Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu 6.6.14 18:00 [Dedyk] [Easy]

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moglibyście troszkę wrzucić na luz, bo to nie wina Administracji, tylko logowania, niestety samo padło, więc możesz być temu winny. 

W przypadku gdyby to oni wyłączyli serwer, myślę, że zareagowali by natychmiastowo. Na razie trzeba czekać aż ktoś z Teamu zostanie poinformowany. A nie pluć na wszystkich. ;)

PS.

Poza tym, wydaje mi się, że tak naprawdę 90% ludzi chce wyłudzić jakiś ekwipunek, a to z tego powodu, że serwer offnął na chwilkę, więc mogłoby im się to po prostu opłacać. ; p Niestety mnie, i moim znajomym nic nie zniknęło, chociaż również ulepszałem przedmioty chwilkę przed.

Pozdrawiam...

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zbugowane fryzurki z is - Anzelm oddał sm/fryz

Znikające eq po dniu wczorajszym - jest ciągle oddawane. Jednakże apeluję o cierpliwość bo nie jesteście jednymi którzy mają problem. Z czasem wszystko zostanie uregulowane. Prosiłbym również o podanie mi dokładnych waszych nicków i jak wyglądała sprawa abym mógł dokładnie przedstawić to osobom wyżej.

Podwójne pisanie na sb - zostanie to naprawione na 90% dziś po 20. Jeśli to dziś nie nastąpi przy najbliższej aktualizacji problem zniknie

Zbugowane/wyłączone dangeony - zostaną włączone jak pojawi sie Arsob i wgra odpowiedni skrypt

Co do ss'a z m1 w sobotę gdzie "powinno być najwięcej graczy" - inie jestem święcie przekonany ale jak dla mnie liczbą osób w sobotę nie ma co się przejmować bo to ss sprzed kilku sekund kanał drugi gdzie jasno widać że jest 2x więcej graczy niż było w sobotę.

y9g4n8.jpg

Póki co tyle.

bez gif

Opublikowano

Zbugowane fryzurki z is - Anzelm oddał sm/fryz

Znikające eq po dniu wczorajszym - jest ciągle oddawane. Jednakże apeluję o cierpliwość bo nie jesteście jednymi którzy mają problem. Z czasem wszystko zostanie uregulowane. Prosiłbym również o podanie mi dokładnych waszych nicków i jak wyglądała sprawa abym mógł dokładnie przedstawić to osobom wyżej.

Podwójne pisanie na sb - zostanie to naprawione na 90% dziś po 20. Jeśli to dziś nie nastąpi przy najbliższej aktualizacji problem zniknie

Zbugowane/wyłączone dangeony - zostaną włączone jak pojawi sie Arsob i wgra odpowiedni skrypt

Co do ss'a z m1 w sobotę gdzie "powinno być najwięcej graczy" - inie jestem święcie przekonany ale jak dla mnie liczbą osób w sobotę nie ma co się przejmować bo to ss sprzed kilku sekund kanał drugi gdzie jasno widać że jest 2x więcej graczy niż było w sobotę.

y9g4n8.jpg

Póki co tyle.

Wrzuciles SS z miasta Mijoshi , a w Kakashi jest podobna lub wieksza liczba graczy w miescie.

69737149773342596741.png

Opublikowano

Wrzuciles SS z miasta Mijoshi , a w Kakashi jest podobna lub wieksza liczba graczy w miescie.

Kolega wrzucił ss z tego samego królestwa co ja, chciałem się odnieść do tego co on wrzucił :)

bez gif

Opublikowano

Nie chciałbym bym Wam robić anty reklamy ale proszę o pomoc w odbugowaniu postaci .... (napisałbym to na forum serwera ale nie przyszedł mi e-mail aktywujący konto) 

Przed chwilką teleportowałem się na atlantyde 155 i nagle wywaliło mnie do wyboru ch, teraz non stop po wybraniu postaci wraca na pierwsze okno.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Już zajmuję się niedziałającymi platformami z mapami (tzw. subchannelami )

zn3v.png

Administrator główny Deila.eu, Anzelm

Opublikowano

Już wszystko wróciło do normy :)

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Już zajmuję się niedziałającymi platformami z mapami (tzw. subchannelami )

Dzięki za szybką reakcję ;) 

Wszystko działa, więc można trochę pograć :D

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Teraz all CHannel dzialaja , ale przynajmniej juz nie wywala co 1-2h jak wczesniej .

