Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu 6.6.14 18:00 [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratuluje technikowi balans klas dzis "na szybko przed kowalem" na ch4 o 1 w nocy, z 2-3 pvp balansujecie klasy? Bardzo madre posuniecie zamiast oficjalnie na forum przedyskutować kogo wyrównać dmg a nie zwiekszac na pale dmg np. surce wp ktora byla dobra. Z daggera gówno zrobiliscie chmura gowno bije - najmocniejszy skill daggera, wp dostal bonus do czarowanego (na ch*j?), i moge dalej wymieniac... ochronka u bma tez zostala zmniejszona.

IDZCIE W CH*J Z TAKIMI BALANSAMI

BODY PONAD WSZYSTKO Z WP.

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podsumowując :
1. Balansowanie postaci HA zaczął na własną rękę, nie wyszło mu to, więc postanowił słuchać ludzi. Gdy zaczął ich słuchać tak zaczęło się psuć jeszcze bardziej, najpierw za dużo zwiększał niektóre klasy, później zmniejszał, sądzę że sam się pogubił w tym co robił i że się kompletnie na tym nie zna, później wgrał tabelkę która podobno miała być najlepsza, znowu była niedopracowana i  to zostało na serwerze.
2. Został zmniejszony exp w dużych butelkach z 15kk na 5kk, paranoja ! Dlaczego? osoby które grają od początku na serwerze potrzebowały  200 butelek na 1lv(od 163 do 164lv.) zostało to zmienione na 400 butelek(od 163 do 164lv.) a dziś nastała zmiana gdzie  będzie trzeba robić 2x więcej butelek(czyt. 800 butelek od 163-164lv.), gdzie tu sens ? i sprawiedliwość? NIE MA. Podobnie jest z petardami choć to mniej że tak powiem " bolesne " - usunięcie NPC z petardami, osoby które siedzą na TS* wiedzą wszystko na bieżąco i sobie kupili ponad, ja zaczęłam grę kupiłam 200 bo jeszcze NPC był a na drugi dzień już go nie było, nie jestem jasnowidzem skąd miałam wiedzieć że NPC zniknie z niewiadomych przyczyn?
3. Jest jeden wielki brak komunikacji ze strony teamu, nie odpisuje na PW, nie odpowiada graczom na pytania a gdy wbije na serwer napisze sobie co chce i na tym koniec.
4* Odnośnie TS i komunikacji -  Chciałabym zaznaczyć również że jedyny kontakt z administratorem serwera jest na TEAMSPEAK co jest śmieszne bo nie każdy korzysta z owego programu, a przecież nie zacznie tylko dlatego że trafił się właśnie serwer na którym admin ignoruje PW w grze czy pytania na czacie. Super było by jeszcze zobaczyć FORUM które jest obiecywane od początku serwera a nadal go nie ma, na MPC zagląda tylko True990 który jest sponsorem - nic poza tym, więc nie ma co do niego pisać o problemy, głównego administratora nie widziałam a to chyba on powinien tu zaglądać i dbać o wyjaśnienia?! 

PS. Moim zdaniem" wzięcie się za naprawianie serwera " znaczy że trzeba go NAPRAWIAĆ a odkąd HA zaczął coś robić to się wszystko psuje. Czyżbyśmy trafili na kolejny serwer gdzie główny admin nie potrafi nic poza szczyceniem się tym że ma serwer? -.-

Opublikowano

ty jesteś nie doebany nie ma z kim wojny brać proszę cię zapraszam na wojnę nazwa gildii:eQulilibrium

i ludzi jest o wiele więcej to robiles tego ss rano pewnie gdy gimby w szkole są...

eQulilibrium to jedyna gildia chyba teraz na serwerze x D

A ss był o 18 47 dokładnie , mialem ss z pulpitu ale niewiem jak go spowrotem wziać bo musialem uciac ;) Jak ktos wie jak to zrobic to napiszcie na PW

Kaspa YouTube

Wątpie coś ,ze robiłes tego ss'a w sobote o 18 :) dodaj całego ss'a a nie wyciętego jezeli naprawde tyle ludzi gra :)

Ludzie mówią ,że gra 1k osób, nie jest to prawdą gra może 500 osób.

