Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu 6.6.14 18:00 [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akurat to ,że walutą są ulepy to nic dziwnego -_-

Na wieeelu serverach tak jest.

Nie wypowiadam się do jutra do wieczora,a potem zobaczymy co dalej z serverem .

Ciekawe ile server jeszcze wytrzyma z takim olewaniem adminów.

715a95fd31834.jpg

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Akurat to ,że walutą są ulepy to nic dziwnego -_-

Na wieeelu serverach tak jest.

Nie wypowiadam się do jutra do wieczora,a potem zobaczymy co dalej z serverem .

Ciekawe ile server jeszcze wytrzyma z takim olewaniem adminów.

A jednak na praktycznie bliźniaczym serwerze z końcówką pl udało się stworzyć gospodarkę opartą na yangach i dobrze się trzyma. Ulepszacze same w sobie jako waluta nie są złe, tylko że najczęściej chodzi o ulepszacze niedostępne globalnie. Przykładowo: najbardziej pożądany ulepszacz czyli ogniste kamienie. Przez to że występuje tylko na jednej mapie (oraz lecą z generała w atlantydzie) ludzie siedzą tam dniami i nocami by je dropić, bo tylko tak mogą cokolwiek kupić od innego gracza.

Podczas gdy na innym serwerze (opartym na yangu) wystarczyłoby sprzedać inne rzeczy (za yang) by kupić to czego się potrzebuje (również za yang) nie przeszkadzając tym samym nowym graczom, którym tutaj zajmują spoty dropiąc owe ulepszacze. Dodatkowo sprzedając swoje rzeczy za yang sprawi, że inny gracz również będzie musiał wystawić swoje rzeczy za yang by na nie zarobić. I koło się toczy.

Przy warunkach tego serwera yang jako waluta jest korzystniejszy dla wszystkich (zwłaszcza dla nowszych graczy, którzy wartościowe ulepszacze mogą zdobyć dopiero od 90 lvla podczas gdy yangi zdobywają od początku gry)

Wszedłem przed chwilą (tj. 01:38) na deilę.pl i pierwsze co zobaczyłem to sklep wypełniony perłami, ognistymi kamieniami, kamieniami glymph i truciakami. To przykre ale moim zdaniem deila.pl kładzie eu na łopatki w kwestii przyjemności wyniesionej z gry.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Anzelm Aka Smok tylko i wyłącznie zje**** ten serwer , kiedyś było po 2k teraz jest ledwo 600
Smok to naprawde wielkie ZERO tak jak już inni mowili , wylewka na maxa  !
Gdy serwer pada Anzelm automatycznie mutuje sie na ts i nie potrafi odpowiedzieć tylko pisze ponieważ boji sie hejtu ;)
NIE POLECAM DEILA.EU !
Kiedyś serwer był MEGA a teraz to wielkie gówno tak samo jak SMOK ;)

Smok przypomne ci twoje słowa ' Nie poddam sie deila.eu jest moja '
Jest twoja ale gracze z dnia na dzien ida w dół , dzisiaj miał byc dungeon na fryzy i kostiumy a go nawet idioto nie potrafisz zrobić a pisałeś już o tym od tygodnia !
NIE POLECAM GRY NA SERWERZE PRZEZ WIELKA OLEWKE SMOKA ! ( Napisałbym reszte adminow ale jest tylko smok :) )

Nie POLECAM po raz 11919191 , PIS JOŁ i Smok poćwicz ;)

59122174465016847210.gif

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Dzisiaj o xx startuje PhoEnix9332. Zapowiada się bardzo przyjemny serwerek.

Czyli o invorii można pisać a o turimie nie? Świetnie.

qsHVsoT.png

Opublikowano

@DDKA Podasz linka do pobrania, bo jakoś mi nie działają na stronie.

Podałem na pw,

Deila.eu zapowiadała się nie źle, grałem na 1 odsłonie i było świetnie. Lecz te wszystkie przepychanki między Administracja, niekompetentność i kłamstwa, niestety od serwera odpycha.

Zapowiadała się świetnie, to wszystko. Jeśli szukasz stabilnego serwera na dłużej, nie polecam Deila.eu

Opublikowano

Serwer jest naprawde świetny ale SMOk to .... wiadomo co

Ciekawe co smok odpowie na to co piszemy o nim ;)
+ Kiedy ten ' dungeon ' z fryzami i kostiumami o ktorym pisales codziennie przez caly tydzien?

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

1k nie możliwe... Minął już tydzień od startu, wiele osób ma już max. lvl, więc powinny być jakieś sklepy w m1, lecz cały czas jest pustka... 

jesteś jakiś nie doebany czy co po co na serwerze easy sklepy co ty chcesz wystawiać truty które są gówno warte, wg coś osiągnąłeś na tym serwie nie mówiąc o 1 lvl??

wszystko dropi masowo ludzie się wymieniają ulepszaczami i wg.

i na serwie gra +/-700 graczy

Pozdrawiam Mamę i Tate rodziców .

Opublikowano

jesteś jakiś nie doebany czy co po co na serwerze easy sklepy co ty chcesz wystawiać truty które są gówno warte, wg coś osiągnąłeś na tym serwie nie mówiąc o 1 lvl??

wszystko dropi masowo ludzie się wymieniają ulepszaczami i wg.

i na serwie gra +/-700 graczy

Pozdrawiam Mamę i Tate rodziców .

