Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu 6.6.14 18:00 [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam dostałem bana za WH którego nie używałem a jeśli Anzelm twierdzisz ze uzywałem to prosze o dowód :D przekonamy sie czy miałem WH, chyba wasze logi się deczko jebią.. dajesz bana za to jak logi pokazują nie sprawdzając gracza? na 100% mnie nie sprawdziłes bo ,,WH,, działa w ten sposób ze stoje i zabijam mobki nie machająć bronia <3  

<3

Opublikowano

Nie polecam dostałem bana za WH którego nie używałem a jeśli Anzelm twierdzisz ze uzywałem to prosze o dowód :D przekonamy sie czy miałem WH, chyba wasze logi się deczko jebią.. dajesz bana za to jak logi pokazują nie sprawdzając gracza? na 100% mnie nie sprawdziłes bo ,,WH,, działa w ten sposób ze stoje i zabijam mobki nie machająć bronia <3

placz gildii badman na ts o ub :

Wczoraj na ts jak dostali bana to tez chcieli dowody, ale jak ktos powiedzial " jak graliscie na wh to nie dziwne, ze dostaliscie bana " - odpowiedz na to : " i chu*, ale on tego nie widzial, wiec chce ub", a potem padaly teksty typu : " jakby teraz ten anzelm był, to takbym mu styrał matke ze.. ".  Podczas tego, gdy wszyscy tam siedzieli wszedl ktos wlasnie z tej gildii i powiedzial, że mogli nie grać na wh ( tak, swoj swojego wjebał ). Wracajac już do tego " tyrania matki ", to watpie, zeby te cwaniaczki tak samo do niego mowily, jak już on wszedl, ale wtedy to zapewne bylo lizanie dupy(...)

Wczesniej Anzelm mowil, ze beda sprawdzane logi i banowane boty, wiec nie rozumiem po co te spinanie, skoro sami dobrze wiecie, ze wh mieliscie odpalone choćby do ubicia jakiegos bossa czy wbicia kilku lvli.

Wracajac do tematu.

Jeszcze tutaj nie gra tyle osob, zeby ten serwer stanowił niewiadomo jaką konkurencje, ale jednak te 800 graczy -/+ w godzinach szczytu jest. Mozna było się spodziewać ddosów, ale nawet pewne osoby twierdzily, ze serwer nie wystartuje nawet, a juz upadnie. Jak widac troche się zdziwili ;>

Ogolnie serwer jest ciekawy i zapraszam wszystkich do gry.

Opublikowano

placz gildii badman na ts o ub :

Wczoraj na ts jak dostali bana to tez chcieli dowody, ale jak ktos powiedzial " jak graliscie na wh to nie dziwne, ze dostaliscie bana " - odpowiedz na to : " i chu*, ale on tego nie widzial, wiec chce ub", a potem padaly teksty typu : " jakby teraz ten anzelm był, to takbym mu styrał matke ze.. ".  Podczas tego, gdy wszyscy tam siedzieli wszedl ktos wlasnie z tej gildii i powiedzial, że mogli nie grać na wh ( tak, swoj swojego wjebał ). Wracajac już do tego " tyrania matki ", to watpie, zeby te cwaniaczki tak samo do niego mowily, jak już on wszedl, ale wtedy to zapewne bylo lizanie dupy(...)

Wczesniej Anzelm mowil, ze beda sprawdzane logi i banowane boty, wiec nie rozumiem po co te spinanie, skoro sami dobrze wiecie, ze wh mieliscie odpalone choćby do ubicia jakiegos bossa czy wbicia kilku lvli.

Wracajac do tematu.

Jeszcze tutaj nie gra tyle osob, zeby ten serwer stanowił niewiadomo jaką konkurencje, ale jednak te 800 graczy -/+ w godzinach szczytu jest. Mozna było się spodziewać ddosów, ale nawet pewne osoby twierdzily, ze serwer nie wystartuje nawet, a juz upadnie. Jak widac troche się zdziwili ;>

Ogolnie serwer jest ciekawy i zapraszam wszystkich do gry.

Kolego on nie jest od nas z gildi , wszyscy u nas grali czysto i dostali ub więc spoko :P

A byliśmy tam gildia tylko dlatego zeby anzelm szybciej kanal zauwazyl a tak naprawde tylko 2 osoby bana dostaly :D

Co do serwera polecam : )

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Wie ktoś może gdzie dropią te wstęgi ognia? 2 pozostałe ulepszacze już mam ale tego jakoś nie mogę znaleźć...

qsHVsoT.png

Opublikowano

U mnie jeszcze lepiej, dostałem bana za EXP BOTA. Odpaliłem sobie pelerynke, nacisnąłem spacje i zamknąłem okno ( wtedy cały czas bije ) i poszedłem po picie, bodajże napisał jakiś gm na szepcie i nie odpisywałem bo mnie nie było, także ban w 5 sek, za nic. Pozdrawiam.

