Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to dobrze mieć 50$ w returnsach :D

Pójdę chyba na Pente ze względu takiego, że ostatnio nawet dobrze gra ( Orbit/Fsid3 ) a ten ten jakiś obecny random team bo brak sponsora nic nie wygrywa :p.

f1a327ea2f.png

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do meczu NaVi Fnatic ja dałem na NaVi. Jeżeli GuardiaN i reszta zagrają tak jak z VP to mają szanse wygrać, grają BO1 na Nuke więc wszystko się może wydarzyć ale ja stawiam na NaVi.
I późniejszy mecz NaVi GPlay daje  na Gplay ostatnio dobrze grają będzie to wyrównany mecz i czasami mogą przechylić wygraną na swoją stronę dlatego daje na ten mecz low.

Opublikowano

Co do meczu NaVi Fnatic ja dałem na NaVi. Jeżeli GuardiaN i reszta zagrają tak jak z VP to mają szanse wygrać, grają BO1 na Nuke więc wszystko się może wydarzyć ale ja stawiam na NaVi.

I późniejszy mecz NaVi GPlay daje  na Gplay ostatnio dobrze grają będzie to wyrównany mecz i czasami mogą przechylić wygraną na swoją stronę dlatego daje na ten mecz low.

Mapa to Nuke, a Na'Vi 2 dni temu przegrało z ESC gaming na Nuke 16:11. A ESC przegrało z Fnatic na nuke 16:12. Fnatic ez

yiWCsl1.png
Opublikowano

No Fnatic jest faworytem lecz jak wiadomo mogą mieć gorszy dzień i przegrać. Wole postawić low na NaVi i wygrać 1-2 euro niż stawiać full na fnatic i wygrać kilka centów a w najgorszym wypadku stracić postawione cenne skiny.
Dlatego postawiłem na NaVi, podoba mi się ich gra i mogą w stanie nawiązać równą walkę.

Opublikowano

Nie sądzę żeby Na'vi miało jakie kolwiek szanse. Nuke nie jest ich mapą i na dodatek przegrali z ESC więc fnatic ez :)

Opublikowano

Normalne że VP. Rozwalili właśnie Deponeret na pierwszej mapie.

W tym pierwszym dałem low na Paradox. Ładnie grają ostatnio.

Także dam lowa na Paradox. VP gra różnie - wolę dać mida. 

­

Opublikowano

Liquid raczej pewne, chociaż jak przedmówca mówił nie będzie tarika w CLG więc może być różnie  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...