Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu 6.6.14 18:00 [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile online osób bo na stronie nie ma licznika....?????

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Prezentacja słaba nawet 2/10 nie mogę dać.

Nie polecam :)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Osobiście jedyne co mogę polecić to SPONSOR TRUE - jedyna osoba której można zaufać.

True zawsze zostaje z serwerem do końca ale gdy efektu nie widać pozostawia go na pastfe losu.

SERWERA NIE POLECAM, ZA DUZO SIE NASLUCHALEM O TYM SYFIE.

PREZENTACJA 2/10 - mało informacji, nie widać screenów broni i tym podobne, sorry True postarałeś się lecz nie do końca.

Opublikowano

Wbijać na serwa. Nuda? Serio nuda? Chyba grasz na innym serwie  i pomyliłeś prezentacje ziom...

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Na starcie bylo moze 600 os,teraz gra ok 200,poniewaz zmniejszyli exp i duzo graczy odeszlo.

No i dobrze zrobili bo ludzi sie w konia robic nie powinno...nawet w nazwie prezki pisze "[Easy]" jak sie pojawiasz do gry wyskakuja raty i o ile sie nie myle pisze ze jest 450 % expa.A w praktyce wyglada to jak wyglada ... -.-

@Edit

"Zdobywanie doświadczenia nie sprawi Wam żadnych trudności,

zdobycia maksymalnego to kwestia trzech do pięciu dni."

Az jestem ciekawy, jak wejde za te 3-5 dni w ranking czy bedzie jakis 200 lvl ;>.No ale nic czas pokaze jak to bedzie ...

00381637475378013724.png
Uczeń
Opublikowano

walcz o te swoje 2.7k graczy!! nigdy sie nie poddawaj!!... ale nie zmniejszaj expa o polowe :DD

Opublikowano

Nie jestem na bieżąco... ale jeśli server TEORETYCZNIE działa od 18 jest za 15 20:00 a wbity lv to 84... ? Expa zmniejszyli ? Czy wyłączyli w ogolę... ? 

Opublikowano

Nie jestem na bieżąco... ale jeśli server TEORETYCZNIE działa od 18 jest za 15 20:00 a wbity lv to 84... ? Expa zmniejszyli ? Czy wyłączyli w ogolę... ?

Zmniejszyli,teraz leci jak na mocnym mediumie.

Srij9JT.png

Opublikowano

No i dobrze zrobili bo ludzi sie w konia robic nie powinno...nawet w nazwie prezki pisze "[Easy]" jak sie pojawiasz do gry wyskakuja raty i o ile sie nie myle pisze ze jest 450 % expa.A w praktyce wyglada to jak wyglada ... -.-

Easy to easy, jedynie co na tym serwerze TERAZ jest w miarę ciężkiego jak na easy to exp, reszta jest bardzo ułatwiona, a raty (450% expa) by się zgadzały bo porównując go do PL'a będzie lecieć właśnie tak z 5x lepiej.

Opublikowano

Nie to ze ich bronie ale niektórzy ludzie chyba maja tak zwany BÓL DUPY na serwerze jeszcze nie byłem ale już sciagam klienta i to BY ME FOR ALL FUCKING PEOPLE :)

pol_pl_Masc-na-bol-dupy-1341_1.jpg

supra-z4-motoraty-800x200.jpg

Nick: Patryczeek

Opublikowano

+2k osób nie było na pewno, grałem i wiem, max może było z 300 osób. Nie polecam.

Na pierwszej odsłonie było blisko 2k ludzi. Teraz niestety exp jest zmniejszony ale mam nadzieję, że go przywrócą do stanu początkowego. Bo serwer EPIC był!

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

...nie wydaje się czegoś co będzie gównem tylko po to aby zarobić... trzeba True trochę sprawdzać tych ludzi co sponsorujesz a nie, że bierzesz każdego bo liczysz na zarobki... rozumiem, że sponsoring Ciebie nic nie kosztuje w takich przypadkach, bo wrzucasz każdego na jedną maszynę, stronę gotową etc... ale bez przesady... bo Arsob zapierdala a serwer stoi tydzień czasu...

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Gowno zrobili z serwera od 40 do 60 nie leci exsp w tym v1 to spot jest taki ogromny ze  z spota mam 25%...

Opublikowano

EXP jest dobry. Nie będzie szybkiego wbicia. Poza tym zmniejszyli z 250 lvl na 200 lvl.

I słusznie. :) Trzeba rywalizować, a nie. Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy to niech pisze do mnie. Nick: Shiya

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...