Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie BO1 nuke Penta wygra to sa szwaby ,a ESC czasami gra dobrze ale Penta zapewne ma juz przygotowane taktyki 

Co do VP jak dla mnie ez win , NAVI nie odnajdzie sie jak dobrze przycisnie VP jest napalone na ten mecz ,bo ani jednego jeszcze nie grali i ja osobiscie postawilem medium beta na Pente i full bet VP

Opublikowano

Właśnie sam nie wiem co z tym meczem vp z navi, niby nic nie grali w tym roku, dusta ogólnie słabo grają, nie wiadomo jak z formą u nich. Navi db gra dusta, już w tym roku rozgrywali mecze i nie szło im źle. Narazie postawiłem all in Na'Vi, ale jeszcze się zastanawiam, zawsze można zmienić. Jak sądzicie ?

Opublikowano

Właśnie sam nie wiem co z tym meczem vp z navi, niby nic nie grali w tym roku, dusta ogólnie słabo grają, nie wiadomo jak z formą u nich. Navi db gra dusta, już w tym roku rozgrywali mecze i nie szło im źle. Narazie postawiłem all in Na'Vi, ale jeszcze się zastanawiam, zawsze można zmienić. Jak sądzicie ?

Navi przejebalo z Titan gdy graja z mocnym przeciwnikiem sa obsrani do bólu full bet VP ziom

Opublikowano

mouz vs Na'Vi gra BO3. Zależy jak dany team zagra będzie wiadomo na kogo postawić w 2 meczach Na'vi vs VP i VP vs mouz ;).

f1a327ea2f.png

Opublikowano

mouz vs Na'Vi gra BO3. Zależy jak dany team zagra będzie wiadomo na kogo postawić w 2 meczach Na'vi vs VP i VP vs mouz ;).

Jak to zobaczyłem to odrazu się uśmiechnąłem, zobaczymy forme drużyn i będzie można spokojnie stawiać.

Opublikowano

tylko de_dust2 ale zawsze można postawić na VP ja stawiam 20$ patryiota :D

edit

ale jeszcze zobacze jak navi vs mouz gra i jakie mapki może zmienie na navi :)

de_dust2 to nie mapa VP, nie mamy tam szans :)

czekam do 20 i zobaczę na grę navi, czy zeus i starix coś w końcu zabijają... dopiero wtedy all in navi :D

@destos

mogą byc problemy, ostatnio ledwo ledwo :)

jak rallen będzie grał swoje, nie tak jak ostatnio to powinni wygrać :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Legenda
Opublikowano

[LGB] vs HR

55;45 lgb

Ponieważ s1mple i markeloff odszedł z HR.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...