Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu 6.6.14 18:00 [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

opłaca się zaczynać grę jak zarobić na małym lvl administracja zajmuje się serwerem nowości poprawa błędów itp ?

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

opłaca się zaczynać grę jak zarobić na małym lvl administracja zajmuje się serwerem nowości poprawa błędów itp ?

Nie,od startu nie zrobili nic :)

btw Zorin pamietam Cie z aval**a :p

Srij9JT.png

Opublikowano

Jeszcze powinni w tym dungeonie Otchlani zmienic z 3 osob na 2 w PT . Malo ulep dropi z tego dungeonu jak na 3 osoby ;x

69737149773342596741.png

Opublikowano

Jeszcze powinni w tym dungeonie Otchlani zmienic z 3 osob na 2 w PT . Malo ulep dropi z tego dungeonu jak na 3 osoby ;x

także jestem tego zdania żeby bylo 2 os w pt

-kiedy będzie forum? ile można czekać co to za serwer bez forum.

Opublikowano

Skad smoczy monument?

Ognista, jakiś mini boss bodajże

Co do serwera to jest dość dobrze. Na każdym lvl można dobrze zarobić, szkoda tylko, że gracze nie wystawiają jeszcze sklepów. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Skad smoczy monument?

Smok na ognistej ziemi

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Smok na ognistej ziemi

Gdzie jest ten smok? Jeździłem po całej i nie znalazłem.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Ile tak poważnie Online? Warto zaczynac?

Dużo ludzi gra i jest bardzo przyjemnie, oczywiście opłaca się zaczynać.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Ile tak poważnie Online? Warto zaczynac?

Grać niby się opłaca..

Ale admini praktycznie nic nie robią :)

A są to dopiero "poczatki" servera.. wiec pewnie będzie tak jak na Pando*** , Eli** :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

@True990

Zainwestuj w lepszą maszyne pod tego priva, i odpal isa jak gra 1k osob a nie serwer padda za kazdym ddoskiem :)

Serwer polecam, szkoda tylko ze padaja kanaly ciagle a z tym wiaze sie wywalanie z dungow.

Opublikowano

Wywala co kilkanascie minut juz od dobrych kilku godzin a teraz ok. pol h temu juz wywalilo i nie mozna sie zalogowac.

Ktos wie o co chodzi?

Opublikowano

@MisSsieK

Dzialaja 2 kanaly ostatnie ktore sie podniosly z automatu, reszta off do póki nie odpali ich technik ;)

Brak is = brak dobrej maszyny. Było dalej narzekać tutaj że kupujecie rzeczy w is i Wam znikają... zamiast wyjasnic wszystko bardzo szybko z Anzelem na tsie.

Opublikowano

Może działają 2ch ale nie da się zalogować po wywaleniu z serwera bo wyskakuje okno z informacją że się jest połączonym więc Ci którzy zostali wyrzuceni z serwera muszą czekać do pojawienia się technika, wyśmienicie. ;c

Opublikowano

o 0:00 miała być aktualizacja, nikt nie narzeka tylko mówi o problemie bo forum jeszcze nie ma to trzeba gdzieś informować true/Anzalm. Ja dzis odzyskałam od Anzalma mojego zwierzaka z is udzielił mi pomocy więc jestem zadowolona bo moje pieniądze nie poszły w błoto. Co prawda mogli by zrobić jakiś event zwłaszcza że weekend  + jakiś bonus expa lub dropa ;x i dodać wkońcu drop kostiumów .Tak to serwer spooko jest 1 k sympatyczni ludzie.

wilowo.jpg

Opublikowano

o 0:00 miała być aktualizacja, nikt nie narzeka tylko mówi o problemie bo forum jeszcze nie ma to trzeba gdzieś informować true/Anzalm. Ja dzis odzyskałam od Anzalma mojego zwierzaka z is udzielił mi pomocy więc jestem zadowolona bo moje pieniądze nie poszły w błoto. Co prawda mogli by zrobić jakiś event zwłaszcza że weekend  + jakiś bonus expa lub dropa ;x i dodać wkońcu drop kostiumów .Tak to serwer spooko jest 1 k sympatyczni ludzie.

Eventy eventami, najpierw to niech się zajmą problemami które występują notorycznie bo osoby z małą cierpliwością zaczną się wykruszać i będzie ludzi coraz mniej a moim zdaniem skoro gra już te 1k ludzi to administracja powinna pokazać że coś chcą dla graczy robić a odkąd gram to nie widziałam ani jednego admina na dłużej niż 2min by zawiadomić o aktualizacji która do dziś nie weszła. I radziłabym zadbać o jakieś info na stronie, odkąd wystartował nie ma aktualizacji statusu serwera - wieczne obietnice które na tym się tylko kończą, są  męczące. Serwer jest naprawdę świetny i jest co robić, nie to co na większości easy - Jeden dzień i całe eq do pvp i max lv.

