Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu 6.6.14 18:00 [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak czytam tą jakże śmieszną historyjkę ułożoną przez Azmela aka Smoka aż śmiać mi się chce.

Koleś zrobi wszystko by oczernić Mateusza :D

Jak można ukraść pliki do których miało się dostęp? login,oraz hasło do ftp przepowiedziała mu wróżka?

Jesteście zabawni i naiwni.

Mateusz jako członek Teamu miał pełne prawo do tych plików bo je edytował.

Więc proszę abyś smoczku nie pierdolił głupot bo zaraz wstawię archiwum od Mateusza jak prosiłeś go o pomoc,z tego co wiem Mateusz zajmował się kostiumami.

Nigdy nie zagram na tym syfie ;) pzdr

Wole pomagać Mateuszowi który jest uczciwy ( ma kiepską reputacje wśród ludzi bo takie właśnie osoby jak przyjebany Smoku go krytykują i oczerniają) ale ogólnie jest spoko.

Ps: Gdyby nie True i ta jego chciwość na kasę chuja byście mieli a nie sponsora

Serio sam nie wiesz co piszesz...

Na temat Mateusza ja sam po doświadczeniach z współpracy z nim przy serwerze Astivia który sponsorowałem mam złe doświadczenia a nawet bardzo złe lecz jest to po prostu czysta prowokacja z waszej strony abym wyjął kilka brudów i rzeczy jakie zrobił Mateusz,a myślę on sam tego nie chce.Nie jestem mściwą osobą natomiast jak widzę jakie głupoty wypisujecie pod tematem tego serwera i własności plików Deilii to już przesada.

Ja jestem pazerny na hajs?

Pazerny przez to że sponsoruje Deile ? ^ ^

To akurat ciekawe, to pozdrów swojego kolege Gumisia który sam mówił "Nie dam True zarobić kur*a na Deilii" :)

Pozdrów tam ekipę,bez obrazy ale warta siebie...

True!

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Forum nie ma bo Arsob jest rudy i nie chce go zrobić. A tak na serio Arsob jak zapenie poślady forum się pojawi - tyle. Będzie to niedługo.

Nie zwalaj winy na Arsoba tylko sam rusz dupe ;) Wspolpracuje z nim od roku i jakos ja nie mam takich problemow jak Ty.

Opublikowano

Nie zwalaj winy na Arsoba tylko sam rusz dupe ;) Wspolpracuje z nim od roku i jakos ja nie mam takich problemow jak Ty.

Że co? xD. Nie wiem czy wiesz kolego ale ja jestem GM'em . Napisałem to w żartach, ja też z nim nie mam żadnych problemów bo nawet go nie znam tylko żartobliwie napisałem że jest rudy bo nie chce mu sie forum zrobić :P. Na drugi raz nie bierz wszystkiego tak na poważnie ;d.

bez gif

Opublikowano

Serwer ledwo wystartowal a juz wylaczony po 1 dniu . Na dodatek zadnego info na stronie a forum nie dziala,gratuluje.

Serwer nie jest wyłączony może zacznijmy od tego  :mellow:

Jak był wyłączany to albo przez ddosy na dłuższy czas albo na 10/15 minut z uwagi na wgrywanie zachcianek graczy więc o czym  ty mówisz  o.O

Jedyne co sie zgadza to forum off.  :huh:

bez gif

Opublikowano

Forum nie ma bo Arsob jest rudy i nie chce go zrobić. A tak na serio Arsob jak zapenie poślady forum się pojawi - tyle. Będzie to niedługo.

Jak pisałem wcześniej będzie forum, rekru na moderatora itd.

Zapraszam do gry

Wat, od forum jestem ja.. Arsob od hostingu więc nie wprowadzaj graczy w błąd.

Opublikowano

No ok, a więc to nie wina Arsoba tylko Dżashepi ti em

Btw. Przerwa techniczna, nie długo wszystko wróci do normy. 

bez gif

Opublikowano

A na kiedy planujecie forum?

Poza tym polecam serwer. Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy to niech pisze do mnie. Nick: Shyia

Zapraszam do wspólnej gry! :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Ile osob gra tutaj mniej wiecej w godzinach szczytu?

Dochodzi do 1k 

A na kiedy planujecie forum?

Poza tym polecam serwer. Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy to niech pisze do mnie. Nick: Shyia

Zapraszam do wspólnej gry! :)

Szczerze sam napisze :D

bez gif

Opublikowano

Alternatyw powiedz anzelmowi ze pety się zbugowały i nie można butelek expa uzyć

Zbugowały tzn? + masz odpowiedni lvl na butelki? 

bez gif

Opublikowano

O co chodzi z tymi petami??? Wydałem gruby hajs z sms'a by kupić peta który godzinę później zniknął razem z fletem z komunikatem "nie odnaleziono fleta". Najgorsza rzecz jaką można było zrobić w Item Shopie.TO COŚ NIE MA PRAWA KOSZTOWAĆ TYLE MONET!!!

Zapewniam że są to moje ostatnie wydane pieniądze na ten serwer. Dziękuję, dobranoc.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Serwer jest kradziony. Pliki kradzione od Deila.pl. To deila.pl jest prawdziwym serwerem a nie to gówno !!! To padnie od razu...

Minecraft lepiej niech sie nie wypowiada . Bo masz złe info ;) 

wilowo.jpg

Opublikowano

Serwer jest kradziony. Pliki kradzione od Deila.pl. To deila.pl jest prawdziwym serwerem a nie to gówno !!! To padnie od razu...

Panie powiem panu w łeb się pierdolnij :). Gdyby nie Anzelm serwera jak Deila.pl by nie było więc możesz wyjść już spod biurka Mateusza :)

Kradzione pliki? Smok ten serwer od podstaw złożył więc co ty za farmazony zapodajesz, ten kwadratowy świat mózg Ci spaczył czy o co chodzi?

Rozumiem że wasz serwer z Eq Navi, harnaskiem i gumisiem na czele traci graczy ale to nie powód by oczerniać nasz serwer.

Nie pozdrawiam. 

O co chodzi z tymi petami??? Wydałem gruby hajs z sms'a by kupić peta który godzinę później zniknął razem z fletem z komunikatem "nie odnaleziono fleta". Najgorsza rzecz jaką można było zrobić w Item Shopie.TO COŚ NIE MA PRAWA KOSZTOWAĆ TYLE MONET!!!

Zapewniam że są to moje ostatnie wydane pieniądze na ten serwer. Dziękuję, dobranoc.

Przekazałem sprawę Anzelmowi, w logach wszystko będzie więc na pewno zgubę odzyskasz. Napisz mi tylko swój nick :)

bez gif

Opublikowano

Zaczałem gre daggerem z ekipą i elegancko się gra! Jak narazie do 80 fajnie poszlo :) Dungi dostosowane, exp jak i bony. Krecimy eq na bsie i gramy jutro dalej. Zapraszam wszystkich.

@True990

Dodajcie jeszcze jakiś hosting, bo jest 1 a niektórzy maja problem z pobieraniem z niego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...