Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu 6.6.14 18:00 [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up, czytałem komentarze, po za tym, skąd pewność że nie 1k ? Skoro nie ma licznika, nigdy nie bedzie pewności ^^

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up, czytałem komentarze, po za tym, skąd pewność że nie 1k ? Skoro nie ma licznika, nigdy nie bedzie pewności ^^

Wystraczy popatrzeć w grze jak wygląda sytuacja :) gra coś ok 400-500 graczy ;)

Jak ze skillami?

Opublikowano

Skusiłem się na chwile rozrywki na tym serwerze i już żałuję ;)

Po pierwsze zmieńcie nazwę z [Easy] na [Medium] bo to co tu jest to zdecydowanie nie easy :)

Po drugie czy tylko mi magiczny metal nie ulepsza? (śmieszny bug) :D

Po trzecie to atlantyda, jest to samo co na poprzedniej odsłonie :)

No i po czwarte, osób gra naprawdę nie wiele, na starcie było sporo ale po "śmiesznym" expie większość zrezygnowała.

Co do prezki, wydaję mi się, że w paincie zrobię lepszą :D

Krótko mówiąc, chłopaki się nie postaraliście.

@Edit.

A i rejestruję się po raz enty i dalej nie mam konta :D 

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

@Up, bardzo możliwe, jednak nikt nie wie dlaczego teraz nie działa stronka jak należy i jeśli to so mówi @2xUp, to serv został zjebany doszczętnie, gdyż na prawdziwej Deili, tzn tej która była kiedyś a teraz miała się nazywać .eu, exp był łatwy w miare i ogólnie ludzie nie narzekali i grało, faktycznie 2,2k osób.

Opublikowano

Skusiłem się na chwile rozrywki na tym serwerze i już żałuję ;)

Po pierwsze zmieńcie nazwę z [Easy] na [Medium] bo to co tu jest to zdecydowanie nie easy :)

Po drugie czy tylko mi magiczny metal nie ulepsza? (śmieszny bug) :D

Po trzecie to atlantyda, jest to samo co na poprzedniej odsłonie :)

No i po czwarte, osób gra naprawdę nie wiele, na starcie było sporo ale po "śmiesznym" expie większość zrezygnowała.

Co do prezki, wydaję mi się, że w paincie zrobię lepszą :D

Krótko mówiąc, chłopaki się nie postaraliście.

@Edit.

A i rejestruję się po raz enty i dalej nie mam konta :D

Po 1 primo, ulepsza się tez u kowala i jest 100%, więc zaden bug, po 2 primo, tu ci exp nie pasuje? pograj na serwerze hard, a po 3 primo, graczy jest 600-/+

Jakie 1k panowie troche samokrytyki.W tej prezce jest wiecej osob jak na serwerze

//Byla cofka? Postac mi gdzies wcielo.

nie bylo zadnej cofki, wszystko jest jak bylo, tylko, ze są jakieś problemy ze stronka.

Jeszcze sie taki nie urodził, co by kazdemu dogodził, ale to juz tak na marginesie. 

Exp byłby latwiejszy max lvl w 2 dni, a co potem?? placz, ze na serwerze nie ma co robic, straszne, ale mam jedno pytanie - wy sie tak nie boicie?

Opublikowano

U niego są same serwery na hajs i zazwyczaj kitowe. Lepiej zagrać na czymś pewniejszym.
Strona [Tragedia]
Prezka [ujdzie w tłumie]

Gra [Nic nowego]
Ocena 1/10
Pozdrawiam, xSizY :).

Opublikowano

@Up, własnie o tym mówie cały czas ;)This page (http://deila.eu/) is currently offline. However, because the site uses CloudFlare's Always Online™ technology you can continue to surf a snapshot of the site. We will keep checking in the background and, as soon as the site comes back, you will automatically be served the live version. )

@2xUp, wiesz, grałeś ? Nie. Ja grałem na Deila.pl i mi sie strasznie podobała. Co do .eu, to po komentarzach można się zrazić, ale mimo to zobacze co nowego odjebali, że server znowu wygląda jak wygląda...

Opublikowano

Czy tylko mi nie działają obrazki z prezentacji?

Rejestracja nie działa?

Error 522 Ray ID: 136bbf2d6e170c8f Connection timed out

Ani sie zarejestrować, ani zobaczyć ranking, same błędy..

ZjaranaPanda

Opublikowano

fajnie się grało (tera muszę nowe konto robić xD ) http://scr.hu/128f/wx4sy  tylko że ten 88 do 90 to masakra z 1.5h idzie  jak nie 2h,

od 130 leci jak malina do 155

wbijajcie jest fajnie 

i strona laguje nie da się konta zrobić:P

i ranking się zresetował.

Opublikowano

Serwer fajny :) ale należałoby jeszcze poprawić parę rzeczy :
1. Znikanie bomb-yang, 2-3s to jednak za mało żeby zebrać yangi
2. Napis z prywatnego shop'a - po zwinięciu tobołka nadal biegamy z nazwą sklepu ;)
3. Diamentu i przetopy- napisane 200, kupujemy po 1
4. Dodawanie 5 bonu, skoro i tak jest po 1 yang to mógłby wchodzić 100% tak jak było wcześniej.
5. Drop wiśni...ja wiem,że misje dla biologa są dobrowolne ale bez przesady. Drop 8 wiśni podczas wbicia pięciu lv z 60 na 65 to dość monotonne i zniechęcające zajęcie. (każdy wie jak exp leci na ognistej ;) )
6. Ulepszanie eq- wcześniej było 100% na pierwszych przemianach teraz jest 80% nie wiem czemu... I dlaczego niektórych przedmiotów nie można ulepszać metalem ? 

Na razie tyle rzuciło mi się w oczy, jeśli ktoś coś jeszcze zauważył niech dopisze :)

Opublikowano

Serwer bardzo fajny. Gorąco polecam.

Skąd bronie na 75 lvl ze średnimi?

Średnie robisz we własnym zakresie.  Bronie na 76 truty itd itp lecą w grocie z genków

bez gif

Opublikowano

Co masz pozmieniane? Po przerwie wbijamy na serw cisnąć bo gra się tak jak na początku :)

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...