Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie odwroci sie... overpass byl ich i teraz cobla 8:1 ugrywaja ahh zaluje ze s**t sam na nich postawilem :/

@Edit no i 12:1 ;p

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale shity polecialy... xD

post-361679-0-58184000-1418247409.png

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

ak tęczowe utwardzenie mw poszło się je .. dziękuje 3dmax :) dzięki wam skończyłem z csgolounge i tym hazardem Kocham swoją rodzine babcie  rodziców rodzeństwo i dziekuje że nigdy niezaładowałem za swoje w ta gre straciłem 20euro ale Powiem wam 1 :D J*b** TVN !!! 

Opublikowano

@Karol201999

Ogladac mecze. Orientowac sie w obecnej formie graczy :) Znac mapy na jakich kto jest dobry i słaby oraz mapy wybrane do meczu :)

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

LDLC oczywiscie dostaje 3,5 ojro na becie (pewniak) vs 3DMAX.

Epsilon vs Penta (50 na 50) nie stawiam.

Fsid3 vs mouz (mouz wygra) bet ponad ojro pojdzie( wiecej nie mam xD)

ESC vs Na'Vi - navi wygra na 80%.

Opublikowano

Epsilon vs Penta. Stawiam na Epsilon.
Potem na Mouz, ale chyba postawie low na ESC. Na ostatnim Dreamhack pokazali, że dadzą rade i mogą pokazać nam niespodzianke.

yiWCsl1.png
Opublikowano

@PaczajLeci
Epsilon ma Screama, który grał np. z Pashą. Teraz jest w formie to powinni to wygrać tym bardziej, że jest BO3

Opublikowano

No to nie przepuść ten mecz. Raczej Epsilon ugra, bo mają naprawdę formę. Czytałem o jakimś zawodniku co ostro tam pocina z awp ale zapomniałem nazwy ;p

Opublikowano

jak ktos mi to ladnie napisal, kto nie ryzykuje ten nie strzela z asimova xD ale kto przesadzi bedzie biegal z mp7

dobra dam na epsilon troche czytalem o nich :) 

Opublikowano

Ryzykować to możesz gdy jest 80vs20 w procentach na csgl ale na serio jest 50:50 ;) 

ESC vs NaVi. Z Navi kariga czy ktoś odszedł ostatnio więc im ubyło dobrego gracza. Do ESC też albo ktos doszedł albo ktoś ubył więc jest 50:50 jak poczytałem ;P Ale ja omijam. I tak nie mam prawie nic do betowania... Ostatnie 0.10$ zostało, bo ostatnim przegrywie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...