Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wróciłem do metina po bardzo długiej przerwie i muszę przyznać, że serwer jest naprawdę dobry. Osoby wyszukują błędy ( bs nie działa, słaby drop), bo nie potrafią czytać ze zrozumieniem. 

Jak najbardziej polecam.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ojjjj duzy, bardzo duzy minus dla administracji za zmiane ww. Nie dosc, ze teraz trzeba placic 5kk to jeszcze respi sie JEDEN boss, zamiast CZTERECH jak wczesniej. Wiec kto cwany to nachodzil na te bossy i nadropil roznego rodzaju smieci i to wszystko za free, a my sie teraz musimy meczyc. Bardzo nieprzemyslane i niesprawiedliwe... Szkoda ze juz w drugim dniu admini zaczynaja psuc server zamiast go poprawiac.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zastanawiam się po chu*a jest ta beta, jak dopiero teraz wszystko naprawiają. Administracja sama powinna wszystko sprawdzać od początku do końca przed startem, a nie wpuszczać ludzi którzy i tak gówno testują. 

Opublikowano

Ojjjj duzy, bardzo duzy minus dla administracji za zmiane ww. Nie dosc, ze teraz trzeba placic 5kk to jeszcze respi sie JEDEN boss, zamiast CZTERECH jak wczesniej. Wiec kto cwany to nachodzil na te bossy i nadropil roznego rodzaju smieci i to wszystko za free, a my sie teraz musimy meczyc. Bardzo nieprzemyslane i niesprawiedliwe... Szkoda ze juz w drugim dniu admini zaczynaja psuc server zamiast go poprawiac.

5kk w grocie to 3min, wiec nie placz tak.

Zastanawiam się po chu*a jest ta beta, jak dopiero teraz wszystko naprawiają. Administracja sama powinna wszystko sprawdzać od początku do końca przed startem, a nie wpuszczać ludzi którzy i tak gówno testują. 

i tak jak na start serwera to malo bylo bugow, a administracja ciagle naprawia.

aw. true kiedy bedzie forum? 

Opublikowano

5kk w grocie to 3min, wiec nie placz tak.

i tak jak na start serwera to malo bylo bugow, a administracja ciagle naprawia.

aw. true kiedy bedzie forum? 

Nie expilem w grocie i nei wiem jak tam kasa leci, wiesz? Od 75 do 94 droplem 38kk, nie jest to wiec zbyt duzo.. A ze kazda krytyka to dla idiotow twego pokroju "placz" to nie moja wina :)

O 20 OX, pierwszy event na servie, zobaczymy jak im to wyjdzie.

Co do liczby graczy, GM napisal pare min temu ze bylo 710 online.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jeden wielki screen shot na tym OX. Szkoda bo lubie ten event ale miałęm ssa i mnie wyjebało... Zmieńcie mapę na normalną :)

Opublikowano

serwer raczej upada 

Upada ?   wejdź na OXa  i zobacz ile ludzi jest + dolicz sobie ludzi którzy siedzą na spotach bo są teraz wolne 

nie przesadzę jak napiszę że teraz będzie + 600 osób , pozdrawiam Gloria Victis

Opublikowano

Zdjęcie przedstawiające tłumy na dzisiejszym OX:

w151bz.jpg

Na evencie było bardzo dużo ludzi, szkoda tylko że ciężko było przejść, ale liczy się zabawa.

Polecam serwer bardzo serdecznie, gra się bardzo przyjemnie.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

tyle ze ja sam tam bylem 6 kontami i kilku nascie osob tez wiec dla mnie serwer upada

Skończ już pisać swoje bez sensu posty, nawet nie grasz na tym serwerze, a jesteś tu tylko po to aby zniechęcić użytkowników do gry.

Mam pytanie, czy ilość przepustek potrzebna na dostanie się do komnaty baronówny zostanie zmniejszona?

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Nie piszcie, że to jest ogarnięta administracja,  bo ogarnięci ludzie przynajmniej w niewielkim stopniu ogarniają gramatykę - jak widać na załączonym ssie, administracja potrafi zrobić 3 błędy ortograficzne  w jednej krótkiej wypowiedzi  :) ntusUTi.png

A jeśli ktoś nie wie co to jest błąd ortograficzny, podrzucę zrzut ekranu :)

25r7dZx.png

Opublikowano

Nie piszcie, że to jest ogarnięta administracja,  bo ogarnięci ludzie przynajmniej w niewielkim stopniu ogarniają gramatykę - jak widać na załączonym ssie, administracja potrafi zrobić 3 błędy ortograficzne  w jednej krótkiej wypowiedzi  :) ntusUTi.png

A jeśli ktoś nie wie co to jest błąd ortograficzny, podrzucę zrzut ekranu :)

25r7dZx.png

Dokładnie, śmiech na sali. 40% wyrazów jest napisanych z dużych liter... 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

widze ze ktos tu lekcje odrobil no no gratki a bledy moga sie kurfa kazdemu zdarzyc bo admini to tez ludzie ;***

Jeżeli tworzy się serwer, w dodatku taki, którego popularność jest dość wielka - nie ma miejsca na pomyłkę, w dodatku ortograficzną.

1394047278-U990178.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...