Opublikowano

ten cały serwer deila i ci co nad nimsa to dzieci bo chce wejsc na serwer nie ma szans logowanie jest potem jak konczy logować  zapytajniki haha ale naprawiacze od7 boleści  serwer jest do kitu i ci co prowadzą się znają tak jak ja  na piciu piwa

Opublikowano

ten cały serwer deila i ci co nad nimsa to dzieci bo chce wejsc na serwer nie ma szans logowanie jest potem jak konczy logować  zapytajniki haha ale naprawiacze od7 boleści  serwer jest do kitu i ci co prowadzą się znają tak jak ja  na piciu piwa

za młody jesteś na picie piwa wyjaśnione

Kiedy będzie forum ?

Opublikowano

Co z tym OX o ktorym wczoraj pisaliscie?
Mial dzis byc ox o 18 a polecieliscie jak zwykle w ch**a -.-

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

A kiedy pisali, że ma być o 18:00 OX?

Gdyby był to by poinformowali na stronce, ew. tutaj.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Jak byś nie wiedział Gracze Trollowali z tym OXEM =,=  i dużo osób sie nabrało ;3

wilowo.jpg

Opublikowano

Polecam serwer ! 

Super się gra, w końcu udało się znaleźć coś porządnego ;) 

Zapraszam do królestwa  "Mijoshi" ;) 

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Polecam serwer

@topic

Skad dropne kostiumy i pety? Podobno od stajennego mozna.

I jakie dangedony (czy jak to tam) warto robic?

Z dungenów masz ulepszacze na eq 80 :)

ZjaranaPanda

Opublikowano

Hmm jednego nie rozumiem :). Dlaczego np. z królowej pająków jak poleci mi np. biała perła to mam 4 a ze smoka, wróżki itd. po 1 ? :D

Opublikowano

@True990

Mam pytanie do Ciebie, sponsorujesz tyle serwerów bo wybiles sie na Dreikonie rozumiem. Gralem szanuje Cie serwer był do 160lv elegancki. 

Teraz piszesz ze Harnaś jest taki i taki, a nie dawno widzialem go na 1 z serwerów które sponsorujesz, wiec powiedz mi jak to jest? Dobrze wszyscy wiedza jaki Harnas jest i go kazdy kojarzy ze do teamu sie nie nadaje ani do gry na serwerze i nalezy mu sie ban na wejsciu. A współpracujesz z nim?

Flourine siedzi teraz na Verd**.pl i stara sie o posade GM jakby kogos to interesowało (gildia bractwo) i kapuje na all ze na wh siedza.

W tym momencie team jaki jest team na tej Deili? Dokladnie kto jaka role pełni?

Nikt juz nie ma dostepu do bazy a haslo zostaly edytowane?

I co z lukami na serwerze?

Czemu nadal instieją 2 strony z koncówka pl i eu?

Opublikowano

@True990

Mam pytanie do Ciebie, sponsorujesz tyle serwerów bo wybiles sie na Dreikonie rozumiem. Gralem szanuje Cie serwer był do 160lv elegancki. 

Teraz piszesz ze Harnaś jest taki i taki, a nie dawno widzialem go na 1 z serwerów które sponsorujesz, wiec powiedz mi jak to jest? Dobrze wszyscy wiedza jaki Harnas jest i go kazdy kojarzy ze do teamu sie nie nadaje ani do gry na serwerze i nalezy mu sie ban na wejsciu. A współpracujesz z nim?

Flourine siedzi teraz na Verd**.pl i stara sie o posade GM jakby kogos to interesowało (gildia bractwo) i kapuje na all ze na wh siedza.

W tym momencie team jaki jest team na tej Deili? Dokladnie kto jaka role pełni? Nikt juz nie ma dostepu do bazy a haslo zostaly edytowane?

I co z lukami na serwerze?

True - sponsor

Anzelm - Technik

GoodIdea - GM

Sultan - GM

To jest pełny team Deilii. Nikt po za True/Anzelm nie ma dostępu do bazy. Luk na serwerze nie ma.

bez gif

Opublikowano

Która jest "Wasza" bo 2 karty do typu ktos o pl pisal ze jakas latka tam jest w prezce eu jest.

Opublikowano

Która jest "Wasza" bo 2 karty do typu ktos o pl pisal ze jakas latka tam jest w prezce eu jest.

Poprawna strona to deila.EU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...