Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kusoar

VP to gówno,zawsze przegrywa.Tyle w temacie.

Apropo twojej wypowiedzi ;)

VP dużo trenuje i pokazało wczoraj klase ;) Titan totalnie bez formy.

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Titan vs LDLC Wierzyć że Titan zagra dobry mecz? :D może jakieś inne mecze warte obstawienia?

snikersproject1.png
Opublikowano

@DogGuffi

Odwołali bety... 

PS. Fajnie by było gdyby bet wszedł :)

236261413105565798169.jpg

Oby wszedł też na virtusów postawiłem a moja ostatnia wygrana gdy grali z Fnatic:D

http://imgur.com/fioiMc5

graphic.png

Opublikowano

Jutro meczyk Dignitas vs NiP no i na kogo byście radzili postawić?:D w sumie oba zespoły maja zbliżoną do siebie formę i ciężko wytypować :<

graphic.png

Opublikowano

@FrAq

NiP - lami ile wlezie, ostatnio fifi miał życiówke i zamykał od końca... Jeżeli forest nie będzie w formie to pewny lose [przegrali z dignitas 9-16]

Dignitas - team, który zdecydowanie nie w formie...

Polemizowałbym - 50/50

@Maly .

LDLC - dobra forma wszystkich graczy, wyszli z fragbite czy jak to chyba na 1 miejscu w grupie A gdzie do pokonania mieli dignitas, nip i epsilon [wygrali z tytanami 16-2]

Mouz - dawno nie grało turniejów gdzie można było obstawić na CSGOLOUNGE [Wygrali z Na'Vi 2-0]

Na LDLC

Opublikowano

@KoEj

No to ja stawiam raczej na dignitas. Jeżeli się uda to wygram ponad 10$ :P

graphic.png

Opublikowano

@FrAq

Jeżeli wygrają to będzie na prawdę nice :) Ale nie jestem w stanie wytypować wygranego... ale NiP przegrał z Dignitas 9-16

Opublikowano

A co powiecie jeszcze na mecz Nostalgie vs unnamed. Kogo tutaj typujecie?

graphic.png

Opublikowano

A co powiecie jeszcze na mecz Nostalgie vs unnamed. Kogo tutaj typujecie?

Nostalgie moim zdaniem.

Ktoś jeszcze mówi że NiP powinien wygrać? Bo nie wiem czy zaryzykować :P

Opublikowano

Stawiam na Dignitas. NiP ostatnio tylko 4 winy spośród 10. Forest i get right sami nie zrobią nic. Więc obstawie wszystko co mam na Diginitas. Mam nadzieje, że wygrają :D

graphic.png

Opublikowano

Takie tam, najwyżej się kupi nowe. Troszkę poczytałem i mam nadzieję że te treningi i motywacja NiP'u poprowadzą ich do zwycięstwa.

609931413311696323107.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...