Lolz, coś nie tak? Wejdź sobie na pierwszy, lepszy serwer easy i zobacz, że jest pełno sklepów. Osiągnąłem, może nie dużo, lecz 130 lvl. 700 graczy? Gdzie ty ich widzisz? 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Lolz, coś nie tak? Wejdź sobie na pierwszy, lepszy serwer easy i zobacz, że jest pełno sklepów. Osiągnąłem, może nie dużo, lecz 130 lvl. 700 graczy? Gdzie ty ich widzisz? 

94237776138967830581.jpg

każdy serwer jest inny.

co ty chcesz wystawiać kupować??

2 raz tego samego nie będę pisał i tłumaczył.

Opublikowano

Zapraszam na serwer! :)

IP TS Na stronie w dziale "Porozmawiaj z Nami"

Przypominam także osobom które zniknęły itemki zapraszamy na TS i proszę czekać na [HA]Anzelm w dziale "Deila.eu"

Pozdrawiam

True

Opublikowano

Po tym co dodałeś jestem w 100% pewny, że deila.eu upada, a żeby nie być zbytnio stratnym dodajesz filmik z emperiusa żeby ściągnąć tam ludzi.

Administracja olała serwer po całości, a z tego wszystkie smok się tylko ośmieszał tymi jego tekstami o deili.eu 

2u5eyq.jpg

Edytowałem od razu,pomyłka, mam 20 kart i przez przypadek mi się powaliły :x

Deila.eu stoi stabilnie a Anzelm bierze sie do roboty ;)

Forum wiem że obiecujemy od X czasu natomiast juz dziś RACZEJ powinno się pojawić ;)

Opublikowano

Proszę, naprawcie te je*ane lagi.. nawet się nie da expić, a co dopiero wybonować eq ! Raczej wątpię, że będę grał mimo że serwer kozak.

Opublikowano

Proszę, naprawcie te je*ane lagi.. nawet się nie da expić, a co dopiero wybonować eq ! Raczej wątpię, że będę grał mimo że serwer kozak.

proszę kupić nowy komputer.

ja tam nie mam lagów tylko od czasu do czasu ch wywali.

Opublikowano

Jak juz mówiłem wiele razy serwer juz sie dawno skończył...

Tak wygląda M1 ch1 o godzinie 18 w sobote :)
13112945659046936352.png
20 ludzi na krzyz a z tego 6 od nas z gildi ;)

Na serwerze nie ma juz nawet sie z kim bić bo wszystkie gildie skończyły gre , na liczniku jest pewnie z 200 osób ale licznik niestety nie jest pokazany .

Anzelm to teraz czekamy na kolejną deile ' w piatek bez bugow '
Pozdrawiamy NewEra i nie polecamy grać bo juz nie ma nawet z kim grać ;)
31313837457235219857.png

81096437081965088413.png

Opublikowano

proszę kupić nowy komputer.

ja tam nie mam lagów tylko od czasu do czasu ch wywali.

przykro mi, komputer mam dobry :) internet także :) dziwne jest to że schodząc i wchodząc na konia zajmuje około 2/3 sekund

Opublikowano

Fajne Zuo normalnie świetne... tylko dla 200 leveli dopchać sie nie da .. mogli byście na całej mapie to każdy by miał szanse cokolwiek wydropić,ale wy jak zwykle nie pomyślicie... mówią niektórzy ze lepsze takie złą niż wcale.. Ja uważam że 1 dobre zuo rozplanowane to sukces a nie na odczepne.

wilowo.jpg

Opublikowano

Dungeony nawet już są zepsute ;) na te od 65 nie ma żadnych mobków, metinów, bossów, a na Smoki wchodzi kto chce przed chwilą wszedłem to spotkałem 2 sury 200lvl i odrazu na czacie było "zajebi**" i oczywiście dedli mnie i się wylogowali

Dobra właśnie widzę, że zaraz konserwacja więc zobaczymy po 

Opublikowano

Forum dzisiaj? Chyba jednak nie. ;d Ale spokojnie, pewnie 'jutro' uruchomia hehe :D

Btw. konserwacja ktora miala trwac moment, trwa juz z 1h a teraz w dodatku cos wbic nie mozna i nie wiadomo czy osoby itemkow nie straca. :)

Opublikowano

Jak juz mówiłem wiele razy serwer juz sie dawno skończył...

Tak wygląda M1 ch1 o godzinie 18 w sobote :)

13112945659046936352.png

20 ludzi na krzyz a z tego 6 od nas z gildi ;)

Na serwerze nie ma juz nawet sie z kim bić bo wszystkie gildie skończyły gre , na liczniku jest pewnie z 200 osób ale licznik niestety nie jest pokazany .

Anzelm to teraz czekamy na kolejną deile ' w piatek bez bugow '

Pozdrawiamy NewEra i nie polecamy grać bo juz nie ma nawet z kim grać ;)

31313837457235219857.png

ty jesteś nie doebany nie ma z kim wojny brać proszę cię zapraszam na wojnę nazwa gildii:eQulilibrium

i ludzi jest o wiele więcej to robiles tego ss rano pewnie gdy gimby w szkole są...

Opublikowano

Kaspa YouTube

Wątpie coś ,ze robiłes tego ss'a w sobote o 18 :) dodaj całego ss'a a nie wyciętego jezeli naprawde tyle ludzi gra :)

Ludzie mówią ,że gra 1k osób, nie jest to prawdą gra może 500 osób.

// Kiedy ogarniecie to forum ? :)

Bo coś od kilku dni widze ~ Już dzisiaj bedzie ~ :]

715a95fd31834.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...