Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o meczu HR vs Penta ?

Ja dałem na Pente ale jak patrzę na grę HR z Virtusami to nieźle sobie radzą więc sam nie wiem.

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie sądzę że Fsid3 ugra, bo dust2 jest ulubioną mapę titanów na której dobrze sobie radzą, kennyS wjedzie a reszta podobija i GG. Daje beta na titanów.

Co do meczu HR vs Penta Stawiam na HR, przed chwilą wygrali dusta2 z virtusami i grają całkiem OK.

Opublikowano

Nie wiem po co oni upubliczniają te IP. Powinni dawać je tylko dla casterów, którzy chcą streamować dany mecz.

Titan ma obecnie 3-0 nic więcej nie wiem.

---------

"IF ANYONE HEARS ME, MY TEAMMATES ARE BACK ON TS AND SHOULD CONNECT BACK. 5/5 HOUSTON"

Maniac

f1a327ea2f.png

Opublikowano

HR vs vp ostatnia mapa 7-2 dla hr ale są w ct póki co więc jak się ddos numer 233532 skoniczy to może virtusi ugrają.

Choć gdyb miał beta na vp vs mouze to bym dał na mouze teraz.

Opublikowano

91b79201c8.jpg

Ale ten mecz Titan vs ESC może być normalnie zagrany. Boże co za ludzie. Mam nadzieję, że odbędzie się już jutro/dziś wieczorem a nie jak zwykle po tych 70h.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Zwrócili skiny lold...

Się wkurzyłem i dałem takiego beta:

2bb1574ee9.png

Szansa jest, ale jak olof i JW się tak odpalą jak wczoraj z ESC to KennyS już chyba raczej nie pomoże, osobiście sądzę że Fnatic wygra prezentują się na prawdę znakomicie

Legenda
Opublikowano

Liczę że Penta przynajmniej przyniesie dzisiaj jakieś skiny ;)

HR pokonało VP, więc z szkopami powinni mieć mniej problemów.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

No to gratuluje tym co mieli odwagę stawiać dosyć spore kwoty na Titan ;) Ja nie postawiłem nic i żałuję przynajmniej by jakiś bet wszedł i nie było by 11/34

Opublikowano

Ja też stawiam lowa na OK2, ale to są tak zerowe drużyny że tak na prawdę wszystko może się zdarzyć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...