Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wale szymcio daj skina za 1 euro xD

Ja zacząłem obstawiać po 0.04 i kibicuje każdej drużynie oglądając stream na którą stawiam żeby tylko nie zostać bez niczego xD 

Możesz założyć fanpage - milioner z cs go - jest taki i ma 12k like'ów ;p 

Co do tematu to jednak zostaje przy C9 i nie zmienię decyzji ;p

Opublikowano

qb5fy4q.png

to mój wynik przez 2 tygodnie, myślę że nie jest źle :D (60% tych losów to jest po 0.04 na dreamhacku na te drużyny na które było value powyżej 5 :D)

Opublikowano

Ja wale szymcio daj skina za 1 euro xD

Ja zacząłem obstawiać po 0.04 i kibicuje każdej drużynie oglądając stream na którą stawiam żeby tylko nie zostać bez niczego xD

Możesz założyć fanpage - milioner z cs go - jest taki i ma 12k like'ów ;p 

Co do tematu to jednak zostaje przy C9 i nie zmienię decyzji ;p

Też tak miałem jak Ty, że obstawiałem skiny po 0,04 i kibicowałem każdej drużynie. Żeby coś tam ugrać na csgolounge to musisz postawić all-in na zespół co ma mało % w moim przypadku to był mecz 97club vs Nostalgie B)

Opublikowano

VP doprowadziło do dogrywki dzięki świetnej akcji Taza za co mu pewnie już dziękowali. Troszkę rund zabrakło w TT, ale liczy się wygrana.

Szkoda Mouz na 1 mapie bo zostali 2vs1 i nie doprowadzili do dogrywki, ale mimo to pokazują że potrafią grać bez allu. Zobaczymy co będzie na 2 mapie i mam nadzieje na 3 :)

Opublikowano

Dzięki csgolounge że nie mogłem postawić 6$ na Titan i byłoby +1$ a tak tylko mała wygrana jakaś słaba :_:

1468e5be8a.jpg

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dzięki csgolounge że nie mogłem postawić 6$ na Titan i byłoby +1$ a tak tylko mała wygrana jakaś słaba :_:

7343414178476421122358.jpg

Zawsze coś do przodu. Ja w nocy zmieniłem bet z C9 na Mouz po namyśleniu. Jak na razie jest 1:1 i Mouz prowadzi na trainie - ich pick.

Legija na pixelach ciśnie, bekowa sprawa :D

// I ten płacz ludzi co dali na C9 :>

Opublikowano

Zawsze coś do przodu. Ja w nocy zmieniłem bet z C9 na Mouz po namyśleniu. Jak na razie jest 1:1 i Mouz prowadzi na trainie - ich pick.

Ile dałeś na mouz?

Ja miałem na nich stawiać ale jednak zwątpiłem. (7€) tak więc miałbym 17€ do przodu :(

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ile dałeś na mouz?

Ja miałem na nich stawiać ale jednak zwątpiłem. (7€) tak więc miałbym 17€ do przodu :(

Dałem około 1.5$ bo więcej nawet nie miałem :D

Może być różnie train mapa CT i jak widać C9 robi szybki comeback. 

Opublikowano

Ja dałem tylko 2 euro na c9. C9 powinno ugrać bez problemu traina bo 5 rund po stronie terro to dobry wynik

@Edit no i elegancko :P Choc tylko +3$ za noc ale zawsze :D

Opublikowano

Mouz jednak zasłużyło na wygraną moim zdaniem, ale cóż... może gdyby allu był. Tylko jedna runda po stronie TT, więc nie ma się co dziwić że przegrali.

Opublikowano

8lufvr.jpgMoje wszystkie bety jak narazie ;) Najgorsze jest to, że z ESEA ze wszystkich wygranych dostałem tylko z jednego meczu jakąś nagrodę, bo po prostu mam skiny o zbyt małej wartości... Ale zarobiłem.... 1 skin wpadł 0.10$ więc i tak jeden z bardziej wartościowych u mnie ;P

Opublikowano

Titan jest aż takie słabe że ma ledwie 11% vs Fnatic? Opłaca się dać all-in na VP vs C9 czy IBP vs mouz.

Wiem to jest dziwne. VP też zdecydowanie za dużo %, myślę że max 65-60, ale to się wiążę z betami danych osób.

Opublikowano

Chcę postawić ~2€, tylko nie wiem na co, na virusów, czy fnatica.

Niby Za virusów więcej kasy by było, ale który mecz jest pewniejszy?

Fnatic, ale gówniany zysk będzie.

Opublikowano

Tak czytam na necie i ktoś pisze, że możliwe jest to, ze vp odda / nie będzie grać najlepiej, bo ważniejszy dla nich będzie mecz z fnatic, żeby wyjść z grupy.

Może jakiegoś lowa na c9 postawić? :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Tak czytam na necie i ktoś pisze, że możliwe jest to, ze vp odda / nie będzie grać najlepiej, bo ważniejszy dla nich będzie mecz z fnatic, żeby wyjść z grupy.

Co rozumiesz poprzez "nie będzie grać najlepiej" - będą specjalnie padać czy może nie strzelać w kogoś? Bzdura.

Opublikowano

Nie prawda :P VP nigdy by nie oddało meczu.

Co do meczu VP, to po mału brał zawał, ale się udało <3 ta akcja Taza ;D

156471417875768605120.png

~~~~

P8mMUAq.png

słabe oddsy, więc stawiłem icb na nich.

279981407253602336505.png
Opublikowano

No to właśnie widać... VP przegrało na pierwszej mapie i po stronie ct i po stronie tt... Coś tu śmierdzi -,- A postawiłem patriotycznie na nich wszystkie najlepsze skiny... Jak przegram to zostanę z niczym praktycznie...

Opublikowano

Titan 1-0

10-12

odds 10%-90%

Widzę, myślenie csgolounge czasem jest zbyt mocne.

Ale jak coś to taki typek dostanie 2,2k więc będę happy :D

f1a327ea2f.png

Opublikowano

No to właśnie widać... VP przegrało na pierwszej mapie i po stronie ct i po stronie tt... Coś tu śmierdzi -,- A postawiłem patriotycznie na nich wszystkie najlepsze skiny... Jak przegram to zostanę z niczym praktycznie...

To była mapa C9 i to było widać. Stali wcelowani w głowy i tylko czekali. Nic nie śmierdzi VP nie preferuje takich map i tyle w temacie, a C9 dobrze zna naszych zawodników, dlatego też wybrali taką.

Train mapa CT, a potrafili ugrać szybko 6:0. Zobaczymy jak pójdzie dalej.

Titan 1-0

10-12

odds 10%-90%

Widzę, myślenie csgolounge czasem jest zbyt mocne.

Ale jak coś to taki typek dostanie 2,2k więc będę happy :D

Co z tego jak łatwo i szybko poradzili sobie na 2'giej mapie. Pewnie na 3'ciej będzie to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...