Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
http://scr.hu/1zta/9uyfx

Mój bet na dzisiaj :D Może wejdzie :P

To ze słowacją to jest najniższy bet jaki może być :D

Dania to wygra spokojnie do 6/7 :P, ale mimo to powodzenia może się uda.

Dzisiaj bety odpuszczę, ale wygrana ostatnia fajna, 1,6 euro za postawione 6 na VP.

Ja wygrałem ponad 3 :P.

Opublikowano

Ruskie mają formę ?

Jednak zbetuje dziś, tylko nie wiem czy opyla się na ruski vs słowacja ??

Ja dałem low beta, najwyżej stracę te 1$ ;d

Opublikowano

Panowie dzisiaj meczy LDLC vs Na'Vi i jakie są wasze zdania na ten temat, kto wygra? Ja obstawiam na LDLC chociaż mogę to przegrać:D GuardiaN będzie pewnie szalał z AWP.

graphic.png

Opublikowano

Ja po wczorajszej przegranej (kuczę, chciałem zmienić na Danię przed meczem Rosja - Dania, ale brakło mi czasu :<) dzisiaj lecę na moje śmieszne All In, czyli 0,27$ na Na'Vi. Czy wygrają to w sumie ciężko stwierdzić. Po wygranej LDLC z Fanaticiem dużo osób twierdzi, że mają dobrą formę, ale czy tak faktycznie jest to ciężko stwierdzić - meczyk trochę loteria, choć według niektórych z większą szansą dla LDLC. Ja postawiłem na Na'Vi, low bet - według mnie jest warto, ale o tym się przekonam tak naprawdę po meczu. A co do Titan vs. Epsilon - jak dla mnie zdecydowane Titan, ale ze względu na procenty nie opłaca się obstawiać, chyba że ktoś ma 240$ do postawienia, choć nawet wtedy wygrana jest malutka.

i5-4460 3.2GHz | MSI B85-G43 | CRUCIAL BALLISTIX 2x4GB DDR3 1600MHz | GIGABYTE R270X | INTEL 520 SSD 120GB | SEAGATE SATAII 500GB | THERMALTAKE SMART SE MODULAR 530W | ZALMAN Z3 PLUS

Opublikowano

@19patryk97

A dlaczego postawiłeś na navi :> bo może i ja zmienię sobie haha :D

graphic.png

Opublikowano

@FrAq

Czytałem wiele analiz, grają na LANie , oraz myślę, że Guardian otworzy wynik dla NaVi :)

Ale to jest tylko moja opinia :)

Angielskie analizy również stawiają na NaVi ( 55%) ale ryzyko betu jest duże.

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

a ja postawiłem na LDLC, może wpadnie a jak nie to trudno, żyje się dalej :D

graphic.png

Opublikowano

Wybaczcie, ale nic nie inwestowałem w CS:GO. Mam zamiar dojść do jakiegoś pułapu, ( jakiś nożyk, dobry skin :> ).

LDLC : Na'VI

postawiłem na LDLC, w sumie mały value ale zawsze spoko. Postawiłem 0.7€ a dostałem 0.5€ więc nie jest źle.

2518214136497781122358.png

4 itemy po lewej ( obstawiałem ), item po prawej wygrałem -> http://bit.ly/1vKeMwE . Wiem taki syf, ale każdy chyba zaczynał z takimi ofertami ^_^.

Jak myślicie obstawiać 

Titan vs LDLC na LDLC? 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Wybaczcie, ale nic nie inwestowałem w CS:GO. Mam zamiar dojść do jakiegoś pułapu, ( jakiś nożyk, dobry skin :> ).

LDLC : Na'VI

postawiłem na LDLC, w sumie mały value ale zawsze spoko. Postawiłem 0.7€ a dostałem 0.5€ więc nie jest źle.

2518214136497781122358.png

4 itemy po lewej ( obstawiałem ), item po prawej wygrałem -> http://bit.ly/1vKeMwE . Wiem taki syf, ale każdy chyba zaczynał z takimi ofertami ^_^.

Jak myślicie obstawiać 

Titan vs LDLC na LDLC? 

Mhm LDLC zdecydowanie, ale jeżeli postawisz low bet to wygrasz drobne centy :P

Opublikowano

Low Bet - masz na myśli itemy takie jak ja? Cóż kilka centów zawsze na +, stawiam jakieś 4 skiny na LDLC

Low bet - jak sama nazwa wskazuje 'małe, niskie'. Kurs jest wysoki, więc nawet jak postawisz 0.20/30 to wygrasz około 0.10/15 ;P

Właśnie mam dylemat LDLC czy Titan. Jeśli patrzeć na ostatnie mecze to wychodzi 50/50, ale jak wiadomo mecz meczowi nie równy.

Na stronkach piszą ze LDLC.

Opublikowano

Wejdzie? Powinno :)

428751413713131798169.jpg

haha nie zamkneli betów... Jaki fail... Już 1.84 value i ciągle maleje...

x0AalaC.jpg

...

Opublikowano

Wejdzie? Powinno :)

428751413713131798169.jpg

haha nie zamkneli betów... Jaki fail... Już 1.84 value i ciągle maleje...

774061413714427798169.jpg

...

Zamykają dopiero kilka minut przed meczem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...