Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to przegrana ;/

Dla mnie mecze wystawione na godzine postu są następujące 

1.LDLC>Mouz

2.Fnatic>Titan

3.Ukraina>Węgry

4.VP>HR

5.LDLC<Fnatic

2,5 - Fnatic kosi kogo napotka (oprócz VP :D) Nie ma co ukrywać powinni te dwa mecze wygrać.

1 - LDLC ma lepszy team a mouz ostatnio nic poważnego nie grało. Stawiam na LDLC

3 - Ukraina ma całkiem niezły zespół oraz ciekawe taktyki. Stawiam na Ukraine.

4 - To jest chyba wiadome dlaczego. VP Rozgromiło Fnatic Dignitas LDLC i Titanów w ostatnim czasie. 

2d6v47n.png

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@MinisterLes

Dzisiaj nie gra jeden zawodnik z mouz i gra za niego zawodnik z Fnatic ( więcej info nie wiem, i nie wiem też czy to prawda )

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

@19patryk97
Gra schneider - potwierdzone info http://www.hltv.org/match/2293152-ldlc-mousesports-fragbite-masters-season-3

@MinisterLes

2,5 - Fnatic kosi kogo napotka (oprócz VP :D) Nie ma co ukrywać powinni te dwa mecze wygrać.

Jak mają takich przeciwników jak:

CPH Wolves
ESC
HellRaisers
dignitas
To ja się nie dziwie.. VP z Tytanami zrobili taki comeback na mirage 0-7 i jeszcze to wygrali - zżarły Tytan nerwy... Ja daje low bet na Titan...

KennyS KoEj always with you!

--- === Moje Bety === ---
OLtnnG0.jpg

Opublikowano

Ja postawiłem wszystko moje najlepsze bronie na LDLC. Jeżeli przegrają to trudno żyje się dalej :P

graphic.png

Opublikowano

Następne bety według mnie:

1533414133938771267249.png

CZERWONY - Duże ryzyko,

ZIELONY - Łatwa wygrana,

ŻÓŁTY - Średnie ryzyko.

Titan/Fnatic - Fnatic ostatnio formą nie błyszczy, z resztą KAŻDA drużyna kiedyś musi przerwać tą serie przegranych, titan to pożądna drużyna, i sądze że mają szanse w tym meczu - jakieś śmieci można obstawić.

Ukraine/Hungary - Nie znam się na reprezentacjach, ale patrząc po zawodnikach ezpz dla Ukrainy.

VP/HR - ja daję VP, HR to ostatnio tylko w Dotę gra, za to Virtusi trenują, są w formie, więc ezpz.

LDLC/Fnatic - LDLC dostawała na miragu na początku od MOUZ, więc to coś znaczy - Fnatic na luzie by mouzów ugrało - przed meczem warto zobaczyć mapy, jeśli będzie mirage ez pz dla fnatic.

Opublikowano

Titan/Fnatic - Fnatic ostatnio formą nie błyszczy, z resztą KAŻDA drużyna kiedyś musi przerwać tą serie przegranych, titan to pożądna drużyna, i sądze że mają szanse w tym meczu - jakieś śmieci można obstawić.

Zgodzę się, także stawiam na Titan, Fnatic ledwo, ledwo wygrało z ESC i CW (16:14 i 16:13). Leci low bet na Titan.

Opublikowano

Pierwsza mapa dla fnatic, ledwo ugrali titanów w sumie, więc druga mapa - Cache - powinna należeć do tytanów, zobaczymy jak im pójdzie. A Ukraina, tak jak mówiłem na luzie ugrała Węgrów.

Opublikowano

Titan sprzedali się i 0 formy.. Jak można mieć 14-1 na inferno w tt -.-

To sa dobrzy zawodnicy, mouz kiedyś też miało serie zwycięstw (wygrali z fnatic, nip, virtus'ami, titan pod rząd), a teraz grają jak ostatnie gówna - to samo będzie z titan, kiedyś się obudzą.. ale nie wiadomo kiedy. Mieli szansę wygrać, jakby zaczęli w CT to może coś by z tego było..

Opublikowano

LDCL vs Fnatic - low bet na LDCL, warto zaryzykować.

Epsilon vs myXMG - także low bet tym razem na myXMG.

VP vs HR - poleci na VP, wiadomo.

Opublikowano

LDCL vs Fnatic - low bet na LDCL, warto zaryzykować.

Epsilon vs myXMG - także low bet tym razem na myXMG.

VP vs HR - poleci na VP, wiadomo.

Hehe no ja tak samo jak kolega postawiłem. Wiele osób twierdzi, że myXMG wygra dzisiejsze spotkanie ale przekonamy się o tym o 22 :) VP w formie, oby nam niespodzianki niemiłej nie sprawili..

graphic.png

Opublikowano

8713914134595011267249.png

CZERWONY - Duże ryzyko,

ZIELONY - Łatwa wygrana,

ŻÓŁTY - Średnie ryzyko.