Opublikowano

Po 1. 1k ludzi to tutaj nie gra :)

po 2. Eventy? mogli by ogarnać te padające chanele,a nie eventy robić.

po 3. Nie chce im sie dupy ruszyc do niczego.

Postawic server i mieć wyje*ane ,najlepiej :D

Poczekam do jutra,jezeli się nie ustabilizuje to zwijam na server który o 20 startuje :>

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

@2 x up

To prawda. Ja miałam nadzieje że po starcie Deila.eu  anzalm zadba o wszystko i nie będzie tak jak na innych privach że zero zainteresowania tylko hajs. Ok rozumiem mogą mieć swoje życie prywatne ,ale jeżeli ktoś podejmuje się działania '' postawienie serwera''  to ma też odpowiedzialność zapewnić nam świetną rozgrywkę. Olewania ze strony teamu nie da się ukryć bo widać to wszystko gołym okiem. Mam nadzieje że się opamiętają i ogarną serwer z paru bugów i problemem z chanelami .Trzymam Kciuki .

wilowo.jpg

Opublikowano

@2 x up

To prawda. Ja miałam nadzieje że po starcie Deila.eu  anzalm zadba o wszystko i nie będzie tak jak na innych privach że zero zainteresowania tylko hajs. Ok rozumiem mogą mieć swoje życie prywatne ,ale jeżeli ktoś podejmuje się działania '' postawienie serwera''  to ma też odpowiedzialność zapewnić nam świetną rozgrywkę. Olewania ze strony teamu nie da się ukryć bo widać to wszystko gołym okiem. Mam nadzieje że się opamiętają i ogarną serwer z paru bugów i problemem z chanelami .Trzymam Kciuki .

Masz zupełną rację. Wiesz szkoda jest serwera bo jest naprawdę świetny, jeden z niewielu gdzie widzę sens gry jeśli chodzi o easy. Na upartego jeśli się nie mylę to nawet is nie działa, więc nawet nie mają z tego zysku. Nie rozumiem jak można postawić serwer i sobie go zignorować tym bardziej gdy jest dość duże zainteresowanie serwerem. Powinni dać przykład sobą, zadbać o ten serwer jeszcze bardziej choćby po to by pokazać że serwer jak i administracja jest o wiele wiele lepsza niż ta kradziona Deila.pl a jak widzę takie traktowanie graczy to odechciewa się grać mimo większych plusów niż minusów. Mam nadzieje że coś się zmieni, bo nie jeden świeżo postawiony serwer chciałby mieć takie zainteresowanie graczy.

Opublikowano

1k nie możliwe... Minął już tydzień od startu, wiele osób ma już max. lvl, więc powinny być jakieś sklepy w m1, lecz cały czas jest pustka... 

Właśnie to jest najgorsze, że gospodarka serwera ukształtowała się w kompletnie złym kierunku. Tutaj podstawową walutą stały się ulepszacze zamiast yanga. Wystarczy spojrzeć na czat. Nie ma ofert typu "sprzedam coś za 2kkk" tylko "sprzedam za ogniste kamienie/wymienię za tripskrypt" itd. co jest złe bo mając 3kkk yang nie jesteś w stanie kupić praktycznie nic. Na deila.pl było wręcz przeciwnie: minimum kilkanaście sklepów w środku dnia i wszystko dostępne za hajs (zaginiony miecz+0 za 150kk ^^). Przy takim rozwoju, dojdzie do tego że gospodarka serwera kiedyś się zadławi. To już nawet teraz jest sporym problemem. Najlepszym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie na jakiś czas handlarza z podstawowymi ulepszaczami po zawyżonych cenach. Wtedy siła yanga poszłaby znacznie w górę, bo póki wygląda to beznadziejnie :).

qsHVsoT.png

Opublikowano

Właśnie to jest najgorsze, że gospodarka serwera ukształtowała się w kompletnie złym kierunku. Tutaj podstawową walutą stały się ulepszacze zamiast yanga. Wystarczy spojrzeć na czat. Nie ma ofert typu "sprzedam coś za 2kkk" tylko "sprzedam za ogniste kamienie/wymienię za tripskrypt" itd. co jest złe bo mając 3kkk yang nie jesteś w stanie kupić praktycznie nic. Na deila.pl było wręcz przeciwnie: minimum kilkanaście sklepów w środku dnia i wszystko dostępne za hajs (zaginiony miecz+0 za 150kk ^^). Przy takim rozwoju, dojdzie do tego że gospodarka serwera kiedyś się zadławi. To już nawet teraz jest sporym problemem. Najlepszym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie na jakiś czas handlarza z podstawowymi ulepszaczami po zawyżonych cenach. Wtedy siła yanga poszłaby znacznie w górę, bo póki wygląda to beznadziejnie :).

Dokładnie, większość osób sprzedaje praktycznie za te ulepy, a szczególnie perły... 

1394047278-U990178.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...