Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak powinno byc ok.

post-361679-0-26892800-1418153539.jpg

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oczywiscie, :P ASC jakies no name a VEXX grali dosc ladnie ostatnio o niestety zaluje ze na nich nie stawialem bo troche mi poszlo :P

wops dziewczynom cos nie idzie :P a myslalem ze chociaz cos tam ugraja :P

@edit... smiechu warte to co graja laski i mouz.. trace wiare w to :/ jakas porazka xD

Wooow laski sie odegraly ladnie i mouz wygrali 1 mapke, niezle ;)

no i slicznie, mouz i laski wygraly :D

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

no i pieknie, teraz tylko niech VEXX wygra i bedzie gitarka :3

Opublikowano

TMP vs RhyThm znacie teamy? nie wiem co obstawic jak dla mnie to bym obstawil TMP na full czyli jakies ( tylko 8$)

wiecie cos o tych teamch? co sugerujecie?

Opublikowano

myslalem zeby dac fulla na TMP lecz troszke poczytalem to ludzie pisza ze to jest 50-50 bo jest BO1

ja chyba sobie odpuszcze na dzis bety bo ryzyko jednak jest

niby TMP jest dobre na inferno ale wole nie ryzykowac

Opublikowano

chlopaki sie odrabiaja, mam nadzieje ze nic nie zj.... w tej chwili :P

poszlo tak jak chcialem  :D

a zaluje tylko 1 przegranego meczu z moich betow, reszta moze byc xD

post-361679-0-48317500-1418190367.png

Opublikowano

ja na diginitas nawet nie stawiam bo zeby cos wyciagnac to 20 ojro trzeba postawic wiec odpada. Na KPV postawie 0.8, jak wejdzie (moze) to dolar w kieszeni xD

Opublikowano

ja tam ostatnio stracilem wiare w 3DMAX po ich ostatniej przegranej i nie stawiam na ich mecze, chocby nie wiem co :P

Opublikowano

ja sie na nich juz przejechalem nie raz i nie probuje wiecej xD

Opublikowano

@Morness
Jakby to Pasha powiedział:

"Lajf is brutal end ful of zasadzkas, and samtajms kopas w dupas, bat są chwile for których warto lajf. Kumbak iz ril"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...