Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu 6.6.14 18:00 [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rejestracja  kiedy będzie włączona? Czy ludzie co byli na ts wiedzą od team deila.eu czy dziś w 100% o 18:00 wystartuje???

Zrobiłem 2 konta a 5 min później reje OFF :D

Uczeń
Opublikowano

mi ta latka nie dziala robilem z instrukcja i odpala sie client pl;d / czekam na dzialajacy link do clienta

Uczeń
Opublikowano

A co w tym trudnego?

Podmieniasz Deila.pl na Deila.eu i pliki z packa podmieniasz.

mi nie dziala chyba ze mam zlego clienta ;33

Opublikowano

Link do clienta.  :)

x
egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

20 min do startu i forum off ? 

Coś myślę że będzie fail :) 

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

20 min do startu i forum off ? 

Coś myślę że będzie fail :)

Czy forum musi być włączone od razu?

Liczy się start.

Można się rejestrować już. Client jest nawet. Łatka też. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Jedno zasadnicze pytanie, czemu kłamiecie w prezentacji?

Serwera nie stworzyl sam Anzelm bo gdyby nie Mateusz by gówno było z bugami a nie Deila, bo dość sporo rzeczy on tam poprawił wraz z questami, kostiumami i tak dalej, więc nie pieprz, że Anzelm stworzył Deile, wierzysz w to co Ci napisał a nie w to jaka była i jest prawda.

Anzelm próbował zniszczyć na dodatek Deile.PL co mu się oczywiście nie udało. Tak samo jak komuś powiedział, że ponoć mnie zamkneli w wiezieniu (tak to prawda, mam wifi i razem z MKSem i Chadą w celi siedzimy i nagrywamy płyte).

Za nim coś True napiszesz, przemyśl to dwa razy i dowiedz sie, jaka jest prawda.

Ps2.

Nie było żadnego EQ z zawyżonymi bonusami, tylko same 4x 15 z hp ;)

A graczy tak na prawdę rekord był 1486 o ile dobrze pamiętam.

Prawda jest taka, że gasze Cię jednym punchem :D

Co do opowieści o fałszywym Harnaśku to nonsens gdyż znam tego człowieka już dobrych parę lat orania w metina i mogę jedynie go określić jako zajebiście kreatywnego gościa nie stojącego w miejscu jak reszta :) Nie znam historii tworzenia tej propagandy czytaj Deila ale jako serwer prezentuje się fajnie :)

Opublikowano

Wyskakuje błąd przy wypakowywaniu łatki do klienta, windows 8, coś tam z zabezpieczeniami.

Ogólnie wpadne na serwer bo mam do niego spory sentyment, zobaczymy jak się bedzie grać, widzimy się w chunjo i powodzenia ;-)

Opublikowano

mi nie dziala chyba ze mam zlego clienta ;33

Jak ma ci działać jak serwer ON o 18:00 ? 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...