// Kiedy ogarniecie to forum ? :)

Bo coś od kilku dni widze ~ Już dzisiaj bedzie ~ :]

Forum mialo być tydzien temu ale Anzelm znowu w ch*** leci ;)

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Jaka tabelke zmieniali? Bo pozniej juz poszdlem spac bo ten zjebany Aznelan robi przerwy co chwile, miala byc do 0:15 a nie do 1:30. Nie umiesz raz a porzadnie czegos zrobic tylko zjebaliscie serwer bardziej, cos mi sie nie chce wierzyc że ty tak dobre pliki zlozyles a teraz takie syfy odpierdalasz.

Opublikowano

Jaka tabelke zmieniali? Bo pozniej juz poszdlem spac bo ten zjebany Aznelan robi przerwy co chwile, miala byc do 0:15 a nie do 1:30. Nie umiesz raz a porzadnie czegos zrobic tylko zjebaliscie serwer bardziej, cos mi sie nie chce wierzyc że ty tak dobre pliki zlozyles a teraz takie syfy odpierdalasz.

Dokładnie jakoś na konkurencyjnym serwerze takich problemów nie ma.Nie polecam ze względu na nie ogarnięcie i zbytnie przechwałki.

Opublikowano

2u5eyq.jpg

Edytowałem od razu,pomyłka, mam 20 kart i przez przypadek mi się powaliły :x

Deila.eu stoi stabilnie a Anzelm bierze sie do roboty ;)

Forum wiem że obiecujemy od X czasu natomiast juz dziś RACZEJ powinno się pojawić ;)

Dlaczego zamazałeś okno chatu? :D dlatego że o błędzie poinformował Cie nie kto inny jak Mati-Mateusz (Flourine)?

Taki jesteś sprawiedliwy normalnie anioł,a sam gdybyś tylko mógł gówno byś zjadł gdyby nie śmierdziało.

Co do serwera ;) od początku wiedziałem że będzie miał masę bugów/błędów i będzie chylił się ku upadkowi,tak obrabialiście dupę Mateuszowi,ale On bynajmniej jak coś zrobił to to działa.

Zobaczycie że jeszcze wrócicie na starą Deile.pl

Nie polecam ze względu na Anzelma aka Smoka;x

Opublikowano

Dlaczego zamazałeś okno chatu? :D dlatego że o błędzie poinformował Cie nie kto inny jak Mati-Mateusz (Flourine)?

Taki jesteś sprawiedliwy normalnie anioł,a sam gdybyś tylko mógł gówno byś zjadł gdyby nie śmierdziało.

Co do serwera ;) od początku wiedziałem że będzie miał masę bugów/błędów i będzie chylił się ku upadkowi,tak obrabialiście dupę Mateuszowi,ale On bynajmniej jak coś zrobił to to działa.

zrobił 

13826493827435066588.jpg

63925218365812822783.jpg

Twój Mateusz serio dużo zrobił. xD

Opublikowano

zrobił 

13826493827435066588.jpg

63925218365812822783.jpg

Twój Mateusz serio dużo zrobił. xD

Wiesz,że to TEN Paweł z ,którym on pisał?Z resztą tu jest tylko o dodanie rzeczy do clienta prośba czy gdzieś widzisz tu,żeby zrobił coś za niego na serwerze hę?Bo z tego co wiem miał być od clienta więc prosił go o zrobienie clienta?

Opublikowano

,,Sprawiedliwy jesteś normalnie anioł"

Nie wiem jaki "przekaz" miało mieć sformuowanie o zjedzeniu gówna ale widzę że niektórzy mają ciekawsze rzeczy na obiad od mnie ^ ^

Sprawiedliwość niewiele ma tu do rzeczy,jeśli ktoś jest oszustem to nim będzie i tak zostanie,ludzie się zmieniają,lecz takie cechy im zostają.Miło z jego strony iz mnie poinformował o błędzie że nie tu wrzuciłem filmik lecz co to ma do rzeczy przy całej sprawie jaka wynikła między mną a nim w trakcie współpracy?

Zanim się wypowiesz serio pomyśl 3 razy bo widzę że próbójecie do każdego słowa się dowalić ale póki co wam to nie wychodzi...

Szukajacie na siłę zaczepki wraz z Harnasiem w moją stronę i zaczyna być to conajmniej nudne,rozumiem że można mieć ból du.y ale bez przesady żeby dowalać się do wszystkiego.