VP/HR - ja daję VP, HR to ostatnio tylko w Dotę gra, za to Virtusi trenują, są w formie, więc ezpz.

Francja/Norwegia - Logiczne, tylko ja bym ten mecz ominął - procenty strasznie słabe.

LDLC/Fnatic - LDLC dostawało na miragu na początku od MOUZ, więc to coś znaczy - Fnatic na luzie by mouzów ugrało - przed meczem warto zobaczyć mapy, jeśli będzie mirage ez pz dla fnatic.

Epsilon/myXMG - myXMG powinno to na luzie ugrać, no ale wszystko jest możliwe. Ja daje mid bet na nich, wy zagrajcie co chcecie.

Opublikowano

8713914134595011267249.png

CZERWONY - Duże ryzyko,

ZIELONY - Łatwa wygrana,

ŻÓŁTY - Średnie ryzyko.

Francja/Norwegia - Logiczne, tylko ja bym ten mecz ominął - procenty strasznie słabe.

LDLC/Fnatic - LDLC dostawało na miragu na początku od MOUZ, więc to coś znaczy - Fnatic na luzie by mouzów ugrało - przed meczem warto zobaczyć mapy, jeśli będzie mirage ez pz dla fnatic.

Epsilon/myXMG - myXMG powinno to na luzie ugrać, no ale wszystko jest możliwe. Ja daje mid bet na nich, wy zagrajcie co chcecie.

Postawiłem VP i przegrywają 10/1 - postawiłem 6 euro, mogę się pożegnać.

A to 1 z 3 map sorry, ale VP przeczuwam nie najlepszy początek.

Opublikowano

Chłopakii nie koniecznie. Jeżeli są DDos'y to csgolongue zwraca itemy bez żadnych konsekwencji ! Tak czytałem ale czy to jest prawda to nie wiem, sam postawiłem 10$ na VP i dupa jak na razie..

graphic.png

Opublikowano

Chłopakii nie koniecznie. Jeżeli są DDos'y to csgolongue zwraca itemy bez żadnych konsekwencji ! Tak czytałem ale czy to jest prawda to nie wiem, sam postawiłem 10$ na VP i dupa jak na razie..

Nie, tyle razy Dig było ddosowane i nic nie zwracali/pushowali. Tak jak pisałem, opłacało się zaryzykować na LDLC wygrali 2:1 : ] 

Jeszcze jeden low bet poleci na myXMG

Opublikowano

Nie, tyle razy Dig było ddosowane i nic nie zwracali/pushowali. Tak jak pisałem, opłacało się zaryzykować na LDLC wygrali 2:1 : ] 

Jeszcze jeden low bet poleci na myXMG

Ja tylko czytałem, że to zmienili więc to moje zdanie :) LDLC wpadło oby myXMG też wpadło :p  i modlę się aby VP wygrali :D

graphic.png

Opublikowano

Ja tylko czytałem, że to zmienili więc to moje zdanie :) LDLC wpadło oby myXMG też wpadło :P  i modlę się aby VP wygrali :D

No możliwe, nie będę zaprzeczał, ale na moje takiego czegoś nie ma.

VP 1:1 i raczej ugrają na 2:1. myXMG zagadka, ale może wpaść 2$ :P

Opublikowano

Rosja, Słowacja czy Dania ? ;)

Nie orientuje się w ich składach.

Rosja vs Słowacja < ja tu stawiam na rusków :)

Słowacja vs Dania < stawiam na danie

Rosja vs Dania < tutaj stawiam na Rosję, nie będzie 2 ludzi z podstawowego składu Danii więc będą mieli ciężko.

graphic.png

Opublikowano

0oZCsRt.jpg

Info:
[de_cache] VP 2-16 HR

[de_overpass] VP 22-20 HR

[de_inferno] VP 16-9 HR

Bez DDOSÓW Vp to kompletnie inna drużyna :)

Dzisiaj nic nie obstawiam... Nie wiem jak grają ruscy, czy inne zespoły

Opublikowano

Rosja, Słowacja czy Dania ? ;)

Nie orientuje się w ich składach.

Dzisiaj nic nie obstawiam... Nie wiem jak grają ruscy, czy inne zespoły

Rosja - 2x z dAT, Dosia z HR, hooch z Nostalgie i seized z Natus.

Dania - 2x z dignitas, 2x z CPH i jeden bez teamu(sub).

Słowacja słabszy skład ma.

Rosja:Słowacja - Raczej bez problemów powinna wygrać Rosja, ale to BO1, więc kilka głupich zagrań i mecz może się skończyć inaczej.

Słowacja:Dania - Dania faworytem, ale jeżeli coś Słowacja ugra z Rosją to może mieć motywacje.

Rosja:Dania - 45:55 na Danie, ale mecz będzie wyrównany można zaryzykować low bet na Rosje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...