Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu 6.6.14 18:00 [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalej nie jest poprawione kilka rzeczy potrzebujesz 10k kawałków kamienia aby otrzymać przepustkę nie wliczając pereł itp

Opublikowano

kur  zatrudniacie yutu bera jak gnojki nie macie wporzo serwera  ico wy myślicie że z bugami i nie idzie na serwer wejsc albo grasz a tu dup cie wywali z mapay i ulepki poszły w pizdu i to ma być serwer to jest gówno wielkie

Opublikowano

super teraz nowe aktualizacje, mysle, ze serwer postoi troche czasu :)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

serwer zamiast naporawić to go poprawili na gorsze zjebali expna75 lvl  teraz misje co robisz na uklepszacze na zbrojkie to potforków niema pusto tak poprawiają serwer na gorsze nie polecam, wcale gry na tym serwerze

serwer zamiast naprawić to go poprawili na gorsze zjebali expna75 lvl  teraz misje co robisz na ulepszacze na zbroję to potforow niema pusto tak poprawiają serwer na gorsze nie polecam, wcale gry na tym serwerze

Opublikowano

Mozna jakies info od administracji prosic?:>

//Edit

Info z forum serwera!!!

Witajcie,

serwer Deila.eu istnieje już dwa tygodnie.

Liczba graczy powoli się zwiększa, również, żeby przyspieszyć ten

proces zatrudniliśmy YouTuberów takich jak : TheKozaKETheVolTwinsDJwdd.

Również w tym kierunku wprowadzamy zmiany na serwer:

- dodanie możliwości wytwarzania Skrzyń z małżami oraz perłami (ułatwia handel),

- dodanie wymiany małży u Rybaka (można porównać z masowym otwieraniem),

- zmiana nazw zwierzaczków oraz koni, zamiast konkretnych nazw, pety oraz rumaki

w nazwie będą zawierały nick swojego właściciela,

- dodanie nowego przetopu (Kamień Cesarza) do ekwipunku na 80 poziom (biżuterii),

- zmiana wymaganych poziomów na wstęp na mapy : Las Duchów, Czerwony Las, Loch Pająków,

- zmiana zdobywanego doświadczenia na poziomach 75 - 90 w Atlantydzie (poziom 1),

- zmiana zdobywanego doświadczenia na poziomach 160 + (zwiększono),

- zwiększono drop Yang oraz dodano pokaźne sumy wymaganych funduszy na ulepszenie przedmiotu,

- zmieniono nazwę Kamienia duszy na Kamień Fatum,

- zmieniono wygląd niektórych broni na 180 poziom,

- zmniejszono zadawane obrażenia oraz HP bossów i mobów z poziomami 150+,

- usunięto drop kawałków map z esencji

- dodano szansę (10%) na drop Lodowego Amuletu z Metina na Niebiosach,

- zwiększono szansę na drop ulepszaczy na Niebiosach,

- wszystkie dungeony zostały zablokowane przed bugowaniem się np. Metinów w Niebiosach po logu

drugiej osoby,

- unieruchomiono Dowód. Feministek na dungeonie Piaski Pustynnej Doliny (nie wejdą już w ścianę i nie zbugują dungeonu),

- unieruchomiono Szalonego Wampira Jacka na dungeonie Kraina Ciemności,

- obniżono wbudowane bonusy zycia w zbrojach na 160 oraz 180 poziom,

- obniżono zadawane DMG (z broni) przez szamana,

- wyrównano balans klas postaci (więcej na forum),

- obniżono wartości bonusów wbudowanych w biżuterii z Niebios oraz biżuterii Skazy Cieni,

- zwiększono drop opasek w Otchłani Ognia

- usunięto 6 pór dnia (wg. 80% graczy był to zbędny 'bajer') zostały dwie dzień i noc,

- nowe skyboxy (tekstury nieba) na mapach,

- po zakończeniu wyprawy na Niebiosach pojawi się NPC, który teleportuje nas bezpośrednio przed

wejście do dungeonu,

- dodano nowe godziny zmiany pór dnia, teraz w godzinach 20-05 będzie trwała ciemna noc,

- dodanie nowego skyboxa (tekstury nieba) oraz animacji deszczu - na mapach : Świątynia Hwang, Skorupia Wyspa,

- rozwój gospodarki serwera,

- poprawiono błąd z zamykaniem sklepu,

- dodano informację o zalogowaniu się znajomego,

- dodano godzinę i datę (zaczerpywana z ustawień w komputerze lokalnym) na pasku czatu,

dodano dwa nowe futrzaki, zawierające różne wody,

- dodano drop nowej skrzyni na małże, perły

- dodano nową wersję clienta V1.1.2 !!!

