Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu 6.6.14 18:00 [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze mozna uzywac swojego bsa?? Np realfreaka bo jest szybszy?

co to za głupie pytanie nowa w internetach czy co?

no raczej że można.

Opublikowano

@Alternatyw

Padła? Żebyś miał chociaż trochę rozumu, to byś wszedł na forum i zobaczył, że została wyłączona, a nie padła. Paść to może serwer jak byłby DDOS`owany np. ;) Również pozdrawiam.

denzel.png

Opublikowano

@Alternatyw

Padła? Żebyś miał chociaż trochę rozumu, to byś wszedł na forum i zobaczył, że została wyłączona, a nie padła. Paść to może serwer jak byłby DDOS`owany np. ;) Również pozdrawiam.

Ty to tam opanuj swoich kolegow na serwerze bo jakis PENTAGROM pisze ze powiedziales mu ze zamykacie serwer w sobote i na wolaj zaczyna sie spam .

69737149773342596741.png

Opublikowano

Ty to tam opanuj swoich kolegow na serwerze bo jakis PENTAGROM pisze ze powiedziales mu ze zamykacie serwer w sobote i na wolaj zaczyna sie spam .

Dokładnie tak było a 3 minuty później dałem mu eq z komend których nie mam i na koniec wysłałem mu plik tekstowy w którym zawarte są wszystkie loginy i hasła..

Ty tak na serio? Pierwszy raz spotykam się z nickiem PENTAGROM. Pierwszy raz  słyszę o tym że serwer ma zostać zamknięty w sobotę. Kiedy mu to niby wysłałem jak dziś byłem raz na serwerze sprawdzić czy wszystko śmiga i wyszedłem bo miałem parę spraw do załatwienia. Nikomu nie odpisałem nawet na PW. "Ty to tam opanuj swoich kolegów na serwerze". Na serwerze "nie mam" bo nie szukam kolegów i to się nie zmieni, słabe informacje masz :). Gdybym takie coś napisał całe forum deilii by o tym buczało a nie ma ani jednego tematu, ani jednego posta i ani jednego wpisu na sb o "zamknięciu serwera w sobotę" 

EDIT:// nie zauważyłem że to odnosi się do Cheliosa. Tak czy siak gracz został zbanowany za rozsiewanie takich plotek :) 

@Alternatyw

Została wyłączona bo nie przynosiła odpowiednich zarobków a wasz kochany Flourine właśnie otwiera drugi serwer na bazie plików deila.eu. Została również wyłączona bo GM (Nulcia) na Ox'xie rozdała każdemu eq na 200 lvl. Wyłączony - jak na ten serwer wyłączony to zbyt delikatne określenie :). Padł bo A) grało tam może z 150 graczy B) nie przynosiła mu kasy - typowa złotówa i C) Był po prostu ch*jowy że tak brzydko się wyrażę :)

bez gif

Opublikowano

Dajcie link do patcha i dajcie clienta na iny hosting  pobrałem clienta ze 20 razy i pobrałem łatkę itp i chu j wchodzę a tu pisze przy każdym ch nieaktywne ,wina to na pewno nie jest windowsa ani kompa bo  mam windows 7  brat też  i na obu to samo  i u kolegi na windows 8 też to samo wszystkie ch nieaktywne tak jak by nie było połączenia z siecią . 

zxc

Opublikowano

Szkoda, że niestety nie mogę zalogować się już od 3 dni na serwer, otóż problem leży w tym, że po logowaniu postaci wywala do win razem z komunikatem "????????"

Opublikowano

Szkoda, że niestety nie mogę zalogować się już od 3 dni na serwer, otóż problem leży w tym, że po logowaniu postaci wywala do win razem z komunikatem "????????"

Spróbuj

Opublikowano

Szkoda ze znowu wywala co 30min - 1h all channele.

Jezeli serwer ma takie zabezpieczenia ze nawet ddosow nie wytrzymuje tylko stopuje cala maszyne to ja podziekuje za gre.

Bo juz tracilem za duzo przepustek zeby sie nie wkur......

