Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LDLC na pewno, co do Fnatic vs VP nie jestem pewien..

ibp wygrają, vp 50-50 czyli % za vp

tak jak mówiłem :) nie za dużo postawiłem na ibp ale zawsze coś :) z 16 dolarów jest już około 40 :)

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja postawie na CNTD :)

graphic.png

Opublikowano

Ja sobie postawiłem medium bet na MC. 

graphic.png

Opublikowano

Gratulacje, ja na jutro obstawiłem HR z CW na HR i IBP z Mouz na IBP, oby weszło. Wszystko high bet

graphic.png

Opublikowano

Dignitas vs IBP na kogo obstawić ? Myślałem żeby dać na IBP bo dosyć dobrze radzą sobie na lanie. Jakaś analiza co do tego meczu ? Jeśli możecie to dopiszcie coś o meczu Titan vs NIP postawiłem na titan ale zawsze można zmienić, czekam na info od was.

Opublikowano

Dignitas vs IBP na kogo obstawić ? Myślałem żeby dać na IBP bo dosyć dobrze radzą sobie na lanie. Jakaś analiza co do tego meczu ? Jeśli możecie to dopiszcie coś o meczu Titan vs NIP postawiłem na titan ale zawsze można zmienić, czekam na info od was.

Przyłączam sie do pytania ale ja chyba postawie na IBP

2a0c2mq.png

Opublikowano

Ja postawiłem high bet na Titan a co do Dignitas vs IBP, ja tu bym jednak postawił na dignitas, powinni to wygrać chociaż łatwego zadania nie mają :p

graphic.png

Opublikowano

Powiem ci ziomek ciężki wybór obie drużyny grały dziś wręcz prawie doskonale ale bardziej uchylam się pod Fnatic .

A co do pozostałych meczy Titan vs. LDLC ostatnie spotkanie wygrało Titan oraz rozgromiło dziś NIP który jest drużyną z wyższej pułki .

Ale jednak LDLC moim zdaniem są na prawdę dobrą drużyną która powinna wygrać z Titan'em więc tak 60/40 dla LDLC .

NAVI vs. IBP hmm dobre spotkanie w ostatnich meczach jest 2 do 1 dla IBP ale to nie zmienia faktu że NAVI zagrało dziś dobrego canter'a z Fnatic a IBP poległo z Diginitas .

Uchylam się pod zwycięstwo dla NAVI .

I najważniejszy mecz dla Polaków więc VP vs. Diginitas .

VP wygrało 4 z 5 spotkań z Duńczykami ale Diginitas nie zaliczyło ani jednej porażki podczas tego turnieju .

Wiem że Diginitas jest naprawdę w szczytowej formie po zmianie gracza ale to nie zmienia faktu że Virtus.pro musi wygrać więc liczymy że VP powtórzy swój występ z IEM Katowice .

HR vs. Fnatic .

Fnatic wygrąło 4 z 5 spotkań z HR . HellRaisers grała dziś bardzo dobrze poza jedną porażką z CPH ale Fnatic też nie ma się czym chwalić ponieważ też ulegli w jednym spotkaniu z NAVI i nie posiadała aż takich wymagających przeciwników jak HR .

Ale moim skromnym zdaniem WIN Fnatic za pokaz dobrej gry w ostatnim turnieju oraz za ogólną gre .

Podsumowując :

Titan 40% vs LDLC 60% - WIN LDLC

Navi 56% vs IBP 44% - WIN NAVI

DIGINITAS 50% vs VIRTUS.PRO 50% - WIN VP !!!

HR 24% vs FNATIC 76% - WIN FNATIC

szyszu.jpg

Opublikowano

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to tutaj będe pisał analizy meczy oraz kto według MNIE może wygrać.x

"Po prostu ku*wa proszę Cie , nic mi nie przypominaj"

Opublikowano

LDLC vs Titan

Na'vi vs IBP

DiG vs VP

50/50 hard match

HR vs FNATIC

Wie ktoś jak obstawiać aby nieźle zarobić? W 1-szych 3 meczach value jest nawet dobre od 0.6 do 1.5.

Bety analityka: http://i.imgur.com/F3cKgTT.png

LDLC-Titan
52%-48% moim zdaniem na stronę Titan. Jeżeli chcesz zarobić i to jest możliwe, rób low beta na Titan.

NaVi-iBP
60%-40% że wygra NaVi. Możesz dać troszkę więcej na nich, niż wyżej.

Dig-VP
50%-50% wszystko się może zdarzyć, aczkolwiek jako Polak dałbym na VP :P Może pasha w końcu coś zacznie grać

HR-Fnatic
65%-35% na Fnatic. Możesz zaryzykować na HR, jakiegoś beta, ale moim zdaniem Fnatic bez problemu wygra.

Pamiętaj że to Twój hajs, jak tylko napisałem jak myślę.
Opublikowano

@Edit

postawiłem klucz prawie cały majątek na DiG a tu proszę gra ************

dzięki za stratę 2 € ;x

Pisałem lepiej iść za głosem serca - VP :P

Ryzykować na VP ?? ;///

Jakiś low bet, można spróbować.

Tak samo postawiłem low beta na NaVi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...