- aktywowanie dungeonu Kraina ciemności - 165 lv. (wstęp u Octavio)

-dodanie ponad 5 nowych opcji wytwarzania przedmiotów u Historyka,

-dodanie nowego kamienia (funkcja jak przy kamieniu Metin)

-dodanie 2 nowych Bossów

-dodanie 3 nowych mobów

-dodanie systemu deszczu

-dodanie respu nowych kamieni na mapie : Równoleżnik Raka

-dodanie respu Bossów na mapie : Równoleżnik Raka

-dodanie nowych ulepszaczy

-dodanie skrzyni z dośw. (30kk, od 140 poziomu)

-dodanie nowego paska ładowania gry

-dodanie możlwości wytworzenia kostiumu, fryzury (premium)

-zmiana ilości wymaganych osób na dungeon (z 3 na 2)

-naprawienie podłogi w Atlantydach

Aby widzieć wyżej wymienione zmiany i grac na najwyższym poziomie pobierz już teraz aktualizację v1.1.2 !

POBIERZ - MIRROR 1

POBIERZ - MIRROR 2

Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do gry,

Anzelm !

' serwer Deila.eu istnieje już dwa tygodnie.

proces zatrudniliśmy YouTuberów takich jak : TheKozaKETheVolTwinsDJwdd.      '

TheKozakE - Chyba jedyna osoba ktora za reklamuje ten serwer bo z tego co widze to VolTwins ledwo 1,2k widzów , 250 wyswietlen pod filmem przez 2 dni ;x

Dj coś tam widze metina na kanale od jakiegoś czasu nie miał więc wiecej wyswietlen niz 50 nie bedzie

Watpie zeby ta ' ilosc graczy ' tak wzrosla jak myslicie :)

Anzelm wez sie za eventy itp a dopiero wtedy ludzie wbija ;)

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

' serwer Deila.eu istnieje już dwa tygodnie.

proces zatrudniliśmy YouTuberów takich jak : TheKozaKETheVolTwinsDJwdd.      '

TheKozakE - Chyba jedyna osoba ktora za reklamuje ten serwer bo z tego co widze to VolTwins ledwo 1,2k widzów , 250 wyswietlen pod filmem przez 2 dni ;x

Dj coś tam widze metina na kanale od jakiegoś czasu nie miał więc wiecej wyswietlen niz 50 nie bedzie

Watpie zeby ta ' ilosc graczy ' tak wzrosla jak myslicie :)

Anzelm wez sie za eventy itp a dopiero wtedy ludzie wbija ;)

co ci dzadza eventy , jak na tym serwerze jest pelno bugow i nawet sie expic nie da bo jak wbijesz np. na mape 155 to postac sie buguje .

69737149773342596741.png

Opublikowano

Ja nie lubię plików rykoxa, w tym nie lubię serwera Xenoxa, s2 tirexmt2, argentus, ten serwer jest podobny do nich  więc już odpada, bo ciągle tylko atlantyda i atlantyda...

Opublikowano

kur  zatrudniacie yutu bera jak gnojki nie macie wporzo serwera  ico wy myślicie że z bugami i nie idzie na serwer wejsc albo grasz a tu dup cie wywali z mapay i ulepki poszły w pizdu i to ma być serwer to jest gówno wielkie

Słyszałeś kiedykolwiek o czymś takim jak znaki interpunkcyjne? Twoich wypowiedzi nie da się czytać.

Co do serwera. Trzeba przyznać, że Anzelm stara się jak może by naprawiać te wszystkie bugi, jednak efekt jest jaki jest. Jeden bug zniknie, pojawią się 2 kolejne. Jeśli nie znajdzie jeszcze jakiegoś technika do pomocy w ogarnięciu tego bajzlu to graczy zacznie coraz szybciej ubywać, bo nie wiem czy sam da radę temu wszystkiemu sprostać.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Drodzy gracze z godziną 1:55 dzisiejszej nocy zażegnaliśmy wszelkie błędy.

Fakt pozostał jeden, bugowanie pieczęci wierzchowca, jednak jest to tylko kwestia kilki chwil oraz testów na domowej maszynie.

Również rychło na serwer wkroczył oczekiwany skrypt, który nie pozwoli na padnięcie kanału gry, mapy, dungeonu.

Pragnę Was przeprosić, że czekaliście na ten skrypt i chwile bez błędów, aż 2 tygodnie !

