Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Meczów x-Titan nie obstawiam... Ostatnio przegrali z Na`Vi... W tej grze karty rozdawać będzie Guardian [o ile jest w formie]

50/50

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CW ze swoim nowym składem czy HR ? ;D

Oczywiście, że HR hight bet  leci na nich do wygrania 5$ i low bet na BMonkey, może dziewczyny wygrają dzisiaj.

graphic.png

Opublikowano

CW ze swoim nowym składem czy HR ? ;D

low na cw by się opłacał

Oczywiście, że HR hight bet  leci na nich do wygrania 5$ i low bet na BMonkey, może dziewczyny wygrają dzisiaj.

nie takie oczywiście CW nie są gorszą drużyną niż PENTA (dla kumatych) a dziewczyny nie mają nawet cienia szans na więcej niż 10 rund na mapie :)

Opublikowano

To co, za 2h zaczynamy zabawę - Faceit.

Ciekawe i kuszące mecze, ale raczej pójdę za głosem serca i obstawię jakieś low bety na Virtusów, może w jakimś meczu ugrają coś i będę cieszył się z dużej wygranej.

LDLC w formie i będzie ciężko ich zatrzymać, ale nie takie rzeczy już się wyprawiały. Można sporo zarobić typując tak wiele spotkań.

Opublikowano

Ja postawiłem wczoraj low bety na VP. I jeden hight na LDLC z Cloud9, coś powinno wpaść :P

graphic.png

Opublikowano

dzisiaj póki co 2/2 oba niebyt duże wygrane ale na low/medium bety sie nadadzą idealnie. teraz sobie postawiłem na fnatic a potem najbliższy to już prawdopodobnie ibp vs fnatic

Opublikowano

Szkoda, że virtusi oba mecze przegrali :D haha ale miałem obawy Fnatic vs IBP. Męczyli się z nimi :D

graphic.png

Opublikowano

tak, możesz obstawiać. Ja już wygrałem ok. 5 kluczy i sobie je sprzedałem na rynku cs'a :D zbieram na AWP Red Line...

graphic.png

Opublikowano

haha elegancko mi wpadło na Denial :D tylko, że wszystko przeje... na virtusach, ale oni się rzadcy zrobili..

graphic.png

Opublikowano

jak dla mnie na dzisiaj:
1. LDLC vs IBP = LDLC
2. Fnatic vs VP = VP

Finał: LDLC vs VP =? :D

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...