Zajmijcie się sobą a gwarantuje wam że wyjdzie wam to na + :)

Forum zajmuje się MrCiastko a nie Anzelm więc spokojnie,jak będzie aktywne to poinformujemy was na MPC :)

@ser254

Registerka po 1 dniu :)

Opublikowano

Ta noc minęła pod znakiem balansu klas w mieście. Dziękuje osobom, które pomogły skutecznie zbalansować postacie.

Została przywrócona harmonia w grze, serwer stoi stabilnie. Od godziny 14:45 będą nadane raty serwerowe po 50% każda, na czas 24 godzin.

Serdecznie zapraszam do gry!

Grafika prezentacji jest w trakcie uzupełniania !

Pozdrawiam

Anzelm!

zn3v.png

Administrator główny Deila.eu, Anzelm

Opublikowano

Ta noc minęła pod znakiem balansu klas w mieście. Dziękuje osobom, które pomogły skutecznie zbalansować postacie.

Została przywrócona harmonia w grze, serwer stoi stabilnie. Od godziny 14:45 będą nadane raty serwerowe po 50% każda, na czas 24 godzin.

Serdecznie zapraszam do gry!

Grafika prezentacji jest w trakcie uzupełniania !

Pozdrawiam

Anzelm!

Jestem tylko ciekawa gdzie informacja o zmianie butelek z expem, bo jakoś ich nie widziałam. Zrobiłeś chwilową przerwę a po wejściu na serwer z powrotem nagle butelki miały 5kk expa zamiast 15kk. Kto widział żeby mała butelka miała po 1kk expa, średnia po 3kk? to jest medium czy easy? zmieniać coś co jest dobre, po co? by ludziom się gorzej zdobywało 200lv ? mogłeś pomyśleć o tym zanim serwer wystartował. ;)

Opublikowano

Może ktoś subiektywnie powiedzieć ile jest osób online na serwerze?

Zarzucic jakiegos ssa?

SS z wczoraj z godziny okolo 18 30

Sobota czyli powinno byc najwiecej ludzi :)

50080944509208061053.png

Niestety przez olewki Smoka już zamiast przybywać to odchodzi graczy ; x

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

SS z wczoraj z godziny okolo 18 30

Sobota czyli powinno byc najwiecej ludzi :)

50080944509208061053.png

Niestety przez olewki Smoka już zamiast przybywać to odchodzi graczy ; x

To, że jest to ch1 nie oznacza, że wszyscy na nim mają być.

Na serwerze JEST 7 CHANELI.

Zapraszam na serwer liczba graczy oscyluje w okół 700-800, na każdej mapie ktoś expi :)

CO jest z serwerem obecnie ? Nie idzie się zalgować.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Server jest ON ? Bo gdy chce się zalogować cały czas pokazuje że zostanę połączony ale nie dzieje się nic dalej.... 

PATCHA mam 

Opublikowano

Nikt się zalogować nie może, podejrzewam że logowanie padło - zapewne przez ddosy. A co do ss Kaspa - zrobiłeś ss w momencie kiedy ludzie zajęli się expieniem, dungami, widzisz nie każdy może sobie tak stać i się  nudzić na rynku jak Ty. A na serwerze gra więcej graczy niż na tym ss... Ja wbije zaraz po restarcie i też wyślę ss, i co ludzie mają mi wierzyć że na serwie gram tylko ja? taki ss nie jest dowodem dlatego MOIM zdaniem najlepiej jest wejść na serwer i samemu to ocenić.

Opublikowano

Po problemie z logowaniem serwer ruszył, ale..

Mnie jak i wielu innym osobom zniknęło część eq.

W moim przypadku był to mistyczny miecz +9, który zdażyłem ulepszyć przed off'em.

Jeżeli tak ma wyglądać gra na tym serwerze to ja dziękuję i głęboko w poważaniu serwery na, których przez offki znika eq.

W grze  nie można skontaktować się z GA, TS nie działa a co z moim mieczem 55 śr + świetne bony ?
Jest to troche przykre, że dobre projekty są słabo zarządane.

@Edit :)

Serwera nie polecam, jest zarządzany tylko przez 1 osobę. Przy takim podejściu nie da rady zarządzać prężnie działającym serwerem.

Niestety ciągła mania wielkości Smoka doprowadziła do gównianego serwera.

Tak to jest jak sie sobie wmawia, że się posiada najlepszy serwer easy.

Dla mnie wszelakie projekty tej osoby od DZIŚ są omijane ogronym łukiem i nigdy więcej nie wejde na serwer tego nieodpowiedniego admina.

Od siebie nie polecam.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...