Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wygrana na NaVi i ESC.
Co do meczu na scenie amerykańskiej będzie ciężko, tam wszystko się może zdarzyć.
Ja tam postawie jakieś tanie skiny na Torqued ostatnio wygrali z Cloud 9 więc może czymś zaskoczą.

Opublikowano

skdc nie wiem dlaczego winout takie % wkońcu przegrało 2 razy z skdc

Przed chwilą ten mecz dopiero tam się pojawił. Teraz przewaga wzrasta, postawię 5 euro na nich. 

­

Opublikowano

Clg win 2-0, wygralem 10$

Ja jeden euro na SKDC, bo tylko to zdążyłem obstawić. Teraz już boty zajęte i nagród nie mogę odebrać.

Fnatic pewne w obu spotkaniach?

VP easy z mouz będzie.

Epsilon czy GPlay?

M5 czy Quit? 

­

Opublikowano

C*****e mecze dzisiaj, fnatic powinno wygrac oba ale jest taki procent ze nie ma po co obstawiac(chyba ze low na ESC), Gplay vs Epsilon to loteria bo epsilon dostanie ddosy i bedzie trzeba czekac 3 dni... Dzisiaj odpuszczam.

Opublikowano

Ostatnio dobrze prezentuje się ESC, przegrali ostanio na Nuke z nimi 16:12 ale pokazali się z dobrej strony, jest to spotkanie BO1 więc ja tam postawie low na ESC bo może ugrają ale na mirage im coś nie idzie.Nie opłaca się na fnatic bo za dużo się nie wygra stawiając na nich.

A  co do meczu Epsilon - GPlay  to ja stawiam na GPlay ostatnio dobrze grają wygrywali większość spotkań, Epsilon gra nie za ciekawie. Spotkanie BO3 więc wszystko się może  wydarzyć, dziwne procenty na Epsilon ja bym tutaj dał 50:50. z korzyścią na GPlay. :)

Opublikowano

VP vs mouz ponownie, tak? Pytanie tylko - czy grają od nowa, czy od tego samego wyniku?

Postawię fulla na fnatic z mouz, to raczej pewne, w ich drugim mecze trochę mniej i na Gplay parę groszy. 

­

Opublikowano

Najciekawsze na dzisiaj mecze to:

Epsilon vs Gplay ( czemu, otóż najwyższy % ).

Tutaj wstawiam zdjęcie z mojej wygranej z rana. CLG Doublelift wykerował gierke <3

r2ySO0U.png

Przy okazji odrobiłem już swoje stracone pieniążki :>: ( jestem już tylko na minusie z 5$ )

md18u4e.png

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...