Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak lecicie Fnatic v VP?

I jak utrzyma się procent na titan vs ibp/mouz to jade z 2$ na ibp/mouz :D

Opublikowano

Titan prawie ugrało z Fnatic... A Fnatic > iDontBUYDEF/Mouzzzz.

Moim zdaniem takie bety powinny wejść :D

Opublikowano

Dałem low na eLevate(1:0).

Na Mouz z ibp (low Mouz).

Low na VP po dobrych %, a są w stanie ugrać spokojnie.

Low na IBP/Mouz z Titan.

Jeżeli wszystkie wejdą(marzenia) to około 30$ do przodu. Z VP wygrałem 3$ prawie.

Opublikowano

Stawiam wszystko na virtusów, małe % i skiny i tak mało warte (cała wartość to ~0.80$ (nie licząc glock-18, którego nie moge zastawić (~5$)). W dodatku miałem śmieszną sytuacje dzisiaj. Kupiłem M4A1-S Tundra z naklejkami(nałożonymi), Mouz i IBuy(chyba) Katowice 2014. Dostałem zwrot M4A1-S Tundre z naklejkami Dignitas i IBuy z koloni xD

yiWCsl1.png
Opublikowano

Ja to samo morness xD Ale VP widzę ograło fnatic więc naprawdę ciekawie ;) 

Tylko mam takie pytanie, bo niie ogarniam. Czy teraz jak fnatic wygra z IBP to znowu grają z VP w finale czy jak?

Opublikowano

Ja to samo morness xD Ale VP widzę ograło fnatic więc naprawdę ciekawie ;)

Tylko mam takie pytanie, bo niie ogarniam. Czy teraz jak fnatic wygra z IBP to znowu grają z VP w finale czy jak?

Tak, ale VP ma przewagę jednego BO3. Fnatic/IBP będzie potrzebować 2x, VP 1x.

Ja osobiście daje znów low beta na IBP. Myślę nawet że Fnatic nie będzie chciało grać tego finału bo ciężko będzie ugrać 2x BO3.

Opublikowano

Ponieważ pokonali w półfinale złożonym z najlepszych drużyn (tych którzy wygrywali poprzednią faze) fnatic które ma jeszcze jedną szanse zagrania w finale ponieważ będzie grało na zwyciężce z drugiej strony (looserów) i dlatego mają ten "mecz" przewagi. Myśle że trochę pomogłem ale lepiej pokazać tego nie umiem ;x przeanalizuj sobie mecze na hltv i może się zorientujesz 

Opublikowano

CW czy myXMG? Jak myślicie? (Trzeba coś ugrać przed głównymi)

@Edit
Nie pomyślałbym, że w dwa dni, będe tyle stawiał. W środe to jeszcze z jednym itemkiem wartym 0,08$ startowałem.

55ZwfO5.png

yiWCsl1.png
Opublikowano

CW czy myXMG? Jak myślicie? (Trzeba coś ugrać przed głównymi)

Ja tam postawiłem na myXMG 0,43$ - wierzę że będzie podobna sytuacja jak 97club vs Nostalgie, a CW w formie to nie jest(przynajmniej na dreamhacku z tego co pamiętam przegrali wszystko)

@KoEj Nie dadzą rady, ez skins ez life 3:1 w mapach dla myXMG ;). Co prawda w formie to nie jest myXMG ale nie raz potrafiło namieszać i wygrali z chociażby VP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...