Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NaVi vs VP jest to spotkanie BO1, jeszcze nie wiem na jakiej będą mapie grali więc na razie sie wstrzymuje i dopiero kilka godzin przed meczem obstawie, a co do drugiego to się jeszcze zastanowię bo za dwa dni grają. :)

Opublikowano

VP vs Na'Vi bardzo wyrównane szanse aczkolwiek wydaje mi się, że Virtusi są w dobrej formie.

@Edit

co oczywiście nie znaczy, że na'vi są w złej. Jeden z czołowych graczy z na'vi ma przegrane w cs:go 100 godzin w ostatnich 2 tygodniach natomiast u Virtusów najwięcej to 70 godzin

Legenda
Opublikowano

Wracam z obstawkami i widzę pewniaka czyli Na'Vi dlaczego? Bo1, mapa ukraińskich strzelców, guardian w formie. Co do drugiego meczu to CLG bo jest to mousSpaz a oni mają tarika, więc ez ez ez.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Wracam z obstawkami i widzę pewniaka czyli Na'Vi dlaczego? Bo1, mapa ukraińskich strzelców, guardian w formie. Co do drugiego meczu to CLG bo jest to mousSpaz a oni mają tarika, więc ez ez ez.

No to i ja postawie na nich ^^

Btw. Clg (mousespaz) wygrało dwa razy z torqued do zera więc EZ win dla CLG moim zdaniem. Jak mówicie że Na'vi to na'vi nie będę dużo stawiał bo się cykam ^^

@kokoszka

ESC, wcześniej wygrali to teraz też powinni, ale nie jest to w 100 procentach powiedziane bo Penta nie gra źle, ale ze względu patriotyzmu i ostatniej gry stawiam na ESC :)

Opublikowano

No to i ja postawie na nich ^^

Btw. Clg (mousespaz) wygrało dwa razy z torqued do zera więc EZ win dla CLG moim zdaniem. Jak mówicie że Na'vi to na'vi nie będę dużo stawiał bo się cykam ^^

@kokoszka

ESC, wcześniej wygrali to teraz też powinni, ale nie jest to w 100 procentach powiedziane bo Penta nie gra źle, ale ze względu patriotyzmu i ostatniej gry stawiam na ESC :)

Ja postawię z 5 euro na navi, moje najdroższe skiny :D

VP czy Mouz? 

­

Opublikowano

Więc Penta? Dużo tam nie stawiam.

Penta teoretycznie gra lepiej, ale ESC dobrze prezentuje się i lubią nuke i to jest BO1, to też zależy od której strony będą zaczynali. CT>TT na tej mapie.

Opublikowano

W sumie jeśli jest to dobry team (exIBP) to po stronie TT można też ugrać parę rund ( przykład GX vs mS ) (7:8 po stronie TT a później 9:1 na CT).

Postawię jakieś 15$ na mS i 15$ na Na'vi :p

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Grubo poszalełeś ;) Nie wiem co bym zrobił jakbym przegrał. Ja postawie jakiś LOW na NAVI

Może coś wygram i będzie mnie stać na AK-47 Niebieski laminat ;)

Nah ostatnio wygrałem ok 200 Euro bo szedłem all iny teraz licze się z tym ,że ryzyko jest większe bo BO1 i w dodatku dd2 ale to tylko skiny

Opublikowano

Nigdy już nie postawię na VP cały czas przegrywają jak na nich postawię patologia jakaś

to postaw na VP 0.04 żeby Kondzio przegrał xD

Ja też stawiam na VP moje 0.2$, bo taki skin mi dzisiaj dropnął ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...