Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam dzisiaj daje na ESC, raczej NaVi vs VP ( zależy jak zagrają pierwszy mecz z mouz), low na LGB. Pózniejszy mecz daje coś na Virtus Pro zależy czy skiny zdążą wrócić.

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Denerwujące jest to że nie można obstawić. Jedynym wyjściem na obstawianie jest jedynie to że ma się coś u nich nieodebranego że nie trzeba tego przekazywać ;/

Udało się komuś dzisiaj ogólnie zdobyć bota żeby obstawić?

Opublikowano

Ostatnim czasem jest trudno zdobyć bota :D, ja jeszcze jadę z tych skinów których nie odebrałem choć są to tanie skiny od 0.05 do 0.50 :/ bo musze odczekać te 15 dni ochrony steam guard.

Opublikowano

Ehh jak zwykle, "Bots are currently offline, they are unable to connect to steam servers".

HR vs LGB.

HR mają szanse wygrać ?

Ja chyba puszczę coś na LGB bo ktoś wcześniej pisał że z HR odeszło 2 zawodników więc może jeszcze nie być tego zgrania

Opublikowano

Ja chyba puszczę coś na LGB bo ktoś wcześniej pisał że z HR odeszło 2 zawodników więc może jeszcze nie być tego zgrania

Markeloff i s1mple (on ostatnio coś carrował). Więc jakiś bet na LGB jak się uda pójdzie, trzeba się odrobić.. 

Od 30minut nie da sie postawic, ggwp #csgolounge.

Opublikowano

Markeloff i s1mple (on ostatnio coś carrował). Więc jakiś bet na LGB jak się uda pójdzie, trzeba się odrobić.. 

Od 30minut nie da sie postawic, ggwp #csgolounge.

Mam to samo. Jak nie pokazuje mi skinów  to nie ma botów albo strona nie działa

Jak oceniacie gra NAVI na DD2 w meczu z mousesports? Moim zdaniem nie zachwycili i nie wiem czy zmieniać beta czy nie

Opublikowano

I nie ma opcji nie postawisz. Taka rozbudowana strona, a funkcjonuje jakby była na domowym serwerze.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

I nie ma opcji nie postawisz. Taka rozbudowana strona, a funkcjonuje jakby była na domowym serwerze.

Dokładnie. Ta strona przypomina mi serwery EA Sports w Fifie

Opublikowano

Niektórzy widać obstawiają.Dobrze że wczoraj dodałem skiny do meczu VP bo dzisiaj bym sie nie dopchnął. Teraz chciałem obstawić na Pente i LGB ale raczej nie zdążę już ;/

Edit;

No i lipa meczu ESC nie udało mi się obstawić z LGB pewnie będzie tak samo. ;(

Opublikowano

Niestety :(

Na'vi 14-1...

masakra miałem stawiać 15~$ na Na'Vi ale przez durne boty nie dało się. " BO były offline..."

Tak jak ja, całe szczęście :) - nic nie dzieje się bez powodu :D

CLG pewne zwycięstwo z Torqued?

­

Opublikowano

Comeback is real 6:14 

Ciężko będzie. Navi spokojnie wbiło te 14 punktów, a VP są pod presją, w dodatku jeden błąd - przegrana. Dobrze, że nie stawiałem przez lagi. 

Zabrakło 0,02214654 sekundy dla Pashy. 

­

Opublikowano

ez win Na'Vi 16-7

kiedy te boty wejdą, czemu oni wcześniej o nich nie pomyśleli... A prywatne też są zapełnione temu wycofali ich sprzedaż od 2 miesięcy?

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...