69737149773342596741.png

Opublikowano

Jak jest patcher to poprosze link :) dam + i jednocześnie do administracji weście kur.. mać naprawcie te wywalanie bo to jest irytujące i pomału zmusza do myślenia nad zmianą servera

Jednocześnie usuńcie PT na dungeony bo to bezsens i tak każdy bossy solo ubija z buta a podbijanie licznika online buffkami jest poprostu zrytym  pomysłem bo aktywnych graczy jest z 300 :) 150 to ich buffki a reszta to postki do zmian bonusów ot to cała prawda :P nie wspominając już nic o dropach  ^_^

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Tak to jest z pier... gimbusami którzy tylko ddosy walą bo im się licznik graczy nie zgadza j*b.. downy  8S  I pomyślcie nad  tymi dungeonami bo to jaja jakieś  :) Jeszcze jedno butelki z PD mają bloka lvlowego więc robiąc sobie buffa który ma 75 lvl nie idzie kliknąć średniej butelki PD ani małej w sumie wychodzi że i tak expimy tradycyjnie więc te butelki można jak dla mnie wyebać  <_<

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

@rooobson

Ludzi gra dosc duzo, ciezko powiedziec bo nie ma licznika ale na kazdej mapie masz zawsze te wieksze spoty dosc oblegane (Nie do tego stopnia ze nigdy nie sa wolne ale tak ze wlasnie widac ze ktos gra. :)) takze ja bym powiedzial ze kilkaset (gorne 500/600) raczej gra jak nie wiecej lecz mowie nie jestem w stanie powiedziec dokladnie i jesli ktos sie z tym nie zgadza to ok. Sam wejdz, pograj i popatrz jaki jest 'ruch' na serwerze. 

Czy oplaca sie zaczynac? Jak najbardziej! Sam nie dawno zaczalem i gra sie przyjemnie. Nie dlugo maja jeszcze usprawnic gospodarke na serwerze a wtedy juz bedzie bardzo fajnie + naprada padajacych kanalow i nic tylko grac.

Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

chłopie popraw tego serwera bo po1 wywala ch serwer po2 drop mały jest a po 3 znowu teak sam robicie co na tamtym serwerze delinr1

chłopie popraw tego serwera bo po1 wywala ch serwer po2 drop mały jest a po 3 znowu teak sam robicie co na tamtym serwerze delinr1

tak grać jak on nie umie se poradzić z wywalaniem ch to co gadać o grze na takim serwerze

Opublikowano

jest fajny serwer ale nie polecam gry na nim bo po1 robisz se pt wchodzisz na mapkię dropisz ulepki je masz juz podnieść a tu dup wywali ch i to ma być gra nie polecam wogóle serwera jak nie zrobi z tym ch

Opublikowano

serwer stoi ludzie grają ale serwer jest i tak kijowy dlatego lagi są jest ch5 nie idzie wejść chociaż jest aktywny taki to serwer bo nie umią zrobić co trzeba z tym zrobić

Opublikowano

serwer stoi ludzie grają ale serwer jest i tak kijowy dlatego lagi są jest ch5 nie idzie wejść chociaż jest aktywny taki to serwer bo nie umią zrobić co trzeba z tym zrobić

Jakim cudem przeszedles przez proces rejestracji?!

@ Ile gra tutaj osob?

Srij9JT.png

Opublikowano

Ten serwer to jeden wielki BUG . Mapy zbugowane , GM daje na forum bany za to ze na SB sie pisze . Nie polecam w 100%

Glownie chodzi o ( GoodIdea )

69737149773342596741.png

Opublikowano

Gratuluje dziecią które nic się nigdy nie nauczą i biorą się za serwer i go zgnoili bardziej

Dzisiejsza aktualizacja w skrócie!

- Zbugowanie map do expa

- Poprawienie WP'ka (dmg)

- Zrobienie gówna z bodziaka

- Zrobienie gówna z mentala (chociaz tak bylo od poczatku ale teraz jeszcze mniej bije)

- Dungeon otchłań zbugowana na kazdym ch, po metinach nie ma mini bossów, brak info o zabicu 9 metków http://scr.hu/1d2o/9ds9y

- Pisanie GM'a rano ze aktualizacja za 1/2 dni, a o 14 była dziś

- Ciagly brak do pobrania latki

- Zbugowane miejsca w eq

Ogolnie rzecz biorac to wy cos umiecie? Jeden gm pisze co innego drugi co innego, oxa nawet zrobic nie umiecie, macie w dupie graczy nie oddajac przepustek i wykrecajac sie ze dungeony same sie podnosza? Co z tego jak przepustki ida na darmo.

Gram do jutra jak bedzie jak jest nadal, opierdalam konto na waszym gównie i ide gdzie indziej :>

Tak i wklejam ta sama tresc co u Was napisalem aby wszyscy to wiedzieli ktorzy chca zaczac gre tutaj : )

Opublikowano

Mozna jakies info od administracji prosic?:>

//Edit

Info z forum serwera!!!

