Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I believe: NiP/Fsid3

I bardzo dobrze hehe :p

Też tak wjeżdzam ale lowami bo... zamroziły mi się skiny w meczu pepsi :/

Opublikowano

Oj minise calculated kosa .

Dobrze że 16:14 bo już bym był w drodze po minisa xD

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Nie mam pojęcia. Same gówna obstawione więc płakać nie będę, a może nawet uda się coś wygrać.

Słabo im ostatnio idzie więc nic nie wiadomo. 

No to niezłe gówna ;) Ja nie mam ani jednego skina o wartości 0,6$ ;d

Opublikowano

SPB (Piter) vs Zbrilo, jak myślicie? według mnie SPB jest tu faworytem, bez większych problemów wygrali z rosyjskim Quit, gdzie Zbrilo z nimi przegrało 1:2. % jednak trochę zniechęcają, więc icb na Zbrilo może się opłacić, to jest rosyjska liga, tu różne rzeczy się dzieją :)

Opublikowano

Dignitas i Titan dlaczego?  Moim zdaniem kiedy jeden z zawodników jest atakowany przez ddos'y to mecz powinien być przełożony i rozegrany w ukryciu (nie podawana data ani godzina). Bo tu liczy się zgranie i całość a jak nie ma jednej osoby to wszystko się rozpada.

PS. Zobaczymy co dziś pokaże Mouz mam nadzieję że dziś też wygrają.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Dignitas i Titan dlaczego?  Moim zdaniem kiedy jeden z zawodników jest atakowany przez ddos'y to mecz powinien być przełożony i rozegrany w ukryciu (nie podawana data ani godzina). Bo tu liczy się zgranie i całość a jak nie ma jednej osoby to wszystko się rozpada.

PS. Zobaczymy co dziś pokaże Mouz mam nadzieję że dziś też wygrają.

Tacy graczy powinni mieć jakieś mocniejsze zabezpieczenia, na dodatek to nie było z jego winy, też sądze że mecz powinien być przełożony. Na duscie było 3;0 dla dig i tu taka niespodzianka dla nipu, osobiście postawiłem na dig i czuje się oszukany bo device odwalał 50% roboty. 

Opublikowano

Tacy graczy powinni mieć jakieś mocniejsze zabezpieczenia, na dodatek to nie było z jego winy, też sądze że mecz powinien być przełożony. Na duscie było 3;0 dla dig i tu taka niespodzianka dla nipu, osobiście postawiłem na dig i czuje się oszukany bo device odwalał 50% roboty. 

Ja tak samo dałem na Dig. Myślę że gdyby na Nuke wcześniej Device'a dorwały ddos'y to ten mecz skończyłby się po 2 mapach

Opublikowano

Ja dziś daje jakieś tańsze skiny na Orbit, jest to spotkanie BO5. Ostatnie spotkanie wygrali między sobą. Myślę że i dzisiaj dadzą rade dlatego stawiam na nich.

Opublikowano

10€ na mouz. A na Zbrilo to jakies smiecie moze wygrają.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...