDIOTOA !!

ANI DOWODU ANI NIC I ZA CZYSTA GRE BO NIE WYSLALEM SMS'a  BANA DOSTAJE POZDRO I JESZCZE RAZ

NIE POLECAM WIELKIE GOWNO!

Opublikowano

Zapraszam na prawdziwy serwer!

To co smoku pisał/mówił to 1 wielkie kłamstwo :D

On odszedł z Deili a potem płakał każdemu że Mateusz ukradł mu pliki

http://deila.pl/?page=news

http://www.mpcforum.pl/topic/1217351-deilapl-dedyk-easy/page-13

NO BO TAK JEST WIEKSZOSC LUDZI  TO WIE NO ALE TAKI IDIOTA DLA BANDY DZIECI JEST BARDZO PRZEKONUJACY ;/

nie dosc ze rozdaje bany  za nic to jeszcze podaje powody WH to juz jest smieszne ...   PODAJ MI DOWOD JAKIS PANIE HA  SS LOGI ALBO FILMIK JESTES ZWYKLYM 0 ZYCIOWYM KTORY TYLKO POTRAFI  KRASC I NA DZIECIACH ZARABIAC.

Co to kur%@ ma znaczyć ? 

"Twoje konto nie może być użyte"

Pierdole grasz uczciwie, a i tak dostniesz bana // Niech się wypowie do c*uja jakiś admin serwera !! 

Nie ukrywam na początku serwera grałem na WH za co dostałem bana, ale nie po to robiłem drugie konto żeby na nim chetować jeżeli macie logi[grać czysto dostać bana bezcenne]i dostać bana za damski c*uj !! 

I do c*uja odbanujcie na ts3, bo nie idzie nawet jak pogadać z wami o tak kretyńskiej sytuacji 

no to widze ze nie tylko mnie tak potraktowali ... nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem widac ze gosciu ma graczy w dupie nie dosc ze wylslalem sms;a na  ten wasz zjebany server to jeszcze bana dostalem WIELKI CH*J W D*PE CI :) H@

Opublikowano

Gdyby nie exp było by bardzo przyjemnie, jak i te drobne bugi. Administracja praktycznie nie daje znaku życia na ts nie moge ich zastać w grze nawet na pytania nie odpiszą ;x Idę na Deila.pl tam bynajmniej jak widac cos sie dzieje EVENTY, exp lepszy itp Powodzenia z mordowaniem sie . ;)

wilowo.jpg

Opublikowano

Up exp lepszy pod jakim wzgledem? bo widze ze juz jest 190lvl wiec chyba slabo nie leci .

A co do serwera mialem zagrac , ale widze same negatywne komentarze wiec chyba jednak podziekuje.

Opublikowano

Niestety, sam czekałem z niecierpliwością na Deile.eu, lecz z tego co widzę administracja nie wyciągnęła żadnych wniosków z poprzedniej odsłony.

W grze masa bugów, niedociągnięć, a o administracji ani widu ani słychu.

Jeśli dalej tak będzie, ilość graczy zacznie drastycznie spadać, czego ja bym nie chciał.

Miejmy nadzieję, że administracja się w końcu obudzi, bo szkoda byłoby zmarnować ten projekt :)

Co do samego serwera póki co mam mieszane uczucia.

Opublikowano

Up exp lepszy pod jakim wzgledem? bo widze ze juz jest 190lvl wiec chyba slabo nie leci .

A co do serwera mialem zagrac , ale widze same negatywne komentarze wiec chyba jednak podziekuje.

Wbij i się przekonaj że moje słowa nie są tylko słowami . Zabawa z expem zaczyna się 85- 90 = 2 h wbijania ;] i to jest easy. 

nie wiem jak inni ale ja czekałam i jestem oszukana i zawiedziona. Bo czekałam na Deila.eu  z expem takim jak był w pierwowzorze np. i liczyłam na zainteresowanie Teamu deila.eu Serwerem.  ;)

wilowo.jpg

Opublikowano

Ja pierd*** jeszcze pieprzony ts3 musi mnie wkurwiać "szi query" laska ty jesteś spełna rozumu ? Byłem afk i brak odpowiedzi wywaliło po wejściu, a ty mi wyjebałaś bana za "notoryczne łamanie zasad" 

UB Teamspeak3 nick [Mlecyk][OrginMen9] jak miałem zapisane sobie ten nick do tego IP to jak miałem od razu zmienić ? Fuck logic

I UB gra id: OrginMen9

rglinepolska3.png

Opublikowano

Wbij i się przekonaj że moje słowa nie są tylko słowami . Zabawa z expem zaczyna się 85- 90 = 2 h wbijania ;] i to jest easy. 

nie wiem jak inni ale ja czekałam i jestem oszukana i zawiedziona. Bo czekałam na Deila.eu  z expem takim jak był w pierwowzorze np. i liczyłam na zainteresowanie Teamu deila.eu Serwerem.  ;)

Od 85 do 90 wystarczy, że pójdziesz do red lasu na koniec bierzesz spota i po 10+ % leci bez pd z IS'u sprawdzałem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

DDOS'y lecą...

Pieprzone parówy sami coś zróbcie, a nie tylko ataki na konkurencje !

parówa ty jestes :)

Od 85 do 90 wystarczy, że pójdziesz do red lasu na koniec bierzesz spota i po 10+ % leci bez pd z IS'u sprawdzałem 

nawet na easy tsza sie pomeczyc ale ludzie tego nie wiedza xD  ale co jak co exp troche lipa od 85/90 :D  na zinach spoko leci no ale nie kazdy ma buffa :D

DEILA.EU TO GOWNO WIELKIE :)

Opublikowano

JA TAK SAMO DOSTALEM BANA TYLKO NAJLEPSZE JEST TO ZE jAKIS GRACZ MOWI  LADNE HACKI DOSTANIESZ BANA (gralem ninja rozwalilem go)

zadnych wh nie mam i podod wh smieszna adminsitracja.

Twoje konto ziutek12 zostało zbanowane, przez [HA]Anzelm o godzinie: 2030-07-07 16:30:30

Powód:

wh

Konto zostanie odblokowane: 2030-07-07 16:30:30

PODAJ MI JAKIS  DOWOD ZE NA WH JECHALEM CO ZA HA TO NIE HA TYLKO JAKIS IDIOTOA !!

ANI DOWODU ANI NIC I ZA CZYSTA GRE BO NIE WYSLALEM SMS'a  BANA DOSTAJE POZDRO I JESZCZE RAZ

NIE POLECAM WIELKIE GOWNO!

ja też dostałem bana a miałem top1 BM w rankingu i jakoś nie płacze tylko że ja na wh se grałem :P

i oni wszystko mają w logach proponuje już nie grać na wh chyba że chcecie dostać bana za 1h albo na 2 dzień.

Pozdrawiam Fircu

Opublikowano

Jest jakis inny link niż ten z mega ? Bo pobrałem do 90% i rozłączyło bardzo kiczowy. Jeszcze raz bardzo proszę o inny link

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...