Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ink™

WebMetin.pl  

637 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      548
    • Tak
      141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po twoich odpowiedziach i po sprawdzeniu serwera stwierdzam: Serwer fajny lecz pod IS'a admini maja wyj.. licznik 500 osiąga lecz mocno podkręcony nie widać tych ludzi jak jest 200-300graczy to max

Troche serwer traci na przeskokach z tabela expa lvl 98-99 mogli to lepiej rozwiązać

Wiecej zainteresowania ze strony administracji i serwer by był piekny no ale kasa z IS'u jest serwer się zwrócił to po co się nim zajmować?

Szykuja "duzy update" - podobno :D A co bedzie to kto wie. Server jest w duzej mierze pod is, choc tez wiele rzeczy idzie zdobyc w grze. Jak bylo te 800+ to lajtowo szlo tez kupi sm na rynku, teraz nie wiem jak to wyglada.

Licznik nie jest krecony, gra faktycznie te 400-500.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 868
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szykuja "duzy update" - podobno :D A co bedzie to kto wie. Server jest w duzej mierze pod is, choc tez wiele rzeczy idzie zdobyc w grze. Jak bylo te 800+ to lajtowo szlo tez kupi sm na rynku, teraz nie wiem jak to wyglada.

Licznik nie jest krecony, gra faktycznie te 400-500.

Coraz więcej ludzi sprzedaje te SM, lecz drogo.. Trzeba trochę zarobić, a trudne to nie jest.

Opublikowano

Coraz więcej ludzi sprzedaje te SM, lecz drogo.. Trzeba trochę zarobić, a trudne to nie jest.

No Duzo leci kasy z samych metkow, wiec zarobek latwy :P

A tak z ciekawosci, po ile te SM teraz chodza?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

NO I TO TYLE.

Liczba graczy znow spadla do ~300, administracja znow przestala sie odzywac, reklamy znow nie ma. I o dziwo - obiecanego patcha tez nie ma!

Jak dla mnie server pada....

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wiele osób pytało o patcha, a więc sytuacja wygląda następująco. W ostatnich dniach wyskoczyło mi kilka spraw osobistych, przez co praktycznie nie było mnie w domu. Nie ukrywam, że to przełożyło się na opóźnienie się patcha na którego wiele osób czeka.

Mam gotową jedną animację, wiec Wam ja tu wrzucę pokazującą działanie nowego przycisku, który pozwala na usunięcie obecnego PD(objaśnienie reszty pojawi się wraz w wprowadzeniem aktualizacji, bo mam teraz ręce pełne roboty).

usun_exp.gif

Co do reklamy, to w ten weekend trwała impreza MeetUP we Wrocławiu, na której jest między innymi NitroZyniak, który pomaga nam w reklamie. Z wiadomych przyczyn nie może w chwili obecnej nagrywać filmów z naszego serwera. Pojawił się drugi problem, a mianowicie radio internetowe na którym byliśmy umówieni zostało zamknięte... czyli to źródło nowych graczy nam odeszło. Kolejnym problemem jest środek wakacji i ładna pogoda. Trudno siedzieć przy PC w taki upał. Codziennie rejestruje się na serwerze średnio 200 nowych osób, więc nie można powiedzieć, że nie ma przypływu nowych ludzi. Tak czy inaczej my robimy dalej swoje wprowadzając zmiany wg. ostatnich ustaleń z graczami.

Opublikowano

no dobra, a ile ten Twoj Nitro nagral filmow odkad webmetin powstal? Dwa? Co to za reklama...

5 filmów i każdy ma ok 15k wyświetleń. Do tego na jego dosyć dużym FanPage pojawiają się komunikaty dotyczące naszego serwera.

Opublikowano

5 filmów i każdy ma ok 15k wyświetleń. Do tego na jego dosyć dużym FanPage pojawiają się komunikaty dotyczące naszego serwera.

WoW, 5 filmow przez (dokladnie) 1 Miesiąc , 23 Dni , 20 Godzin , 4 Minuty ...

To wg Ciebie duzo? Zeby reklama byla intensywna to filmik powinien byc co 2-3 dni, a nie z czestotliwoscia raz na 10dni...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Fajny serwer,gra coraz więcej osob i oby tak dalej :)

Gosciu,r aczej coraz mniej. Tydzien temu bylo 350, miesiac temu 700, a na starcie 1,2k. Teraz 250... A Ink pojawil sie na chwile, po czym dalej ma wszystki gdzies. Nie warto tracic czasu, mimo ze server perełka.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Gosciu,r aczej coraz mniej. Tydzien temu bylo 350, miesiac temu 700, a na starcie 1,2k. Teraz 250... A Ink pojawil sie na chwile, po czym dalej ma wszystki gdzies. Nie warto tracic czasu, mimo ze server perełka.

Wybacz, że nie ma mnie 24/7 na forum. Gdybym miał spełnić oczekiwania każdego i dla każdego znaleźć czas na TS (minimum 5 min), odpisać na support i forum, to może miałbym 15 minut snu na dobę. Ja jestem technikiem serwera i poświęcam mu tyle czasu ile mogę. W wolnym czasie wchodzę na forum/ts. Gdy jestem w "rytmie" roboty, to nie mogę się z niego wybić, bo ktoś chce pogadać (a są takie osoby) - zwłaszcza, że na ogół mam zminimalizowany teamspeak.

Serwer obecnie nie posiada zadowalającej mnie ilości graczy online, dlatego po publikacji najbliższego patcha zamierzamy skontaktować się z wszystkimi znajomymi, którzy są w stanie pomóc nam w reklamie - liczba graczy powinna wzrosnąć. Serwer jest stabilny już 2 miesiące bez większych bugów do wywalania CH, dodawania sobie EQ etc.  Zobaczyliśmy dno, pora wypłynąć na powierzchnię.

Najnowszy patch wprowadzony zostanie dziś w nocy. Info o nim pojawią się na naszym forum.

Opublikowano

Dzisiaj jest 180 osób :P

Tak, po wgraniu nowego patcha, którego jeszcze nie wszyscy pobrali. Obecnie jest 230.

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi... :)  Taki zaje*isty server, a tak malo ludzi... Naprawde warto tu grac :)

Bo ten hard to nie hard;] W 2 miesiace 250lvl? W 2 miesiace 86 lvl + w miare eq dobre jak na nowych

serwerach metin2.pl, no ale 250 ?;p Troszkę przesłodzony ten serwer ;d Ale fajny ;] Może zagram

Opublikowano

Serwer Padł? bo u mnie jest off na wszystkich ch a koledzy grający w dzień mówią ze grali. Nie rozumiem zagląda tam ktoś jeszcze?

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

Serwer Padł? bo u mnie jest off na wszystkich ch a koledzy grający w dzień mówią ze grali. Nie rozumiem zagląda tam ktoś jeszcze?

Serwer działa, lecz nie warto już tam grać.. nie ma z kim. 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...