Witajcie,

serwer Deila.eu istnieje już dwa tygodnie.
Liczba graczy powoli się zwiększa, również, żeby przyspieszyć ten
proces zatrudniliśmy YouTuberów takich jak : TheKozaKETheVolTwinsDJwdd.
Również w tym kierunku wprowadzamy zmiany na serwer:
- dodanie możliwości wytwarzania Skrzyń z małżami oraz perłami (ułatwia handel),
- dodanie wymiany małży u Rybaka (można porównać z masowym otwieraniem),
- zmiana nazw zwierzaczków oraz koni, zamiast konkretnych nazw, pety oraz rumaki
w nazwie będą zawierały nick swojego właściciela,
- dodanie nowego przetopu (Kamień Cesarza) do ekwipunku na 80 poziom (biżuterii),
- zmiana wymaganych poziomów na wstęp na mapy : Las Duchów, Czerwony Las, Loch Pająków,
- zmiana zdobywanego doświadczenia na poziomach 75 - 90 w Atlantydzie (poziom 1),
- zmiana zdobywanego doświadczenia na poziomach 160 + (zwiększono),
- zwiększono drop Yang oraz dodano pokaźne sumy wymaganych funduszy na ulepszenie przedmiotu,
- zmieniono nazwę Kamienia duszy na Kamień Fatum,
- zmieniono wygląd niektórych broni na 180 poziom,
- zmniejszono zadawane obrażenia oraz HP bossów i mobów z poziomami 150+,
- usunięto drop kawałków map z esencji
- dodano szansę (10%) na drop Lodowego Amuletu z Metina na Niebiosach,
- zwiększono szansę na drop ulepszaczy na Niebiosach,
- wszystkie dungeony zostały zablokowane przed bugowaniem się np. Metinów w Niebiosach po logu
drugiej osoby,
- unieruchomiono Dowód. Feministek na dungeonie Piaski Pustynnej Doliny (nie wejdą już w ścianę i nie zbugują dungeonu),
- unieruchomiono Szalonego Wampira Jacka na dungeonie Kraina Ciemności,
- obniżono wbudowane bonusy zycia w zbrojach na 160 oraz 180 poziom,
- obniżono zadawane DMG (z broni) przez szamana,
- wyrównano balans klas postaci (więcej na forum),
- obniżono wartości bonusów wbudowanych w biżuterii z Niebios oraz biżuterii Skazy Cieni,
- zwiększono drop opasek w Otchłani Ognia
- usunięto 6 pór dnia (wg. 80% graczy był to zbędny 'bajer') zostały dwie dzień i noc,
- nowe skyboxy (tekstury nieba) na mapach,
- po zakończeniu wyprawy na Niebiosach pojawi się NPC, który teleportuje nas bezpośrednio przed
wejście do dungeonu,
- dodano nowe godziny zmiany pór dnia, teraz w godzinach 20-05 będzie trwała ciemna noc,
- dodanie nowego skyboxa (tekstury nieba) oraz animacji deszczu - na mapach : Świątynia Hwang, Skorupia Wyspa,
- rozwój gospodarki serwera,
- poprawiono błąd z zamykaniem sklepu,
- dodano informację o zalogowaniu się znajomego,
- dodano godzinę i datę (zaczerpywana z ustawień w komputerze lokalnym) na pasku czatu,
dodano dwa nowe futrzaki, zawierające różne wody,
- dodano drop nowej skrzyni na małże, perły
- dodano nową wersję clienta V1.1.2 !!!
- aktywowanie dungeonu Kraina ciemności - 165 lv. (wstęp u Octavio)
-dodanie ponad 5 nowych opcji wytwarzania przedmiotów u Historyka,
-dodanie nowego kamienia (funkcja jak przy kamieniu Metin)
-dodanie 2 nowych Bossów
-dodanie 3 nowych mobów
-dodanie systemu deszczu
-dodanie respu nowych kamieni na mapie : Równoleżnik Raka
-dodanie respu Bossów na mapie : Równoleżnik Raka
-dodanie nowych ulepszaczy
-dodanie skrzyni z dośw. (30kk, od 140 poziomu)
-dodanie nowego paska ładowania gry
-dodanie możlwości wytworzenia kostiumu, fryzury (premium)
-zmiana ilości wymaganych osób na dungeon (z 3 na 2)
-naprawienie podłogi w Atlantydach
Aby widzieć wyżej wymienione zmiany i grac na najwyższym poziomie pobierz już teraz aktualizację v1.1.2 !
POBIERZ - MIRROR 1
POBIERZ - MIRROR 2
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do gry,
Anzelm !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...