Tylko mogli by poprawic drop na dang 150 bo malo ulepek dropi , a duzo trzeba na ulepszenie jednego poziomu broni / zbroi .

69737149773342596741.png

Opublikowano

Informacje główne dot. najbliższych dni:

- zabezpieczenie (dodatkowe) silnika gry, platformy z mapami (tzw. subchannele) nie będą już się gasić,

- dodanie dwóch nowych futrzaków z wodami,

- dodanie skrzyń z perłami (500,1.000,2.000),

- dodanie skrzyń z małżami (500,1.000,2.000),

- włączenie dungeonu - Kraina Ciemności (165lv.),

- rozwój gospodarki (handel yang) na serwerze,

- całkowite zbalansowanie klas postaci (testy na prywatnej maszynie),

- obniżenie wbudowanych bonusów (do pvp) w eq 200 (eq Skazy Cieni),

- zmiana modeli niektórych broni (180lv. ),

- dodanie świecenia (kanału) do tekstur zbroi na 160 poziom,

- zwiększenie rozszerzenia zasięgu respu rud (z 5x5 na 100x100)

- dodanie opcji deszczu

- dodanie kilku poprawek w cliencie między innymi : poprawiona opcja zamykania sklepu 

- aktualizacja do wersji v1.1.2

- naprawa zdobywanego dośw. na poziomach 149-151

- naprawa buga z pieczęcią wierzchowców

- naprawa buga ze skillami podczas korzystania ze steryd/petów

Jeśli ktoś ma problem z przedmiotem, który znikł podczas "padnięcia logowania", "wybicia", proszę o jak najszybsze PW !

Przedmioty są zwracane !

Jeśli macie jakieś uwagi/propozycję również proszę o PW/post tutaj lub na naszym forum.

Naturalnie zostaniecie odpowiednio wcześniej poinformowani o przerwie i chwili kiedy zmiany wejdą w życie.

Pozdrawiam,

Anzelm

zn3v.png

Administrator główny Deila.eu, Anzelm

Opublikowano

@Anzelzm

Czyzbyscie sie w koncu zabrali za serwer? Milo. :)

Zajebiscie ze w koncu wezmiecie sie za cos waznego i potrzebnego- gospodarke (yangi).

Jedno pytanie mam tylko. W jaki sposob niby macie zamiar rozwinac gospodarke (handel yangami)? Jesli mozna wiedziec ofc. :)

Opublikowano

Wszystko fajnie, ładnie, ale dostałem dziś bana zostawiłem na spacji poszedłem sb kawę zrobić wracam ban powód: WH. na ts nie da się doprosić o gma... szczególnie, że reje po 24h.

Opublikowano

@Anzelzm

Czyzbyscie sie w koncu zabrali za serwer? Milo. :)

Zajebiscie ze w koncu wezmiecie sie za cos waznego i potrzebnego- gospodarke (yangi).

Jedno pytanie mam tylko. W jaki sposob niby macie zamiar rozwinac gospodarke (handel yangami)? Jesli mozna wiedziec ofc. :)

W taki że do wytworzenia fryzur/kostiumów będą potrzebne yangi. Ominiemy system "bryłek" 

Wszystko fajnie, ładnie, ale dostałem dziś bana zostawiłem na spacji poszedłem sb kawę zrobić wracam ban powód: WH. na ts nie da się doprosić o gma... szczególnie, że reje po 24h.

Nick? 

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...