Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co myślicie o vp vs mouse? I ciekawostka ups kajman na markecie 2.6 na lounge 3.6 :D.

EDIT: Ja chyba swojego fulla dam na vp. Na 6 ostatnich gierek przegrali jedna i to z navi dd2. A mouze wygrali jedna.

Opublikowano

Dobra poczytałem wszędzie gdzie się da i imo ani vp ani titan nie jest dla mnei tak pewny by wejśc all in. Także ja dzsiaj koniczę na 0.60 na pentę vs HR. Penta nie liczą wpadki wczoraj albo przedwczoraj wygrwa prawie wszystko a HR jest w nowy składzie od dwóch tygodni bez swojego carrującego. No ofc jak zagrają jakoś bardzo ładnie vs vp to zmienie beta.

Opublikowano

­wcxd3j958cov.png

co o tym myślicie? Titan ugra? Nie mam czasu na sprawdzanie statystyk graczy. Zobaczę jak pójdzie im mecz z FSid3.

Tak.. wiem, że biedne skiny, ale jedyna moja inwestycja to negev za 4 centy :D (ciekawe, ile z tego ugram (póki co $0.17))

Opublikowano

Fsid 3 spokojnie ugra, jeżeli KennyS nie ma formy.

­

Czemu tak sądzisz? Titan pewnie trenowało do dust2. Fsid 3 od tak 8 dni temu przegrało z Orbit 16-6 niezadowalający wynik. Nie wiem czy w te 8 dni będą takimi prosami. 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Czemu tak sądzisz? Titan pewnie trenowało do dust2. Fsid 3 od tak 8 dni temu przegrało z Orbit 16-6 niezadowalający wynik. Nie wiem czy w te 8 dni będą takimi prosami. 

Zaryzykowałem http://scr.hu/0gh4/ouak6

Myślę, że Fsid3 to ugra bo mają zgrany team, a w Titan tylko KennyS im pomaga, ale może się mylę.

Nie mam pojęcia co z tego będzie. W razie co znowu mój portfel się skurczy i pójdzie doładowanie 50€ na Steam :D

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...