Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu 6.6.14 18:00 [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile Online w godzinach szczytu? 

Kiedy będzie forum? 

Ogólnie osób jest sporo, tyle że są porozmieszczane na różnych ch. Ale warto grać.

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyparował mi mój miś bao bao ??? wtf. kupiłam w isie 2 dni temu wszystko było ok  dziś tez pare godzin wcześniej teraz wchodze i bao bao nie ma.. ? Prosze o kontakt z Team Deila.eu ;x

wilowo.jpg

Opublikowano

Wyparował mi mój miś bao bao ??? wtf. kupiłam w isie 2 dni temu wszystko było ok  dziś tez pare godzin wcześniej teraz wchodze i bao bao nie ma.. ? Prosze o kontakt z Team Deila.eu ;x

O proszę, widzę nie tylko ja miałem taką sytuację. Na czacie w grze widziałem, że kilka innych osób również ma ten problem. Anzelm powinien wziąć się do roboty, bo serwer zaczyna się sypać, a nasze pieniądze znikają.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Nie mam zadnego keyloggera,hasło zmienione i dalej to samo ...

Zalozylem nowe konto i to samo,no co to do chuja ma byc ?

Może założyłeś konto na Deila.pl, a próbujesz się zalogować na Deila.eu albo odwrotnie :P

Opublikowano

Nie,nic nie pomylilem wszystko mam dobrze pozakladane,tam gdzie trzeba a zalogowac sie nie moge . Dodam ze zaraz po starcie normalnie moglem sie logowac..

Opublikowano

Moze ktoś z team deila.eu rozwiązał by moj problem ze zniknięciem zwierzaka z isu. ??bo na ts nikogo nie bylo wczoraj.ogółem naprawcie is bo po zakupie pare dni i twój zakupiony przedmiot znika a to wydawanie kasy w błoto.tak czy siak posze o zwrot mojej zguby bao bao nick w grze : 404NoFound

wilowo.jpg

Opublikowano

Serwer nie jest zly , ale z 7 channel dzialaja tylko 3-4 , jak sie chce wejsc na mape do expa to wywala z niektorych channel.

Tez osobiscie czekam na Anzelma poniewaz zniknal mi kostium i fryz .

69737149773342596741.png

Opublikowano

lagi sa w uj

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Ten serwer to padlo :) exxpisz sobie na mapie 90 , wpada 140 lv i cię zbija i zabiera spota -.- jedynego przypominam. jaki tu sens jak 180 lv się obijaja na mapach 90-130 i zabierają spoty ?

Opublikowano

Ten serwer to padlo :) exxpisz sobie na mapie 90 , wpada 140 lv i cię zbija i zabiera spota -.- jedynego przypominam. jaki tu sens jak 180 lv się obijaja na mapach 90-130 i zabierają spoty ?

Na każdym serverze tak jest :)

// do kiedy ta przerwa :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Już działa.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Dla wszystkich którym poznikały pety:

Napiszcie do [HA]Anzelma na PW w grze. Przed chwilą właśnie odzyskałem mojego arktycznego smoka :D.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Dla wszystkich którym poznikały pety:

Napiszcie do [HA]Anzelma na PW w grze. Przed chwilą właśnie odzyskałem mojego arktycznego smoka :D.

Chyba praktycznie wiekszosc odzyskala co byla w grze , poniewaz Anzelm stal w m2 i oddawal rzeczy .

69737149773342596741.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...