Ale mam nadzieję, że było warto, bo teraz nawet klasy są dopasowane idealnie <3

Wszelkie wyżej wymienione zmiany funkcjonują prawidłowo od godziny 1:55.

Zapraszam Was na serwer !

Wybraliście już klasę jaką zagracie ?

Pozdrawiam i zapraszam na jutrzejsze eventy

Anzelm !

zn3v.png

Administrator główny Deila.eu, Anzelm

Opublikowano

Jak klasy są dopasowane idealnie to ja jestem Aniołem ... Takiego chujowego pvp to na żadnym serwie nie było ;s 

Dobrze że sprzedałem postać, bo widzę że coraz gorzej na tym serwie ^^ 

AW: Jest bug z przepustkami ^^ da się wchodzić 1 mln razy na jednej przepustce ...

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

warto jest zaczynać grać, ile średnio graczy online? Administracja dobrze zajmuje się serwerem?

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Anzelm pisal ze wszystko bedzie dobrze dzialac , a jak zwykle wywala Channele , na niektorych Channelach nie da sie wejsc na mapy takie jak 115 , 155 . Caly czas buguja sie dangi . Jedna Wielka Porazka  . Czym wiecej aktualizacji tym wiecej bledow.

69737149773342596741.png

Opublikowano

Ja nie lubię plików rykoxa, w tym nie lubię serwera Xenoxa, s2 tirexmt2, argentus, ten serwer jest podobny do nich  więc już odpada, bo ciągle tylko atlantyda i atlantyda...

Zgodzę się ! Jest za dużo ulepszaczy w tym bardzo słabo dropią w pojedynkę nie ma co zaczynać gry minimum 3 osoby aby miećfull eq itp. Przepustek do Dungeonów nie poprawili do tej pory

Nie polecam Bug na bugu i z każdym Update coraz gorzej :3

Po tym update wyrzuca z rynku i są znaki zapytania połowa map zbugowana a wymagania aby stworzyć przepustkę są przesadzone ! 

Na samym początku było zajebiście w pojedynkę każdy miał szansę i nie było tak dużo bajerów, które są przesadzone, ale zaraz będzie komentarz od właściciela, że w następnej wersji to zrobią bądź wcale tego nie zrobią i zostanie tak jak jest każdy wie, że na początku tego nie było i te osoby, które grały 24/7 miały lajcik a teraz te osoby, które startują mają marny exp czy drop ulepki aby dostać się do lepszej komnaty (dungeonu)

Opublikowano

Czy mozna prosic o oficjalne, dokladne info od administracji na temat osob online? Ile dokladnie jest osob online w godzinach szczytu teraz bo cos mi sie wydaje ze po ostatniej aktualizacji i zjebaniu pvp oraz stworzeniu jeszcze wiekszej ilosci bugow WIELE ludzi odeszlo i teraz sie sam zastanawiam czy nie odejsc dlatego tez prosze o dokladna informacje poniewaz sie zastanawiam czy kontynuuowac gre na tym serwerze iz ciezko jest powiedziec ile tak naprawde gra poniewaz jest 7ch a w miastach za duzo ludzi to nie ma...

Pozdrawiam!

Opublikowano

Czy mozna prosic o oficjalne, dokladne info od administracji na temat osob online? Ile dokladnie jest osob online w godzinach szczytu teraz bo cos mi sie wydaje ze po ostatniej aktualizacji i zjebaniu pvp oraz stworzeniu jeszcze wiekszej ilosci bugow WIELE ludzi odeszlo i teraz sie sam zastanawiam czy nie odejsc dlatego tez prosze o dokladna informacje poniewaz sie zastanawiam czy kontynuuowac gre na tym serwerze iz ciezko jest powiedziec ile tak naprawde gra poniewaz jest 7ch a w miastach za duzo ludzi to nie ma...

Pozdrawiam!

Powiem ci, że jak sam zaobserwowałem i po liczbie spamu +- 50 osób nie gra już myślę, że około 200 gra pewnie albo nawet itego nie

Opublikowano

persza deila była jest błędami a ta też pełno i nie umieją tego poprawić to jest paranoja i na co oni serwer postawili chyba do kpin i śmiechu i się wystawili na pośmiewisko jak tacy co nie umieją nic poprawić

Opublikowano

UP'a chyba poebabo, że gra 200. Może o 2 w nocy. Dziennie jest ok. 400 osób on-line.

Chyba pomyliłeś serwer ;) Przez te bugi dużo osób nie gra ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...