Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby nie off boty to było by 70$ value na GPlay, aczkolwiek 30 też nie jest źle. 

Ja miałem 600 prób na loungedestroyer, ale nic z tego :/ 

Byłoby 30 value. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

To teraz mogę zadać tylko jedno pytanie sobie. Czemu tak mało wartościowe skiny postawiłem? Ale dobrze że przynajmniej coś wpadło ;d

Legenda
Opublikowano

To teraz mogę zadać tylko jedno pytanie sobie. Czemu tak mało wartościowe skiny postawiłem? Ale dobrze że przynajmniej coś wpadło ;d

Zawsze ta myśl przychodzi przy wygranych, ale pomyśl gdybyś dał full i epsilon wygrało? Obstawianie nie polega na tym, że lecisz all-in tylko stopniowo, aż osiągniesz poziom obstawiania asimovów i tam srasz ile dajesz :P

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Zawsze ta myśl przychodzi przy wygranych, ale pomyśl gdybyś dał full i epsilon wygrało? Obstawianie nie polega na tym, że lecisz all-in tylko stopniowo, aż osiągniesz poziom obstawiania asimovów i tam srasz ile dajesz :P

Na razie to nawet nie mam skina którego wartość wynosiła by 1euro a co dopiero o Asimovach mówić. Ale z tego co widzę na streamie to jeszcze nie skończyli tylko jest pauza bo Epsilon ma DDOSy. Właśnie wznowili

Opublikowano

Nie warto stawiać meczu z LDLC bo nie dość że mało wygracie to jest jakaś szansa że sprzedadzą mecz chociaż mało prawdopodobne ale jednak. Według mnie jak jakiś team zbliża się do 85-90% to nie warto już tego meczu obstawiać.

Legenda
Opublikowano

Na razie to nawet nie mam skina którego wartość wynosiła by 1euro a co dopiero o Asimovach mówić. Ale z tego co widzę na streamie to jeszcze nie skończyli tylko jest pauza bo Epsilon ma DDOSy

Mecz skończył się 5minut temu. I nie bój się, że zaczynasz od very low. Ja zaczynałem od 4 złotych a jak się kończy moja historia już wiele wie :P

m6aRjjh.png?1

Dwa tygodnie zajeło mi wbicie tego, więc da się wszystko

Dziś posiadam jednego słabego asimova.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Mecz skończył się 5minut temu.

U mnie stream nadal trwa i jest wynik 23-20 dla GPlay

Mecz skończył się 5minut temu. I nie bój się, że zaczynasz od very low. Ja zaczynałem od 4 złotych a jak się kończy moja historia już wiele wie :P

m6aRjjh.png?1

No nieźle. Ja narazie mam skuteczność betów 9/31 . Chyba musisz wstawiać tu co obstawiasz i będę dawał to samo ;d

Opublikowano

m6aRjjh.png?1

Masz farta ale zaczniesz stawiac po 10 euro to wtedy przekonasz sie ,że wszystko co zdobyłeś przegrałes ziom

też tak miałem z 3  euro wybiłem sie na 45 euro 20 euro odlozylem a reszte raz wygrywalem raz przegrywałem takie jest csgolounge

Opublikowano

No to się wygrało na GPlay :). ESC zagrało słabo nie mieli nic do powiedzenia.

Teraz ino czekać jakie jutro będą mecze :D

Wkońcu to fnatic i jeszcze mirage ;/

GPlay ładnie zagrało Epsilon jak zwykle przegrało nie wiem czy dalej się tak utrzymają 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

CLG vs C9 hmm? Ja chyba stawiam na CLG wygrali na Torqued którzy są w formie. A C9 chyba nie idzie przegrali na Liquid chyba ale za drugim razem wygrali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...